Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Laguna 3, noua laguna :)

laguna_2_interceptor
post 2 Jun 2007, 22:56
Post #211

createur d'automobile

Group: Members
From: I A S I-capitala Moldovei, RO

- ar arata stopurile alea bine daca nu se zgarceau nataraii si puneau tot pe LED... au facut combinatie una LED una bec si a iesit o varza... la interios e peste seria 5 de la BMW... ce sa spun... in momentul de fata nu mi-as da Laguna mea pe asta noua... nici de dragul interiorului... sper ca macar cei de la RENAULT sa aibe inspiratia de a lua pulsul de pe forumurile pasionatilor marcii de prin lumea asta si sa destituie resonsabilii acestui esec... ma gandesc cu groaza ca va aparea si o PHASE II la aceasta tampenie de masina, mai bine sar direct la IV...

--------------------
Renault - Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft - 2003 - IS 79 MRS
C32 AMG Sportcoupé
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 2 Jun 2007, 22:59
Post #212

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 2 Jun 2007, 23:56)
...sper ca macar cei de la RENAULT sa aibe inspiratia de a lua pulsul de pe forumurile pasionatilor marcii de prin lumea asta si sa destituie resonsabilii acestui esec...
*

radmasa.gif chiar crezi în ceea ce spui? Dă un link atunci către C/O Renault. radmasa.gif
Interior peste Seria 5? blink.gif
vorbe goale... ai văzut doar niște poze...

This post has been edited by Catalin Marinarul: 2 Jun 2007, 23:00

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
laguna_2_interceptor
post 2 Jun 2007, 23:03
Post #213

createur d'automobile

- pai nu cred ca to ai fi vazut-o in realitate si ne spui cum cade si singuru lucru care parea bun la ea... din poze e peste seria 5, si compar poza Laguna III cu realitatea seria 5...

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
C a t a l i n
post 2 Jun 2007, 23:07
Post #214

Păi asta spun, compari o poză cu ceva real... Când vei face comparația "pe viu", sunt convins că nu va mai fi așa clar peste Seria 5...

--------------------
- - -
+
laguna_2_interceptor
post 2 Jun 2007, 23:10
Post #215

createur d'automobile

- spre binele lor sper sa nu ai dreptate... ramane de vazut/pipait mai bine smile.gif

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
ssilviu
post 2 Jun 2007, 23:18
Post #216

F1 Man

From: Nicaieri

Laguna 3 o sa se bata cu Mondeo, C5, 407, passat, vectra, avensis, accord... etc. Iar Renault vrea sa fie in Top 3. Eu cred ca au reusit smile.gif o sa vedeti rezultatele testelor comparative din reviste.

This post has been edited by ssilviu: 2 Jun 2007, 23:18

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
laguna_2_interceptor
post 3 Jun 2007, 09:24
Post #217

createur d'automobile

- fi sigur ca am sa cumpar Laguna 3 pentru ca franeaza cu 5cm mai scurt decat mondeo, ca atinge 100 cu 0,6 mai rapid ca Passat si ca are ampatamentul cu 2 cm mai mare decat Accord... nu ma prea incalzeste cu nimic testele comparative... sunt exact ca si cele de crashtest... in mediu si conditii ideale si similare... pacat ca viata de zi cu zi nu e asa... eu cred ca va lua bataie la greu de la Mondeo (care este cu mult peste), Accord (noul accord care sta sa vina si care e peste!!!) si ramane sa se bata cu restul care sunt MODELE VECHI!!! deci... cinste lor ca se bat pentru locul 3 (pentru ca la cum se prezinta masina tampit sa fi sa crezi ca va lua locul 1), eu spun ca mai bine se bateau pentru clienti ca pe mine fan/posesor Laguna nu ma incalzeste de loc targetul lor de a fi pe locul 3 intre modele extrem de comerciale, cand intrii intr-o competitie intrii sa mergi la castig nu poate prind podiumul, asteptam cu interes modelul coupe care va avea la baza 407 coupe si fata tampa de Citroen... poate spatele il pun de logan smile.gif)))

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
ssilviu
post 3 Jun 2007, 13:16
Post #218

F1 Man

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 3 Jun 2007, 10:24)
eu cred ca va lua bataie la greu de la Mondeo (care este cu mult peste), Accord (noul accord care sta sa vina si care e peste!!!)

Ce amuzant esti. Tu compari Mondeo cu Laguna doar din prisma designului, care este un capitol extrem de subiectiv, dar tu il consideri ca litera de lege. Sa nu mai zic nimic de Accord, care nici macar nu ai idee cum arata, dar esti convins ca e peste... radmasa.gif

Gata, am inteles, nu iti place cum arata....Renault te-a pierdut pe tine ca client si a castigat pe altcineva prin designul asta. Bai ce imi plac toti brucanii astia care imediat declara mort un model inca din fasa, ca nu le place lor curba de 3 grade de la spita a doua de la roata spate. La creatia acestei masini au lucrat oameni la care nici unul dintre noi nu le ajunge la glezna, asa ca sa luam masina asa cum este, spunem daca ne place sau nu, si o sa vedem vanzarile pe urma sa ne dam seama daca cei de la Renault au facut o masina buna sau nu.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
laguna_2_interceptor
post 3 Jun 2007, 14:49
Post #219

createur d'automobile

- un ala mana nu te-am jignit deci abtinete, doi la mana MONDEO vine si la design si la performanta peste laguna, 3 la mana ACCORD actuala este peste ce arata pozele LAGUNA III deci nici macar nu merita comparata cu viitoarea generatie... daca tie iti place sau iei salar de la RENAULT fa promotii la BURSA, aici iti spui parerea, argumentezi si iei pulsul la toti cei care posteaza dar nu jignesti ca nu ne-am tras de sireturi cand eram mici asa ca ciocul mic... nu ma intereseaza cine a lucrat, casca ochii pe toate forumurile din Europa sa vezi parerea ''BRUCANILOR'' din a caror bani sunt platiti idioti care zici ca nu le ajungem la glezne... habar nu ai ce inseamna vanzari si marketing, habar nu ai ca fara noi astia muritorii de rand care nu va ajungem la glezne nu o sa va luati salarii... o masina se vinde din start daca este placuta domnule iar parerea generala si unanima cam peste tot este ca masina e un FIASCO!!!

- in alta ordine de idei RENAULT face aceiasi greseala ca si FORD cu FOCUS I... a transformat Focus II in masina banala si comerciala... rezultatul... uite ce vanzari a avut Focus I si ce vanzari are Focus II si sa imi spui tu mie ca aspectul/inovatia sunt treaburi subiective... chiar nu observi ca esti singurul caruia i place, care permnanent ai fost contra? nu iti ridica un semn de intrebare? normal ai tot dreptul sa iti placa, dar de aici si pana ati bate .... de noi astia de nu ajungem la glezne, cauta-ti alta ocupatie daca nu esti in stare sa porti un dialog in limitele bunului simt.

This post has been edited by laguna_2_interceptor: 3 Jun 2007, 15:00

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
cri123
post 3 Jun 2007, 15:28
Post #220

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Baieti, nu va certati ca nu are sens. Ca de obicei, gusturile fiecaruia sunt diferite, unora o sa le placa masina, altora nu.

Mie de pilda imi place interiorul si break-ul, nu imi place aproape deloc sedanul (desi poate scoate Reno ceva facelift pe viitor, sau apare ceva model mai sport si mai nervos).

Stiti la ce ma gandesc cand vad fata masinii? La moaca idioata a lui Scenic 1 facelift (no offense). Macar C6 arata bine cu fata asta, Laguna insa nicicum sad.gif

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
+
laguna_2_interceptor
post 3 Jun 2007, 15:39
Post #221

createur d'automobile

- ideia este sa ne respectam parerile... scopul topicului nu a fost de a impune ci de a scoate in evidenta daca place sau nu... unii se cred mai presus de altii si se fac de ras incercand marea cu degetul, jignind etc.

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
ssilviu
post 3 Jun 2007, 16:12
Post #222

F1 Man

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 3 Jun 2007, 15:49)
1. doi la mana MONDEO vine si la design si la performanta peste laguna,
2. ACCORD actuala este peste ce arata pozele LAGUNA III deci nici macar nu merita comparata cu viitoarea generatie
3. daca tie iti place sau iei salar de la RENAULT fa promotii la BURSA, aici iti spui parerea, argumentezi si iei pulsul la toti cei care posteaza
4. dar nu jignesti ca nu ne-am tras de sireturi cand eram mici asa ca ciocul mic... nu ma intereseaza cine a lucrat, casca ochii pe toate forumurile din Europa sa vezi parerea ''BRUCANILOR'' din a caror bani sunt platiti idioti care zici ca nu le ajungem la glezne...
5. habar nu ai ce inseamna vanzari si marketing, habar nu ai ca fara noi astia muritorii de rand care nu va ajungem la glezne nu o sa va luati salarii... o masina se vinde din start daca este placuta domnule iar parerea generala si unanima cam peste tot este ca masina e un FIASCO!!!
6. chiar nu observi ca esti singurul caruia i place, care permnanent ai fost contra?

1. Daca pana acum nu s-au dat publicitatii datele tehnice de la Laguna, nu s-a facut nici un test de drum, cum de stii tu ca Mondeo este peste Laguna 3 la performanta? Daca nu te-ai prins e o intrebare care nu necesita raspuns. Doar asa sa-ti demonstrez ca faci doar niste afirmatii gratis.
2. Pai tu afirmi ca Laguna 3 este mai proasta ca Laguna 2. Daca se poate acest lucru, inseamna ca se poate si ca noua Accord sa fie mai proasta ca generatia actuala. Si atunci poate merg comparate cele doua masini blush.gif
3. Nu sunt angajat Renault. Sunt doar mai obiectiv decat tine icon_mrgreen.gif
4. Iti dovedeai superioritatea intr-o polemica prin abtinerea de la folosire a armelor uneori exagerate ale partenerului de discutie. Ba tu ai exagerat si mai mult. Asta e, ai avut ocazia, ai ratat-o.
5. Cand ma acuzi ca nu stiu ce e aia marketing ma astept sa vii cu niste argumente sa-ti sustii afirmatiile. Ca altfel ramai la stadiul de afirmatii fara nici o valoare precum cele de mai sus.
6. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934923
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934956
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934803
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934845
Mai vrei sa mai pun? Era de asteptat, afirmatii fara acoperire. Asa ca inainte sa imi raspunzi la ce ti-am scris aici, citeste bine si gandeste-te ce ai de spus. Oricum eu nu o sa-ti raspund. E superflu.

This post has been edited by ssilviu: 3 Jun 2007, 16:12

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Dany
post 3 Jun 2007, 16:52
Post #223

Membru autentic

From: Bucuresti

Ce placere, sa vii duminica acasa de la munte si sa gasesti, cu vreo 22 de ore inaintea lansarii oficiale, noile poze. Ramin la ideea initiala ca masina este naspa pe afara. Spatele e dinamic (dar nu ca Leguma 2.1). Lateralul este chiar foarte misto, cel putin poza aia pe negru seamana mult cu generatia noua BMW. Fata insa, imi mentin ideea de "zimbet timpit". Pacat ca nu au adaugat niste linii mai dinamice.

Iar legat de interior, sa-mi bag picioarele daca de saptamina viitoare nu incep sa ma interesez ce / cit / cum - pentru a face un leasing pentru una luata din Franta. Arata demential. Un singur lucru: schimbatorul care apare in poze este unul de cutie hidramata, puturoasa. Daca nu au nici o versiune cu cutie robotizata (tiptronic, sensodrive, easytronic sau quickshift) - atunci pica optiunea "Laguna" pentru update-ul masinii.

Inca o data - interiorul mi se pare de nota 100 si rivalizeaza serios cu masinile de lux existente pe piata. Este o imbunatatire majora la Renault si chiar daca au pierdut putin la designul exterior, sa observam eforturile pe care le-au facut pe dinauntru!

--------------------
Renault Laguna III Coupe 2009 / Dynamique - B 00 XXX
"Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
+
cri123
post 3 Jun 2007, 16:59
Post #224

Membru autentic

Serios nu va mai certati, ambii sunteti din aceeasi tabara smile.gif Am ajuns sa ne certam pe aici intre cei care sunt posesorii/fanii aceleiasi marci? Am prins toti idea in topic cui ii place si cui nu Laguna 3, nu va mai chinuiti sa ne explicati.

--------------------
+
bh07xyk
post 3 Jun 2007, 17:17
Post #225

C

From: Oradea

QUOTE(ssilviu @ 2 Jun 2007, 13:02)
Eu v-am zis sa asteptam pozele oficiale:
http://www.promotor.ro/revista/articole/23...t-Laguna-3.html
wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Ca sa vedeti ca eu sunt cel mai Brucan charge.gif : exteriorul nu va arata asa. Va ciondaniti degeaba.

Daca va arata asa e jale mare dar eu inca "nutresc" ca pozele astea sunt dezinformare.
Si cu asta, fug la Damaroaia ca am lasat ceaunul pe foc.

--------------------
Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2003 Progression
ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala.
+
ssilviu
post 3 Jun 2007, 17:31
Post #226

F1 Man

QUOTE(Dany @ 3 Jun 2007, 17:52)
Un singur lucru: schimbatorul care apare in poze este unul de cutie hidramata, puturoasa. Daca nu au nici o versiune cu cutie robotizata (tiptronic, sensodrive, easytronic sau quickshift) - atunci pica optiunea "Laguna" pentru update-ul masinii.

i4.jpg

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
C a t a l i n
post 3 Jun 2007, 17:36
Post #227

Eh, a zis și el așa... Se vedea și în alte poze că e secvențială cutia, cu opțiune de control manual...

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 3 Jun 2007, 17:49
Post #228

F1 Man

Dany, sa nu-ti faci iluzii ca daca o aiba override manual o sa mearga mai repede. Daca e cu convertizor de cuplu o sa mearga tot incet. Poate ne face Renault o surpriza si o sa vedem cutie CVT.

This post has been edited by ssilviu: 3 Jun 2007, 17:49

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Dany
post 3 Jun 2007, 18:02
Post #229

Membru autentic

M-am uitat cu maaare atentie la schimbator. sad.gif Daca va uitati bine la el o sa vedeti un "P" in partea de sus. Ala nu are ce sa caute la o cutie robotizata. Faptul ca poate fi folosta si in modul manual spune nimic despre ea: daca e hidramata sau robotizata. In momentul de fata Renault nu are decit o singura cutie robotizata (QuickShift) si este pusa pe Modus 1.5 dCi. Nu imi amintesc sa o fi vazut si pe alte motorizari. Imi doresc foarte mult o cutie automata (pentru Bucuresti) dar nu sint dispus sa renunt la avantajele pe care le are o robotizata (oferita de multi producatori) fata de o hidramata.

sad.gif

3 Jun 2007, 18:08:
Eh, un CVT ar fi o bijuterie. Chiar as lua asa ceva. smile.gif In momentul de fata conduc Megane-ul meu (1.6 16V, manuala 5 viteze) si C3 XTR-ul prietenei mele (1.6 16V, cutie robotizata SensoDrive tot cu 5 viteze). Lasind la o parte problemele crunte de fiabilitate ale masinutei ei - ma fascineaza cutia si astept de mult timp asa ceva de la Renault. Masina face 0-100 mai repede decit Megane-ul (si asta in modul automat, fara sa o trec pe manual) iar pe modul manual e fenomenala. Nu are nici o legatura cu hidramatele cu 4 trepte pe care le pune Renault.

O sa vedem miine specificatiile: BVM (manuala), BVA (hidramata) sau BVR (robotizata). Daca vedem CVT - ahhh, vise... blush.gif

This post has been edited by Dany: 3 Jun 2007, 18:08

--------------------
Renault Laguna III Coupe 2009 / Dynamique - B 00 XXX
"Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
+
cri123
post 3 Jun 2007, 19:17
Post #230

Membru autentic

Din pacate, dupa cum se vede in pozele oficiale Renault (cu farurile), fata corespunde exact la ceea ce este in link-ul de mai sus sad.gif E chiar jale destul de mare. Ma uit la noua Alfa 159, Mondeo, Accord (cel de acum) si sunt destul de departe (in opinia mea) ca design in fata.

Renault insa se pare ca vor sa joace pe cartea calitatii si fiabilitatii (care iata, in clasa asta, vinde masinile cel mai bine - vezi Avensis, Passat, Vectra, A4, etc, niciuna cu un super design, insa super calitate).

In fond nu stiu de ce comentam toti pe aici. Cand au scos VelSatis, lumea s-a plans ca e prea futurist si de aia nu se cumpara, acum ca Laguna s-a cumintit, iar nu e bine... Totusi, clasa asta nu se adreseaza unui public de 20-25 de ani, si nici macar unora de 30 de ani. Numai la noi toti copii au A4 si Serie 3. In Vest, trebuie sa ai ceva bani ca sa iti cumperi o masina in clasa asta, altfel - Clio, Twingo, Polo, Megane, Golf, din astea.

--------------------
+
cri123
post 3 Jun 2007, 19:27
Post #231

Membru autentic

Eu nu as zice ca sunt vise, ci din contra, din moment ce Nissan are CVT de multi anisori, e chiar foarte probabil sa apara si pe Laguna.

--------------------
+
laguna_2_interceptor
post 3 Jun 2007, 19:40
Post #232

createur d'automobile

QUOTE(ssilviu @ 3 Jun 2007, 16:12)
1. Daca pana acum nu s-au dat publicitatii datele tehnice de la Laguna, nu s-a facut nici un test de drum, cum de stii tu ca Mondeo este peste Laguna 3 la performanta? Daca nu te-ai prins e o intrebare care nu necesita raspuns. Doar asa sa-ti demonstrez ca faci doar niste afirmatii gratis.
2. Pai tu afirmi ca Laguna 3 este mai proasta ca Laguna 2. Daca se poate acest lucru, inseamna ca se poate si ca noua Accord sa fie mai proasta ca generatia actuala. Si atunci poate merg comparate cele doua masini  blush.gif
3. Nu sunt angajat Renault. Sunt doar mai obiectiv decat tine  icon_mrgreen.gif
4. Iti dovedeai superioritatea intr-o polemica prin abtinerea de la folosire a armelor uneori exagerate ale partenerului de discutie. Ba tu ai exagerat si mai mult. Asta e, ai avut ocazia, ai ratat-o.
5. Cand ma acuzi ca nu stiu ce e aia marketing ma astept sa vii cu niste argumente sa-ti sustii afirmatiile. Ca altfel ramai la stadiul de afirmatii fara nici o valoare precum cele de mai sus.
6. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934923
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934956
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934803
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=734...ndpost&p=934845
Mai vrei sa mai pun? Era de asteptat, afirmatii fara acoperire. Asa ca inainte sa imi raspunzi la ce ti-am scris aici, citeste bine si gandeste-te ce ai de spus. Oricum eu nu o sa-ti raspund. E superflu.
*

- daca ai o parere personala expune-o dar nu incerca sa o impui si celorlalti... iti repet ca cei care vor cumpara nu vor da 2 bani daca franeaza mai in scurt ca Mondeo sau accelereaza mai bine cu cateva miimi decat PASSAT... IN LUMEA DE AZI IMAGINEA SE VINDE SI ESTE EXACT CE I LIPSESTE ACESTEI MASINI (argument ca nu te pricepi la marketing, imaginea vinde nu niste cifre pe o hartie)... incerca sa nu mai jignesti sau sa starnesti polemici aiurea... cat despre ACCORD sa iti dau un pont... poate ai auzit de motor VTEC care face muci orice motor turbo sau aspirat de la Renault Sport, sau poate ai auzit de variantele Mondeo ST care nu cred sa fi avut in vre-o generatie Laguna rival... asta ca voiai sa vb de performante... ma indoiesc ca vor scoate macar o Laguna RS asa ca sa lasam performantele deoparte si sa revenim la topic care se refera la cum arata nu cum franeaza sau cum accelereaza una sau alta... deci masina este o dezamagire pentru mine, pentru altii de pe forum si pentru o groaza de membrii de pe alte forumuri din tari care stiu mai bine decat noi ce trebuie sa aibe o masina sa iti scoti banii din buzunar... nu este o dezamagire in general pentru posesorii de masini din clase inferioare pentru care aceasta masina li se pare naveta spatiala... dar sunt si ei oameni si au dreptul la o parere exprimata liber... deci, tie iti place, felicitari, mie si cam la 90% de pe topic nu prea... nu ai nici tu nici eu cum sa schimbam situatia...

- eu fac parte din cei care au apreciat VelSatis, Avantime... in general stilul/suflul nou adus de RENAULT pe piata... din pacate ca sa ia clientii de Passat au facut o masina dupa chipul si asemanarea acesteia sad.gif

This post has been edited by laguna_2_interceptor: 3 Jun 2007, 19:48

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
ktmbull
post 3 Jun 2007, 19:51
Post #233

Membru autentic

Urata cu spume, cel putin in poze. Astept s-o vad si pe strada.

--------------------
Renault Megane Sedan(2.1), 1.6 16v, Confort Expression+Clima, 2005.
+2 roti.
+
Arhimede
post 3 Jun 2007, 19:53
Post #234

Membru inferior, lung si tare

Mai sunt cateva poze aici : http://carscoop.blogspot.com/2007/06/renau...re-leak-of.html

Si auzi ..preturile incep de la 22 000 euro.

This post has been edited by Arhimede: 3 Jun 2007, 20:20

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
laguna_2_interceptor
post 3 Jun 2007, 19:56
Post #235

createur d'automobile

- de ce? vrei sa te sperii? smile.gif)) acum serios... si tu acum... nu e urata domne'... stai sa asteptam test comparativ cu alte masini, ceva date tehnice, vo' motorizare biturbo... poate din cifre iese mai frumoasa smile.gif))

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
ssilviu
post 3 Jun 2007, 20:03
Post #236

F1 Man

QUOTE(ssilviu @ 3 Jun 2007, 17:12)
citeste bine si gandeste-te ce ai de spus.

Se pare ca te-ai oprit imediat dupa primul cuvant icon_mrgreen.gif . Hai totusi sa-ti raspund.

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 3 Jun 2007, 20:40)
daca ai o parere personala expune-o dar nu incerca sa o impui si celorlalti

Nu stiu daca ai observat, dar eu am propus moderatie si asteptarea pozelor oficiale, a drive-testelor si a vizionarilor live evident. Sunt convins ca si tu ai avut de multe ori o supriza ne/placuta la vederea unei masini pe viu, stiind-o doar din poze. Tu vrei insa sa ne convingi ca este un esec din toate punctele de vedere. Bazandu-te doar pe niste poze. rolleyes.gif

iti repet ca cei care vor cumpara nu vor da 2 bani daca franeaza mai in scurt ca Mondeo sau accelereaza mai bine cu cateva miimi decat PASSAT.

Asta este parerea ta. Evident, poate acei 2cm in minus la franare nu vor fi un argument decisiv, dar care poate va contribui la impresia generala.

IN LUMEA DE AZI IMAGINEA SE VINDE SI ESTE EXACT CE I LIPSESTE ACESTEI MASINI

Din pacate iar ai dat cu batu in balta. Esti sufocat de imaginea manelistilor si a stereotipurilor romanesti cu masina germana and shit. Imaginea este importanta, dar nu decisiva. De ce? Uite contraexemplu: Kia cee'd. Masina are imagine zero! Si totusi se vinde extrem de bine? Dar precum ziceam, imaginea asta este subiectiva, si daca tie nu iti place, nu inseamna ca in ochii altora nu are o alta imagine

poate ai auzit de motor VTEC care face muci orice motor turbo sau aspirat de la Renault Sport

Sa fiu sincer eu nu stiu de ce motor zici tu. Uite sa luam doua exemple din clasa compacta. Civic type R si Megane RS. In orice test comparativ Renoul iese mai rapid decat Honda, si mai toata lumea critica decizia japonezilor de a se incapatana sa ramana la un motor strans de cenzurat. Esti liber sa vezi trendul: toata lumea pune turbo pe motoare. Pentru ca este mai eficient.

poate ai auzit de variantele Mondeo ST care nu cred sa fi avut in vre-o generatie Laguna rival... asta ca voiai sa vb de performante... ma indoiesc ca vor scoate macar o Laguna RS asa ca sa lasam performantele deoparte

Cei de la Renault nu si-au propus sa creeze o versiunea sportiva pentru Laguna 2. Nu era in targetul lor. Insa sunt zvonuri puternice ca cea mai puternica motorizare pe noua Laguna va avea in jur de 260 de cai. Destul cat sa o putem considera un pic RS. Ramane de vazut maine.

sa revenim la topic care se refera la cum arata nu cum franeaza sau cum accelereaza una sau alta... deci masina este o dezamagire pentru mine, pentru altii de pe forum si pentru o groaza de membrii de pe alte forumuri din tari care stiu mai bine decat noi ce trebuie sa aibe o masina sa iti scoti banii din buzunar... nu este o dezamagire in general pentru posesorii de masini din clase inferioare pentru care aceasta masina li se pare naveta spatiala... dar sunt si ei oameni si au dreptul la o parere exprimata liber... deci, tie iti place, felicitari, mie si cam la 90% de pe topic nu prea

Sa stii ca mai pot sa-ti dau exemple chiar de pe acest forum in ceea ce priveste modul pozitiv in care a fost primit noul model. Uite, vad ca pe www.promotor.ro , in stanga au pus astia un sondaj in care intrebarea este chiar urmatoarea: Va fi noul Renault Laguna un model de succes? Si ca sa vezi, nu prea se potriveste cu ce zici tu pe acolo. Iar te inseli. Tipic. SI vezi si comentariile la articolul din scroller. Majoritatea pozitive. Incearca sa renunti la tonul asta atat de sigur pe tine. Revin la ce am scris mai sus: propun moderatie si asteptarea pozelor oficiale, a drive-testelor si a vizionarilor live evident.

This post has been edited by ssilviu: 3 Jun 2007, 20:07

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
laguna_2_interceptor
post 3 Jun 2007, 20:34
Post #237

createur d'automobile

- omule vad ca ai pata pusa rau de tot, esti tare:))) mod pozitiv de a gandi smile.gif)) adica ceva de genul pacientul e pe moarte dar hai sa gandim pozitiv, sa nu fim negativisti, ce facem, sedinte de spiritism??? autosugestie... masina e frumoasa, masina nu este sub nici o forma urata, masina este un succes, masina va fi in top 3 pe segmentul ei, masina e superba... phiu, ma opresc ca incep sa cred si eu smile.gif)), mai e un pic si facem marea spirala ca sa convingem omenirea ce marfa e masina... deja ai ajuns la CIVIC si MEGANE... habar nu ai ce e aia VTEC, ai spus sa astept date tehnice ale masinii... ai auzit din intamplare de motor de autoturism ce merge la turatii de motocicleta??? ai habar de cum functioneaza VTEC fata de un motor turbo??? mai noi te iei si de japonezi ca or fi ei conservatori aiurea, ai habar HONDA cate noutati au adus in ingineria motoarelor??? apoi sa consideri tu o masina un pic de RS cu 260 de cai la greutatea pe care o are LAGUNA???... dar raportul cal/greutate cu-i il lasi??? sau la tine aspectul nu conteaza... si la succese se poate baga si LOGAN ca vb celor de la TOP GEAR: are volan si pedale? la pretul asta e OK... deci te distantezi tare de subiect si deja esti off topic... daca ai ceva de spus legat de subiectul topicului spune daca nu cred ca este cazul sa te opresti aici si acum. SCOPUL TOPICULUI ESTE SA SPUI DE ITI PLACE SAU NU!!! eventual sa si argumentezi... nu sa vii sa indemni la gandire pozitiva, meditatie, neutralism sau alte tampenii... scrii mare: MIE IMI PLACE MASINA si te felicitam si iti poti vedea linistit de treaba... nu sa vii sa ne jignesti: BRUCANI etc si apoi sa mai ai pretentia sa dai si indicatii, varsa-ti naduful in alta parte si respecta pe cei care au intradevar o opinie si care vor sa o impartasesca aici nu indemnuri ca nu suntem la mitinguri electorale!!!

This post has been edited by laguna_2_interceptor: 3 Jun 2007, 20:38

--------------------
C32 AMG Sportcoupé
+
ssilviu
post 3 Jun 2007, 21:08
Post #238

F1 Man

QUOTE(laguna_2_interceptor @ 3 Jun 2007, 21:34)
apoi sa consideri tu o masina un pic de RS cu 260 de cai la greutatea pe care o are LAGUNA???... dar raportul cal/greutate cu-i il lasi??? sau la tine aspectul nu conteaza..

Interesant cum Mondeo ST cu doar 220 de cai si o greutate doar cu putin mai scazuta era sport, insa Laguna cu 260 de cai nu e RS. radmasa.gif Te contrazici singur. Nu mai ai coerenta. In rest nu mai are rost sa comentez. A ba da, sa-ti dau o mica tema de casa si sa compari sismteul V-tec cu sistemul de deschidere variabila a supapelor de pe motoarele de 2 litri Renault. Daca reusesti.

PS. In ceea ce priveste faza cu Brucan, daca nu stii, el este omul care a prezis romanilor 20 de ani de tranzitie. Ei bine comparatia cred ca e evidenta, referitoate la previziunile unora de pe aici. Dar sincer sa fiu nu vad unde e problema. De exemplu un om care ar vedea acest topic m-ar baga imediat in categoria fanilor de Laguna. De orice fel. Categorie in care intra si unii useri care abereaza en-gros pe aici, dar sincer sa fiu eu unul nu as fi deloc jignit sa ma bage alaturi de oamenii astia. cool.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
BogdanX
post 3 Jun 2007, 21:15
Post #239

Membru

From: Deva

Parca era si o laguna II GT de 205 cai... wink.gif
Care nu se vinde la noi sad.gif

Ford Mondeo ST 220
Motor:V6
Putere:226CP
Cuplu max:285Nm/4900rpm
Tractiune:FWD
0-100 km/h:7,6
Top speed:250 km/h

Laguna GT wub.gif
Cylindrée (cm3) 1998
Puissance maxi KW (ch) 150 (205)
Couple maxi Nm (m.kg) 300 (30,6)
Type d'injection Multipoint
Carburant Essence
Vitesse maxi(km:h) 235
0 - 100 km/h (s) 7,2
UPS blush.gif

This post has been edited by BogdanX: 3 Jun 2007, 21:26

--------------------
Renault Laguna II.2 2.0T 2006
+
cri123
post 3 Jun 2007, 21:58
Post #240

Membru autentic

Am indemnat la moderatie, dar la faza cu Renault la degetul mic al lui Honda ... m-as mai gandi. Pana una alta, ultimele motoare campionane mondiale prin F1 sunt Renault, in timp ce Honda ... erau in varf in 1990. Hai sa nu ne aberam acuma. Si da, ultima data cand am verificat, Laguna GT era printre cele mai tari masini din clasa asta, comparat cu Mondeo si Accord (acum vad ca cineva fan VTEC are GT biggrin.gif, e asa de proasta masina?).

Revenind la Laguna 3: DA, va fi probabil un MARE succes de piata, tocmai fiindca acest segment de piata nu cere masini cool, ci masini mari, comfortabile, fiabile, de inalta calitate. Nu cere design super avangardist, ba il mai si critica (VelSatis, nu ma pot opri din a da acest exemplu). Renault au dat dovada ca inteleg ce le cere piata, si au reactionat in consecinta.

Ca tot veni vorba, nici noul Mondeo nu are un spate mult mai reusit decat Laguna 3 sedan, fata insa pare mult mai ok. Pare, nu inseamna ca le place tuturor. La interior, Laguna 3 il cam face praf, cel putin din poze. As zice ca o sa il faca praf si la finetea motoarelor, si la calitate, si la pret. Ah, si break-ul Laguna arata chiar bine, MULT mai bine decat mult laudatul Mondeo nou.

Hai sa ne rezumam la pareri despre masina, nu la pareri despre persoanele de pe aici.

This post has been edited by cri123: 3 Jun 2007, 22:03

--------------------
+
79 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd May 2025 - 20:41
Dacia