Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
Duke |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1,6 MPI Ambition
- OT-04-DUk
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pai daca ai boxele atunci bafta vei vedea la fata locului cand vine masina - oamenii de pe aici se chinuie sa isi ia boxele un pic pe neve - adica sa nu vina cu (,) cutia din metro si sa descopere ca sunt prea mari/mici
![]() si eu cand mi-am luat nova acum 3 ani jumate aveam una bucata masina si una bucata sistem audio demontat de pe berlina si mi-a luat ceva pana le-am potrivit pe toate ![]() si offtopic (nu pot sa ma abtin si moderatorii pot sterge daca pare deplasat) - cum naiba arata o gaura in forma de sfera? (imi vine in minte doar exemplul svaiterului) |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
6''x9'' ...asta poti sa bagi pe spate oblic...oricum la boxe tre sa ai un sablon cu cate iti faci pe acolo notatiile, sa stii cum sa tai
![]() treaba cu gaura in forma de sfera n-am inteles-o nici eu... ma rog...masina are gauri circulare si tu tre sa le faci ovale ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Duke |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 December 04 ![]() |
QUOTE(tazzz @ 27 Jun 2005, 22:02) 6''x9'' ...asta poti sa bagi pe spate oblic...oricum la boxe tre sa ai un sablon cu cate iti faci pe acolo notatiile, sa stii cum sa tai ![]() treaba cu gaura in forma de sfera n-am inteles-o nici eu... ma rog...masina are gauri circulare si tu tre sa le faci ovale ![]() Tazzz, mersi pentru raspuns, dar poate dai mai multe amanunte referitor la 6 x 9 ![]() |
--------------------
Logan
1,6 MPI Ambition
- OT-04-DUk
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Tazz se refera la difuzoarele in forma de elipsa. 9" (1 inch = 2.54 cm) inseamna lungimea axei mari de simetrie iar 6" lungimea axei mici. (matematica de a XI-a
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
DRAGOS2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 June 05 ![]() |
I N T R E B A R E
Stie cineva la Ambience cum se da jos masca ptr casetofon de pe consola centrala si capacele ptr boxe din usi??? Cineva spunea ca pt a monta boxele in usi tb sa dai jos tot panoul usii... nu prea imi vine sa cred totusi am tras de ele si nu ies! Are cineva o solutie??? |
--------------------
dacia
logan
- dpg
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Alpine CDE9845RR + boxe initiale (4 buc). Deocamdata e suficient pentru mine, pentru ca nu ascult la volum mare. Afisajul pe rosu se potriveste perfect cu luminile de bord. Singura problema ar fi ca cei de la service mi l-au montat un pic iesit in fata. Trebuiau sa strice ei ceva
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
nightelf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cum se aude Alpine-ul la tine?
mie mi se pare ca are cam prea multe medii + joase si mai putine inalte....o fi de la dif-urile "blaupunkt" rcs-ul trebuie sa intre la fix incearca sa il scoti tu si sa il pui din nou... eu l-am pus sa mearga si fara contact. insa se aprind butoanele si cand nu sunt aprinse pozitiile si ziua se vad cam ciudatel butoanele alea verzui-rosii ![]() This post has been edited by nightelf: 30 Jun 2005, 14:04 |
--------------------
Dacia
Logan
- B31xxxx
1.4 MPI Contact: 0752083972
|
|
gindanezu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Povestea mea :
KENWOOD - KDC-W409 - 4x50 cumparat din Media Galaxy - 5500000 lei Boxe fata JBL CS205 - 2 cai Media Galaxy 1600000 lei Boxe spate JBL ovale CS .... nu mai stiu codul - 3 cai 2000000 lei Montaj difuzoare spate la Alarm Serv 96 cu decupat conturul pe oval 300 000 lei cu facura + 100000 lei ca le-au dat jos pe alea vechi (aici zic eu ca au fost magari...dar ma rog...) Suplimentare CASCO la Aliantz Tiriac - 970 000 pe 2 ani si 5 luni(pana se termina leasingul) IMPRESII : momentan e mai putzin decat ma asteptam dar cei de la service au zis ca mai dureaza nitzel pana se lasa boxele ( prima oara cand aud de asa ceva !!). Setarile de la MP3 sunt destul de multe si probabil se vor auzi mult mai bine decat acum. Un lucru e cert....nici o legatura cu ce a fost inainte ![]() Hai sa auzim de bine si sa tune basu . |
--------------------
DACIA
logan 1.6 laureate
- B 40 FPM
|
|
musicall |
![]() ![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(gindanezu @ 30 Jun 2005, 18:00) IMPRESII : momentan e mai putzin decat ma asteptam dar cei de la service au zis ca mai dureaza nitzel pana se lasa boxele ( prima oara cand aud de asa ceva !!). Setarile de la MP3 sunt destul de multe si probabil se vor auzi mult mai bine decat acum. Intr-adevar boxele si cablurile folosite se "lasa" cam dupa 50 de ore de functionare. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Difuzoarele se lasa ( nu stiu cati pot sesiza lucrul acesta ) in functie de cat sunt folosite. Membrana difuzorului devine un pic mai elastica. Oricum intr-o masina nu cred ca se poate sesiza lucrul acesta (zogomot motor, rulare, etc...).
CABLURILE ![]() This post has been edited by ironickSQUAD: 30 Jun 2005, 19:06 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se poate simti foarte bine diferenta intre un difuzor "crud" si unul "rulat", mai ales pe frecvente joase cel crud tinde sa distorsioneze mult mai repede, dand senzatia ca se aude spart.
adezivii si substantele cu care sunt imbibate/lipite anumite elemente elastice sunt de vina in cea mai mare parte. parerea mea este ca cea mai solicitata componenta a unui difuzor in primele ore este elementul de centrare numit si "spider", de obicei de culoare galbena, aflat ~ intre membrana si magnet. El are si rolul de a aduce membrana in pozitia de echilibru. Este evident faptul ca daca un difuzor isi schimba parametrii dupa cateva ore de rulare, o va face in continuare pe toata durata vietii acestui, bine-nteles in alta proportie. Odata cu imbatranirea lui continua, capabilitatea acestuia de a aduce membrana in pozitia de echilibru va scadea, fiind afectati grav parametrii difuzorului. Se poate observa usor acest lucru la un difuzor mai vechi. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
vreau sa imi iau un subwoofer si un amplificator, dar sunt cam limitat cu banii; dispun de 10 milioane.m-am uitat pe net si as putea sa iau un jbl 75.2 si un cs1200t si o alta varianta ar fi alpine( 2x70) nu mai stiu exact cum se numeste tipul.
precizez ca in banii astia trebuie sa intre si manopera si cabluri daca puteti sa imi spuneti alte variante |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(nightelf @ 30 Jun 2005, 14:00) cum se aude Alpine-ul la tine? mie mi se pare ca are cam prea multe medii + joase si mai putine inalte....o fi de la dif-urile "blaupunkt" rcs-ul trebuie sa intre la fix incearca sa il scoti tu si sa il pui din nou... eu l-am pus sa mearga si fara contact. insa se aprind butoanele si cand nu sunt aprinse pozitiile si ziua se vad cam ciudatel butoanele alea verzui-rosii ![]() Se aude bine. Dupa cum ai vazut poti sa-i reglezi si joasele si inaltele. Intr-adevar, parca inaltele nu se aud asa bine ca la un pioneer, dar daca te joci prin reglaje poti ajunge la un compromis. Depinde si ce boxe ai. Eu unul am boxele originale si e normal sa nu se auda foarte bine. Cand o sa am bani (~ 300 RON) o sa-mi pun JBl-uri de 13 cm pe fata si spate. O sa se auda mult mai bine inaltele tinand cont de faptul ca au si tweetere. Tocmai am venit de la firma de la care am luat player-ul. Intr-adevar, cu putin efort a intrat perfect pe sina (nu mai sta in fata). Baietii de la service-ul Dacia pusesera si un distantier in spatele cas-ului si asta il tinea iesit in fata. Acum e ok. Am discutat si de boxe. Cu 350 RON imi pun Alpine A Type de 13 cm pe fata si 17 cm pe spate. Au si tweetere. Bineinteles ca se aude muuult mai bine decat pe blaupunkt-urile originale. Dar costa. Eu unul sunt un meloman inrait si cred ca o sa fac efortul... Tu ti-ai lasat tot boxele originale? This post has been edited by lungan: 1 Jul 2005, 15:52 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
marius_lepra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 22 May 05 From: Constanta ![]() |
Salut!Urmeaza sa-mi vina Logan-ul si vreau sa-i schimb boxele si cd play-erul1Ma gandeam la un cd mp3 pioneer ca acesta http://www.pioneer-eur.com/eur/product_det...onomy_id=25-121 si boxe tot pioneer http://www.pioneer-eur.com/eur/product_det...d=25-131!Ce parere aveti?are cineva asa ceva?Ma intereseaza cum s-ar auzi!Merci!
![]() |
--------------------
Dacia Renault
Logan ambition
- CT-81-MTD
2005 iulie , ambition [COLOR=blue]Niciodata sa nu spui "niciodata"![/COLOR]
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
- B xx XXX
2008
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
am montat player-ul asta: Pioneer DEH 5750
maine ma duc sa montez o pereche de asa ceva: difuzoare ovale Sony Xplod F6941 si o statie de 2x65w rms Mac Audio pentru boxele... vreau sa imi cumpar o pereche de difuzoare Sony Xplod F1323 pentru fata si un subwoofer activ pentru ca player-ul suporta asa ceva... ![]() am iesit relativ ieftin pana acum...vad pana la sfarsit in cati bani ma incadrez...playerul a fost luat de nou...difurile spate si statia sunt pont-uri, le-am luat ieftin de la altii care aveau nevoie de bani ![]() This post has been edited by tazzz: 3 Jul 2005, 15:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
lungan |
![]()
|
Poze cu ce-a iesit. Nu prea m-am priceput sa fac poze fara lumina
![]() alpine_lights_2.jpg ( Size: 20.94k ) Number of downloads: 296 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
tazzz |
![]()
|
n-am mai gasit dif-uri 1323 dar am gasit 1324 la Flanco, cu 89,9 lei grei...cred ca diferenta dintre modele consta in culoarea tweeter-ului...23-e rosu si 24 e negru...prefer negrul
![]() n-am mai fost azi sa le montez ![]() This post has been edited by tazzz: 4 Jul 2005, 17:27 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
danaila_catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 April 05 ![]() |
Salutare...
O mica intrebare ... Sunt mai bune difuzoarele de pe usile din fatza de la Logan de cat pioneer TS-G1318? alea jeagrite de 13 cm Am mai citit ceva de genul asta pe forum, dar nu m-am lamurit... Membrana la jegurile astea mici de pioneer nu e nici macar din spuma.... Va multumesc..... |
--------------------
Dacia Lo
Pref
- AMP Mai pune un sub - mai castigi 20 BHP!
|
|
danaila_catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 April 05 ![]() |
salutare...
imi cer scuze pentru Post-ul anterior... As vrea si eu sa stiu daca sunt mai bune difuzoarele standard de pe Logan , acelea de pe usi, decat pioneer de 13 cm -TS-G1318...(care din cate am vazut nu au suspensia din cauciuc sau spuma...)Va multumesc |
--------------------
Dacia Lo
Pref
- AMP Mai pune un sub - mai castigi 20 BHP!
|
|
DRAGOS2005 |
![]()
|
Cine stie
Ce sa aleg intre LG TCH-M540R si Vieta CCM345R ambele au mp3 si costa la fel cam 470 lei pret in care intra si boxele: 2 de 13cm la LG si 4 Ultradrive pentru Vieta |
--------------------
dacia
logan
- dpg
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
tot ce poti sa iti spun e ca lg-urile au partea radio f slaba si antiskip-ul mediocru
vieta-ul pare destul de competent dar nu stiu sa iti spun mai mult de atat |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
lungan |
![]()
|
QUOTE(DRAGOS2005 @ 5 Jul 2005, 14:45) Cine stie Ce sa aleg intre LG TCH-M540R si Vieta CCM345R ambele au mp3 si costa la fel cam 470 lei pret in care intra si boxele: 2 de 13cm la LG si 4 Ultradrive pentru Vieta Alege un VDO la 450 lei. Atat costa in Focsani. In Bucuresti cred ca il gasesti mai ieftin, ca de acolo le aduc. Fara boxe, din pacate. Astea ti le iei separat. LG-urile sunt slabute, despre Vieta nu pot sa ma pronunt. ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
RabbiT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Baieti....help...Am si io o dilema.Ce m-ati sfatui sa aleg intre un sony CDX-S2220 si un JVC KD-G311....referitor la boxe m-am oprit la niste JBL-uri de 16cm(60w) pe fata si 15x23cm(100w) pe spate.Care dintre cele doua play-ere MP3 s-ar pupa mai bine cu boxele???
Am sa incerc sa atasez niste link-uri dar nu garantez nimic... ![]() Radiocedee Radiocedee In caz ca astea nu merg sper sa se vada pozele astea: Va rog sa nu va suparati pe mine daca nu mi-a iesit nimic....sunt nou pe aici(inca mai invat) Attached File(s) |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.4 LAUREATE
- B-XX-RBT Aaaaaaa......What's up doc????
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(RabbiT @ 6 Jul 2005, 14:15) Care dintre cele doua play-ere MP3 s-ar pupa mai bine cu boxele??? Singurele detalii de care trebuie sa ti cont cand achizitionezi boxele: 1. Impedanta difuzoarelor sa fie cea specificata la RadioCD ( play-ere MP3,etc... ) 2. Puterea lor sa fie un pic mai mare (trebuie sa ai o rezerva de putere ) Restul tine de ureche muzicala, design, spatiul unde le montezi,..etc... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DRAGOS2005 |
![]()
|
QUOTE(madkatweb @ 5 Jul 2005, 15:02) tot ce poti sa iti spun e ca lg-urile au partea radio f slaba si antiskip-ul mediocru vieta-ul pare destul de competent dar nu stiu sa iti spun mai mult de atat Ce inseamna partea radio f slaba! Eu as fi optat pentru LG ca are afisaj dot matrix in 3 culori si e mai reusit ca design pe de alta parte Vieta are un design banal dar are procesor de sunet digital (cica) rcdurile sunt : http://www.vieta.es/02-mp3-MP3-i.asp http://ro.lge.com/prodmodeldetail.do?actTy...&model=NOTHING# |
--------------------
dacia
logan
- dpg
|
|
madkat |
![]()
|
adica prinde prost radio... si sa nu te lasi vrajit de afisaj - este cea mai putin importanta componenta... conteaza procesarea sunetului si mecanica cd-ului
vieta nu este asa de "flashy" este mai serios, am si ascultat ieri la cineva unul si suna foarte bine, lg-ul e facut sa atraga ochii, in rest... sunetul e doar decent... This post has been edited by madkatweb: 6 Jul 2005, 15:15 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
RabbiT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ironickSQUAD @ 6 Jul 2005, 14:02) Singurele detalii de care trebuie sa ti cont cand achizitionezi boxele: 1. Impedanta difuzoarelor sa fie cea specificata la RadioCD ( play-ere MP3,etc... ) 2. Puterea lor sa fie un pic mai mare (trebuie sa ai o rezerva de putere ) Restul tine de ureche muzicala, design, spatiul unde le montezi,..etc... Impedanta....o fi,nu am habar...dar puterea este sigur mai mare...ambele mp3 play-ere sunt de 4x50. Multumesc pentru explicatie,dar nu asta ma interesa.....poate nu m-am exprimat io corect....m-ar interesa ce mp3 sa aleg dintre cele doua, care este mai bun, care arata mai bine, chestii din astea....Voi pe care l-ati lua??????Oricum boxele raman aceleasi ca despre JBL nu am auzit decat lucruri bune(sunt si destul de ieftine) |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.4 LAUREATE
- B-XX-RBT Aaaaaaa......What's up doc????
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:15 |