Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
eStatic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition RT
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
O imbunatatire se va simti sigur. Dar daca tot vrei sa schimbi boxele, achizitioneaza alteceva decat Sony. Exemplu: Alpine, Infinity, JBL.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu Marius, desi eu pe masina am Sony Xplod si sunt multumit de ele, dar pretul lor reflecta calitatea..
Daca esti cu bugetul limitat poti merge pe Sony, altfel orienteaza-te spre ce a zis si Marius |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
eStatic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 October 04 ![]() |
Pai, avand in vedere ca raman cu CD-playerul cu care vine Dacia, merita sa bag in boxe ceva mai mult, adica ceva mai bun ca si Xplod-urile?
Mersi. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition RT
|
|
stefan19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 15 September 04 From: Constanta ![]() |
Recomand mai intai sa va schimbati cd - player-ul de pe masina si dupa aceea boxele. Se va vedea cu siguranta o diferenta in bine in calitatea sunetului. Unitatea originala se aude rezonabil la un volum redus, dar in rest nu mai satisface.
Dupa ce va schimbati unitatea, la scurt timp o sa va schimbati si boxele ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-XX-STE
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In sistemul audio al Loganului veriga slaba este cd-playerul. Daca schimbi doar boxele nu ai rezolvat nimic, doar scapi de niste bani care nu iti trebuiesc. Sunt de acord cu stefan19 ca trebuie schimbat in primul rand acest aparat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nici daca schimbi unitatea cu una mai buna, iar apoi schimbi boxele, nu faci mare brinza, pentru ca Loganul are volume imense ce nu prea fac incinta. eu am facut ceva treaba cu o statie mica pe 2 canala , Magnat Shark. Am legat-o la difurile Jbl din spate, si acum se misca si ele mai bine. Unitate cd panasonic.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
isos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 February 05 From: Galati ![]() |
De curind am achizitionat de pe bursa-Daciaclub un RCD-Logan(Phillips Radiosat) si numa' ce l'am montat pe'al meu Cielo .
Difuzoare spate Boshmann 16,5cm cu trei cai si pe fata Pioneer de 10cm si 2 cai . Concluzia : Se aude bestial !!! ![]() ![]() ![]() Ma declar multumit de achizitia facuta ... ... probabil , pentru ca habitaclul la Cielo are volumul mai mic ca la Logan , RCD-ul isi face treaba mai bine ... ![]() |
--------------------
Opel
Astra G
- GL-06-xxx
|
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
stie cineva cum se baga codul la rcd-ul original? am reusit sa bag cele 4 cifre si atat, mai trebuie ceva si nu stiu ce, am apasat pe toate butoanele sperand ca unu sa fie un fel de "ok",dar bip-uia la toate ...
si manual nu mai am!!!! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Apesi 6. Daca e prima data trebuie sa apesi de 3 ori. Daca a mai fost bagat codul apesi tasta 6 numai o data.
This post has been edited by Sony: 23 Feb 2005, 19:19 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
commander |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
baietii au dreptate cand spun ca trebuie schimbat rcd-ul. eu mi-am facut sonorizare jbl
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.4 laureate
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sa va zic si eu ce modificari am facut la muzica!!
prima oara am schimbat casetofonul!! (am laureate) cu un cd player Sony sdx-2000 (parca) dupa aia am montat o statie JBL GTO 2000+ subwoofer JBL GT4-12 si acum nu mai am bani!! ![]() si am gasit cum sa fac un compromis cu boxele care sunt pe masina!! mie boxele care sunt din fabrica imi trebuiesc sa se auda doar pe voce si inalte astefel am montat 4 tweetere(2 fata, 2 spate) si am obtinut ce am vrut!! mentionez ca petru a disparea distorsiunile boxelor de fabrica la volum mai ridicat am pus niste condensatoare!! ce parere avetzi?? |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-am luat din Metro asta:
http://www.xbyte.ro/subcateg/moreinfo.php?articol=233 E la oferta pana pe 9 martie la pretul de 6.782.000 lei. Alte mp3 playere: Elite ~ 3.500.000 lei VDO CD 139 MP3 ~ 4.800.000 lei VDO Daytona ~ 5.800.000 lei Sony ~ 7.200.000 lei. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
CD player Alpine CDA-9831
Sper sa-mi ajunga intr-o luna (mi-a fost cumparat de un prieten din SUA care il si duce in tara). A costat doar 250$ (era on sale) cand de fapt pretul sau era cam 400$. Ce ziceti sa mai pun ceva boxe sau cele de Loghin ajung ![]() cda-9831.gif • 50W MAX x 4 High Power Amplifier • Bass Engine Plus™ - 4-Channel Digital Time Correction - 3-Position HP/LP Digital Crossover - Subwoofer Level Control with Phase Selector - Bass Center Frequency Control - Bass Band Width Adjustment - Treble Center Frequency Control - Bass Type Control • Media Xpander™ • SAT Radio Ready • MP3/WMA/CD-R/RW Playback • CD Text and MP3/WMA Tag Informtation Display • Quick Search Function • CD Text, CD Text Display, CD Text Scroll • 3 Color Display with Output Level Indicator • Versatile-Link™ Ready • MaxTune SQ Tuner • Regulated 1Bit DAC • 3 PreOuts (4 volt) • iPod™ Interface Ready (KCA-420i) • MM Driver (Hard Disc Drive) Ready • MobileHub™ Ready • Swing Mechanism with Detachable Face • RUE-4187 Wireless Remote Control Included |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
excelenta afacere jkno,
avand in vedere ca player-ul este dotat cu un "3-Position HP/LP Digital Crossover" poti seta boxele 'Loghinului' sa redea sunete decat de la o anumita frecventa in sus (cu ajutorul crossoverului HighPass). Acest lucru iti va fi de mare folos, pentru ca frecventele joase sunt cele care omoara difuzoarele mici (si ca dimensiuni si ca putere) cu care vine echipata masina. Insa va trebui sa iti montezi o statie si un subwoofer pentru a reda frecventele taiate de pe boxe. Consider ca asta ar fi urmatorul pas ce trebuie sa il faci. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
narcisoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 5 February 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Fluence 1.5 dci 85
cheala 2010
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Intrebarea este ce difuri sa-mi iau!! In SUA iti dau in inch in Europa in cm. Cam cati cm/inch se incadreaza in acele "cutii" de la Loghin? Fara a taia nimic afara.
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Sony |
![]()
|
5 inches. 1 inch = 2.54 cm.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
jkno |
![]()
|
Deci cam pe la 13 cm.
Am gasit asta: Alpine SPS-130A 5-1/4" Type-S Series Coaxial 2-Way Speaker Target Retail Price US $90.00/CN $129.00 sps-130a.gif • Peak Power 150W • 30W RMS Power • Spoke Design Grill System • Frequency Response: 45Hz – 30kHz • Strontium Ferrite Woofer Magnet • Aluminum-Coated Woofer Cone • Rubber Surround • Nomex® Spider • 1/2" Balanced Dome Tweeter • Neodymium Magnet • Variable Swivel Tweeter (15°) General-Speakers Frequency Response : 45Hz - 30kHz Impedance (Nominal) : 4 ohm Mounting Depth (in) : 1-31/32" Mounting Depth (mm) : 50mm Mounting Diameter (in) : 4-13/32" Mounting Diameter (mm) : 112mm Sensitivity : 92 dB/W/m Tweeter Height (in) : 19/32" Tweeter Height (mm) : 15mm Weight : TBD Power Handling Power Handling Capacity (Peak) : 150W Power Handling Capacity (RMS) : 30W Ar merge? Trebuie 4? |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
jkno |
![]()
|
Sau astea?
JBL GTO526 5-1/4" 2-Way Loudspekaer http://jbl.com/car/products/product_detail...ser=GTS&cat=MEL GTO526.jpg Power Handling, RMS: 45 Watts Power Handling, Peak: 135 Watts Frequency Response (±3dB): 70Hz - 21kHz Sensitivity: 89dB Mounting Depth: 2-3/8" Cut-Out Diameter: 4-11/16" Impedance: 4 Ohms MSRP U.S. $: $109.95 pair tot 4 sa iau, plus subwoofer? |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
@JKNO: JBL GTO526 am eu pe masina(in fata) si se potrivesc perfect in suportii originali .Pe spate poti sa-ti pui ceva mai mari. Eu am GTO936 ... am mai pus la cineva GTO836 (au aceeasi putere ... 100W RMS ... 936 sunt ovale ... 836 rotunde).
Am un Alpine 9812 (4x60W) ... oricum nu rezista la volum mai mare de 20 (din 35). E cam la fel ca al tau ... diferentele fiind la display. Poti folosi filtrele HP/LP din care poti taia din frecvente in caz ca vei folosi o statie si un subwoofer. Poti da si frecventele de redare la Bass/Inalte ... are multe chestii interesante ... te las sa le descoperi singur. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
jkno |
![]()
|
Multumesc mult pt. info!!
![]() La noi cam cat costa boxele? Care e pretul prin magazine? Cat te-au costat pe tine? Daca le-as lasa pe alea de la Logan, s-ar praji difurile? Oricum doresc sa-mi iau ceva boxe, insa sunt curios... This post has been edited by jkno: 7 Mar 2005, 11:06 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
salut..pe fata am si eu GTO 526 si dupa cum a spus Darkyro, se potrivesc de minune; pe spate am pus 926( tot ovale, dar pe 2 cai)
preturi GTO526 in jur de 2,2 mil si GTO 926 2,7 mil. daca esti interesat contacteaza-ma pe yahoo si mai vorbim sau lasa-mi un pm |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
jkno |
![]()
|
m-ati pus pe ganduri acum
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salutare!
Iata pentru ce voi opta eu (probabil).. Fata: ALPINE SPS-130A - 5-1/4 Putere maxima 150W • Putere nominala RMS 30W • Banda de frecventa: 45Hz -30kHz • Swivel Tweeter • Spoke Design Grill System • Nomex Spider Spate: ALPINE SPS-170A 6-1/2 Putere maxima 200W • Putere nominala de RMS 40W • Banda de frecventa : 35Hz - 30kHz • Swivel Tweeter • Spoke Design Grill System • Nomex Spider MP3 player: Pioneer DEH-P5630MP Ce opinie aveti?..ma intereseaza in special despre boxe, daca are cineva si mai ales daca e multumit de ele!..Le-am ales pentru ca am vazut ca cele de pe spate sint de 16.5 cm si inteleg ca nu mai trebuie modificate gaurile..asa e? Numai bine! This post has been edited by Daxx: 7 Mar 2005, 15:38 Attached thumbnail(s) SPS_130A_FRONT_big.jpg ( Size: 11.4k ) Number of downloads: 201 SPS_170A_IMAGE_big.jpg ( Size: 14.55k ) Number of downloads: 223 pioneer.JPG ( Size: 7.46k ) Number of downloads: 362 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Nelu B |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 February 05 ![]() |
Mai Mesterilor, explicatimi si mie cum desfaceti voi masca de difuzoare de pe usile din fata,eu am avut DSN si mastile se desfaceau prin desurubare dar la Golan vad ca nu se desfac nici prin rotire ,nici prin tragere .Hai, nu ma lasati cu ochi-n soare,trebuie sa demontez toata fata de la usa???
|
--------------------
logan
preferance 1,6
- B-61-BRY
|
|
jkno |
![]()
|
Ai o surubelnita? Foloseste-o!!!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Nelu B |
![]()
|
Am surubelnita si lata si in cruce ,am chiar mai multe marimi dar grila nu vrea sa cedeze,am incercat sa o bag intre grila si fata de usa si tot nu vrea,mi-e teama sa nu rup grila.
|
--------------------
logan
preferance 1,6
- B-61-BRY
|
|
Sony |
![]()
|
Incearca cu un ciocan mai mare!
![]() Acum vorbind serios: cred ca te-ar putea ajuta klaus cu mai multe informatii. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Nelu B |
![]()
|
Domnule Klaus i-mi explici si mie cum sa desface grila de la difuzoare fata usi????
|
--------------------
logan
preferance 1,6
- B-61-BRY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:28 |