Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
eduardve |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Pref
- BV-11-EDY
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@mihaitache
ok - am vazut modificarea pretului - iar VDO - da, cele doua 1X04 nu sunt top - dar banii si-i justifica - iar VDO-ul care l-am luat eu (vezi cateva posturi mai sus) este mult peste numai bine, bafta la vanzari si sper ca nu am creat neplaceri ![]() This post has been edited by madkatweb: 6 Jun 2006, 09:52 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
"3ldiablo" pe site este o adresa si nr. de telefon din Drobeta Turnu Severin . Asa ca daca ai o adresa sau un nr. de telefon din Bucuresti fii bun si 'shereaz-o' aici. Sau ti-ai montat muzica acolo ? Vad ca esti din Bucuresti. Hai lumineaza-ne !
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
- B 410 RIO/B 41 RIO
2006/2008 NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
3ldiablo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Adresa de mail a importatorului Ground Zero este info@car-hifi.ro. Site-ul este http://www.car-hifi.ro , are si un forum (http://forum.car-hifi.ro)pe care mai puteti observa lucrarile la niste masini. Telefon +40 352 40 10 80 fax: +40 252 33 15 33.
toate informatiile astea le gasiti si pe http://www.ground-zero-audio.com/english/2...r_rumaenien.htm Firma se numeste Audio Plus, este din Drobeta-Turnu Severin. Eu am facut un drum pana acolo, zic ca a meritat, pentru ca in Bucuresti nu cunosc ateliere care sa lucreze asa bine. Are si un atelier unde fabrica si cutii de subwoofere, cutia care o am este facuta tot de el. Eu unul am vorbit initial pe mail, apoi mi-a dat numarul lui de tel mobil, insa va dati seama ca nu il pot posta pe forum! daca cineva are ganduri mai serioase, puteti sa imi dati un PM, si discutam mai pe larg |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
2005- -Powered by Ground Zero-
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Uitasem, initial eu mi-am comandat doar difuzoarele din masina, mi le-a trimis prin fan curier! Factura, Garantie
![]() ![]() In afara de Ground Zero mai aduce si de la alte firme, pentru cei interesati, si dif High End, de muuuuulti euro perechea ![]() |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Ca tot e vorba de sound aici, postez rezultatele de la oradea tuning show.
Rezultate Finale Oficiale Etapa 3 - dB Drag @ 4tuning day revenge 4 iunie 2006 - Aeroportul International Oradea Street A -------- Loc I - Oros Alin - Skoda Octavia - 145.4dB Loc II - Grigoroiu Grigore - Vw Polo - 143.7dB Loc III - Dobos Emeric - Peugeot 205 - 142.6dB Street B -------- Loc I - Cristea Nelu - Seat Leon - 145.9dB Loc II - Margineanu Ovidiu - Opel Zafira - 144.4dB Loc III - Roby Osorhei - Vw Golf 3 - 138dB Street C -------- Loc I - Deji Ionut - Audi A4 - 140.3dB Loc II - Vlad Vana - Vw Passat - 139.6dB Street Max 1-2 -------------- Loc I - Glitza Radu - Dacia Solenza - 139.3dB Loc II - Derban Florin - Opel Astra - 138.8dB Super Street 1-2 ---------------- Loc I - Mocioiu Ionut - Citroen Ax - 159.1dB Loc II - Bansszky Sebastian - Dacia 1410 - 140.2dB Extreme 1 --------- Loc I - Paulisan Cristian - Golf 2 - 149.2dB Extreme 2 --------- Loc I - Blaj Marius - Mitsubishi Lancer - 138dB Monster ------- Loc I - Vancea Alexandru - Golf2 - 151dB Loc II - Luncan Zsoltan - Fiat Cinquecento 144.4dB dintre care, Echipa Ground Zero au este urmatoarea: - Street A, Grigore Grigoroiu obtinand 143,7dB cu un subwoofer de 12inch, locul II. - Street B, Cristea Nelu obtinand 145,9dB cu un subwoofer de 15inch, locul I. - Super Street 1-2, IM obtinand 159,1dB cu 2 subwoofer-e de 18inch, locul I Sebastian Bansszky cu 1 subwoofer de 15inch, obtinand locul II. - Extreme 1, Paulisan Cristian obtinand 149,2 cu 1 subwoofer de 18inch, locul I. - Monster, Vancea Alexandru obtinand 151dB, cu 3 subwoofer-e de 18inch, locul I. Reclama, pentru ca merita ![]() o sa incerc sa fac rost si de niste poze, cu masinile Ground Zero, sa le postez pe aici |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(luci974 @ 1 Jun 2006, 20:23) Banuesc ca stai in Bucuresti, ca pana la Suceava am mai platit 480.000 lei transportul(curier rapid) De ce nu incercati la emania.ro? Sunt seriosi, aduc rapid in toata tara tot ceea ce comanzi. De acolo am comandat boxele JBL (post #286, #333, #362, #384) si merg perfect. This post has been edited by jkno: 8 Jun 2006, 12:46 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
PYTZY |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare . La radio-cd din dotare-a Logan-ului se poate soate o mufa din el pentru mp-3 player sau ip-od ? Multumesc pentru eventualele raspunsuri [B]
|
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
- B-05-AFG
2006
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
se poate - da un search pe forum - vei gasi un topic exact pe tema asta
off: pacat insa ca initiatorul acelui topic a luat ban definitiv ![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu se poate. Functia AUX este dezactivata. Doar daca tragi tu doua fire din el pe intrarea de cass si bagi o caseta falsa in aparat.
This post has been edited by IRONICK: 8 Jun 2006, 20:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Ce parerea aveti despre Pioneer DEH 281 este la promotie in carf.. 350 ron !! O fi ceva de capul lui ??
http://www.cel.ro/cd-player-auto-pioneer-deh_-281-mp-l asa o idee despre el ! ![]() LE: Dar despre VDO 1604 ??? e 380 ron la Be... ?? Nu stiu ce sa aleg !! Despre vdo nu prea am auzit lucruri pozitive cum ca sare cd sau chestii dastea. Cine imi zice si mie ???.. Salutare, This post has been edited by Ci_co: 8 Jun 2006, 23:02 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
- B XX BEB
'06 Pref 1,5dci Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
lupu86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 April 06 From: arad ![]() |
care-mi zice ce boxe de 16 cm sa pun in spate la logan. doresc un bass frumos din ele..profund..si clar. am auzit magnaturi.si imi plac f mult.
|
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
Bose Edition 2012 1.6 dci 130
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Daca vrei bass mai frumos, fara subwoofer, merita ovale
![]() daca vrei totusi de 16, sa pui niste inele de MDF pe tabla, si boxele pe inelele acelea! astfel, nici nu trebuie sa mai decupezi din tabla! eu am coaxiale Ground Zero de 16.5 cm - 70 W RMS (cam 50 euro costa), si completeaza destul de bine sunetul din fata. k sa spun asa, fara subwoofer, boxele amplificare doar de cd-player faceau sa vibreze scaunele si bancheta spate ![]() |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
PYTZY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
- B-05-AFG
2006
|
|
madkat |
![]()
|
am facut incercare la 3 casuri philips de solenza/logan, si respectand indicatiile din topicul mentionat merge foarte bine - uite si link: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13982&hl=
atentie insa - trebuie scos de la alimentare aparatul cand se face acea legatura - iar la realimentare, dupa introducerea codului, din butonul SRC va comuta de pe radio pe caseta si changer parca (nu imi aduc exact aminte ce scria) - si in mod changer accepta semnal de la sursa exterioara This post has been edited by madkatweb: 9 Jun 2006, 13:30 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 June 06 ![]() |
Fiind prima mea interventie ,VA SALUT PE TOTI.... :
![]() Am o rugaminte:cine ma poate ajuta sa gasesc pe forul cum se leaga o statie la tensiune.si daca la statia mea de 2x150 W(zic eu reali)trebuie condensator? Mersic... |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
PYTZY |
![]()
|
Cam ce am gasit eu pe un site Italian ..CLARION CD6100USB.. inafara de mp3 si alte alea poti sai pui un stick de mem sau alt ceva ce are iesire USB sau pui un adaptor (dar te mai costa si ala), poate citi cam 512 mb si arata destul de bine , acum depinde si cat costa la noi acolo costa cca.500-520Ron(145-150 Eueo)
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
- B-05-AFG
2006
|
|
3ldiablo |
![]()
|
"pcyp cyp", nu e nevoie de condensator! iti trebuie kit de alimentare tras de la baterie, are o siguranta pe el, alimentata statia, colentate firele si dar drumul!daca ai niste chei imbus, menghina cu care sa strangi papucii pe fir, poti sa iti tragi si singur cablul daca te pricepi! daca nu, fugutza la un atelier. k sa spun asa, nu e mare smecherie.
|
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri.
Dar mai am citeva intrebari? ![]() Pe unde se trage firele de sunet?Trebuiesc separate de firele de alimentare statie? |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
3ldiablo |
![]()
|
da, firele de alimentare tre sa fie separate de cele de sunet! si daca se intersecteaza, sa fie in cruce, adica sa nu aiba traseu comun! deci, alimentarea pe langa pragul stang, cablurile de sunet ( RCA ) pe mijloc sau pe dreapta, si inapoi, spre dif din fata, daca le amplifici si pe alea, tot prin mijloc sau dreapta. alte intrebari?
![]() This post has been edited by 3ldiablo: 10 Jun 2006, 20:29 |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
3ldiablo - Multumesc, esti f. amabil.
O noua intrebare : dupa cum ama mai spus am o statie 2x150 Audiola. Cum pot sa caculez exact puterea care iese din statie-ca sa imi aleg niste difuzoare pe spate.Sau ce difuzoare imi recomanzi (daca s-ar putea sa nu decupez tabla-nici nu am inscris masina...). |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
QUOTE(parpanel @ 11 Jun 2006, 11:46) Pentru cine vrea un bas fain in masina fara sa se dea in spectacol gratuit rupand tabla de pe masina si bucati din asfalt, tubul ala e numai bun, ca raport calitate pret. |
--------------------
-
-
- -
- Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
babauu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 17 November 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Asta (JVC KD-G521) JVC_KD_G521.jpg ( Size: 20.92k )
Number of downloads: 134
sau asta (LG LAC-M6500R) LG_LAC_M6500R.jpg ( Size: 71.73k ) Number of downloads: 130 ? Ambele sunt intre 500 - 550 ron. This post has been edited by babauu: 11 Jun 2006, 15:55 |
--------------------
Dacia Logan
Prestige
- AB 08 FEB
Decembrie 2006 Mă bat cu zmeii
|
|
3ldiablo |
![]()
|
pcyp cyp, nu am gasit informatii despre statia ta, daca ai un model ceva, sau mai multe detalii, ar fi bune. in primul rand, 2X150 e o putere destul de mare, iar daca este in Watti RMS, pretul statiei ar trebui sa fie destul de ridicat. in fine, ca statie din clasa AB, randamentul ei este cam la 50-60%, iar cum nu este indicat sa folosesti la maxim, pentru ca apar distorsiuni, setul urmator de difuzoare ar trebui sa fie mult de ajuns: http://ground-zero-audio.com/english/04_rc16.htm
eu asta am montat pe masina, in usile din fata! pot sa spun, daca tu o sa conduci masina, ca difurile spate nu o sa aiba asa mare influenta, daca le ai pe astea pe fata. costa in jur de 110 euro. Daca vrei sa montezi pe spate, as recomanda http://ground-zero-audio.com/english/04_hf652.htm costa in jur de 70 euro. Preturile poate ti se vor parea mari, dar cu specificatiile respective nu prea gasesti multe difuzoare. pentru montarea in spate nu este nevoie sa tai tabla! trebuie sa faci niste inele din MDF cu o grosime de 19-22 mm, care se vor prinde pe tabla, iar in ele vei prinde difuzoarele cu holsuruburi. daca nu ai unde sa le confectionezi, iti pot recomanda pe cineva care face, si le vei primi prin curier, insa nu stiu pretul! oricum, nu este mare, e doar o bucata de lemn ![]() Alte intrebari? |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Multumesc DeusX.
Totusi, nu vreau sa-mi cada tabla de pe masina. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
recomand sa trageti cablurile de semnal pe partea dreapta, nu pe mijloc.
am testat pe mijloc (fara a lega ecranul/masa semnalului) si zgomotul este mult mai mare cand cablul este trans pe mijloc. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Si la mine tot prin dreapta sunt trase. e si mult mai usor sa fie trase pe acolo.
|
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
pcyp cyp |
![]()
|
AM REUSIT!
Am montat statia cu alimentare direct din baterie, nu prea vedeam pe unde sa trag cablul de al motor in interior(este un dop acolo pe peretele despartitor...).statia e AUDIOLA BS-233 SW.cum pot sa aflu puterea exacta a statiei? |
--------------------
Dacia by Renault
Logan 1.4
- bc-05-xxx
2006 laureate
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Nu prea se gasesc informatii despre statia ta! era un mod sa calculezi puterea maxima pe care o scoate in functie de siguranta pe care o are, sau ceva de genul asta, dar nu mai stiu unde am citit,si nici nu mai tin minte! pana la urma pentru ce iti faci griji?
|
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 02:06 |