Discuri frana, a schimbat cineva?
![]() ![]() ![]() |
Discuri frana, a schimbat cineva?
delpiero |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 24 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Luxury 2.0 dCi Renault Laguna Expression 1.9 dCi - 2002
|
|||
Abamiha |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 06 ![]() |
Salut!Sigur ca Bosch este o firma al carei renume nu poate fi pus la indoiala sub aspectul calitatii, dar cred ca ar fi mai recomandat sa pui discuri facute de o firma specializata cum ar fi BREMBO.
Se gasesc la firme de tuning, am vazut o reclama chiar pe 4tuning.ro si costau in jur de 150 euro. Eu unul asa as proceda, si probabil ca voi fi si eu nevoit sa fac acest lucru. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
t-e-o |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut . Azi am dat comanda de discuri la Xpert si ma duc maine sa le iau . Costa 3,2 mil si sunt VALEO cica originale care se pun pe reno. O sa revin sa va spun cum se comporta si cat de bune mi se par.
|
--------------------
Laguna 1
Laguna 1
1999 berlina
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand de la Augsburg Lucas, sunt la fel cu alea originale puse de Renault. Au la 1,8mil. si se comporta foarte bine.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
gabi.badea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 25 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat discurile de frana pe fata si am pus Ferodo. De obicei folosesc placute de frana tot Ferodo si am considerat ca e bine sa fie aceeasi marca. M-au costat in jur de 400 ron.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0 T
2005 Dinamyque
|
|
t-e-o |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am pus discurile la mine acasa . Dureaza mai putin de o ora amandoua. Super simplu doua chei si un imbus torxs. Se comporta bine masina si am scapat de trepidatia nasoala care aparea la viteza mai mare cand franam. Am mai descoperit si alte componente originale pe masina cu marca Valeo.
|
--------------------
Laguna 1
Laguna 1
1999 berlina
|
|
cojo_alin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 April 07 ![]() |
discuri de frana pe spate a schimat cineva?
nu gasesc de alea cu rulment incorporat decat la 5 mil bucata stie cineva ceva mai ieftin? mersi |
--------------------
renault
laguna II
- MH 03
1.9 dci,79 kw 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:28 |