Dedicatii muzicale
![]() ![]() ![]() |
Dedicatii muzicale
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Daca o dadeau pe engleza si nu vedeai clipul ci doar ascultai la radio, chiar ca nu mai stiai care-s unii si care-s altii."
Pai asta e. Daca o dadeau pe engleza, tot ne prindeam ca sunt romani, de la vocea proasta pana la accentul de "Mother Russia" ![]() Si on topic, pentru xcss : |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eh, ai dreptate dar eu ma refeream la orchestratie si la ideea de piesa.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Hai sa nu mai irosim biti discutand mizeria aia de formatie.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Dodone, sa-ti dea Dumnezeu sanatate cu postul asta, chiar acum o sa pun la scris un CD de masina cu Celelalte Cuvinte, Mondial & Zdob si Zdub
![]() Si de la mine doua bucati cu Celelalte Cuvinte: 1. Fara cuvinte (voce F. Pittis) 2. Fantana Suspinelor |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei de pe forum care o tin tot timpul in
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu sunt fan sau altceva, dar nu trebuie sa folosim cuvinte ca mizerie de formatie, doar pentru simplu fapt ca nu ne place muzica lor.. 18+ This post has been edited by Mutzunache: 19 Jan 2009, 18:06 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pe vremea lu' impuscatu' Teleenciclopedia era singura emisiune pe care nu o ratam. Era si greu sa gasesti altceva interesant.
Muzica lui Klaus Doldinger (Passport se cheama trupa lui) asigura parte din sunetul acestei emisiuni asa ca dedic ceea ce urmeaza celor carora le placea muzica de la Teleenciclopedia. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Excelent.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mah,nu vi-s zdraveni!
Va ma amintiti de Mondial??Aveti neuronii tzapeni! RIP,DOMNULE Vieru!Cu respctele mele/noastre! Despre "Cuvinte" nu mai am ce adauga!Ati spus voi totul! ![]() P.S. Am avut privilegiul sa-i vad(pe "cuvantatori") si in Timisoara si in Oradea!Nu-s fan rock,in tinereti am fost "depeche-ist" dar daca imi place o piesa nu ezit sa spun acest lucru! Btw,amintea colegul tzavalau de Tundertruck!Alaturi de Hells bells cele doua piese imi cam "zguduie" metafizicu'! This post has been edited by marian-j: 19 Jan 2009, 23:21 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Jan 2009, 21:47) Nu sunt melodii, da sa vad daca va plac: Pe mine m-au distrat, mai ales aia cu becurile ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@adip (alias new ausie
![]() Iti doresc si eu multa sanatate, tie si familiei tale. @adip, marian-j Din '85 incoace am ratat un singur concert al trupei CELELALTE CUVINTE, din cele pe care le-au avut in Timisoara. Ultimul a fost la sfarsitul lui 2007, la clubul NO NAME. A fost ceva de vis. Capacitatea clubului a fost depasita cu mult. Dar nimeni nu a fost deranjat, nu au existat fitze sau arogante. Surprinzator de multi tineri, care cunosteau si textele melodiilor. @ marian-j Si eu sunt depecher pana la moarte. DEPECHE MODE e pe locul doi pt. mine, dupa sus numitii. Foarte probabil ca merg la concertul lor de la Belgrad. Cine stie, poate mergem impreuna ? This post has been edited by Dodone: 20 Jan 2009, 11:18 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mama ce mi-ar place!
![]() Io stiu? Sa mai traim pana atunci! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Akcent - That's My Name
Mi se pare doar mie sau se incerca o schimbare de stil? Mie imi place piesa, voua? Nou de la Clejani ![]() Si un nou clip cu pustoaicele de la Blaxy Girls, se cam ridica parul pe tine spre final... This post has been edited by AlexanderCarstoc: 21 Jan 2009, 08:15 |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Tragic final al Blaxy Girls...
Riders on the storm ![]() Greek Music ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
".. Dj Project imi place si mie aplauze.gif
am toate piesele lor!" Adica ai aceeasi piesa, de mai multe ori. Pe bune de nu fiecare piesa de la Dj Project suna EXACT la fel, doar cu versuri diferite. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() ![]() Azi s-a facut o dedicatie subtila celor care sunt "dujmani" si te vorbesc pe la spate, ai naibii oamenii ![]() Ooopss. wrong topic... ![]() This post has been edited by Mutzunache: 21 Jan 2009, 18:08 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
super tare asta
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Privilex...marfa pentru bass...am pus-o pe sistemul Genius de la calculator si e super
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Dan73 |
![]()
|
Intr-o noapte, venind dinspre Brasov spre Bucuresti si avand in fata vreo 7 tiruri am zis sa caut ceva de ascultat pe radio. Am dat, pe Muzical cred, peste o emisiune care timp de o ora (intre 11 si 12) m-a delectat cu Jan Garbarek.
Mare muzician! |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Astept cu mare nerabdare ultimul album al The Prodigy. Exista pe net un preview pentru cateva piese dar nu sunt toate...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
Marillion in concert cu primele trei piese de pe Misplaced Childhood si cu primul vocalist, Fish:
Marillion cu al 2-lea solist vocal Steve Hogarth: This post has been edited by Dan73: 26 Jan 2009, 12:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tanya Stevens - It's A Pity
Tanya Stevens - These Streets Katie Melua - Nine Million Bicycles Katie Melua - Just Like Heaven This post has been edited by bambu: 26 Jan 2009, 13:10 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pentru domnul Nicolae C, ce isi serbeaza astazi ziua de nastere.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 04:11 |