Dedicatii muzicale
![]() ![]() ![]() |
Dedicatii muzicale
renotgo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|||
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ascult de toate asa ca am pus una din fiecare ...enjoy! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() ![]() ipiq, bravo tata, buna muzica ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@A l e x: nimic nu stii! Favorita mea e aia cu "esti fižos, mare fižos", tot a' lu' copilu' de haur, hai ascultat-o?
![]() L.E. petrica americanu anyone? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by adip: 5 Dec 2008, 16:55 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi place melodia aia pe care a mai postat-o si semit..de fapt de la el o stiu
![]() cn a pus shaorma in drum |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Tare misto melodia... One of my favorites.. |
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Una mai noua si super-faina, care mie imi aduce aminte de muzica adevarata din tineretile mele, de prin anii '80...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ale tineretii valuri
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
C.C Catch si Modern Talking ascultam prin anii'90..ce vremuri frumoase...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Cine isi mai aduce aminte de Alphaville, Chris de Burgh, Silent Circle, Duran Duran?...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
I do
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Hmmm...Chris de Burgh cu a lui "Lady in red" a "tinut" discotecile si ''bairamele'' anilor de liceu...
![]() Aseara, in cele mai bine de doua ore jumate cat a durat calatoria de la Otopeni pana acasa, am facut o cura gospodareasca de Phoenix ... De la "Vremuri" si "Canarul", la "In umbra marelui URSS" si "Afganistan", de la "Invocatie" de pe "Cantafabule", de la "Mugur de fluier" si "Cei ce ne-au dat nume, pana la "Baba Novak"... ![]() Muzichia de calitate, combinata cu o tigara si un ness confectionat salutar inainte de plecarea de la scarbiciu m-au ajutat sa trec relativ usor peste calvarul de pe soselele autohtone... (Mai putin indicatiile computerului de bord, care, consultat la plecare, arata o medie orara de 24,1 km si un consum mediu de 9,2, iar la sosirea in fata blocului, 9,8 km/h cu...15,6 l%...Dar, cred ca mai bine postam trebusoara asta din paranteza la ''suparati''... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Intre atatea melodii de calitate, bag si eu ceva romanesc, playback facut pe calculator.
Sa vad daca va mai amintiti. Azi iubirea ne cheama This post has been edited by Laurentziu83: 6 Dec 2008, 20:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
a doua melodie se intituleaza "Amintire"...
![]() ![]() alta ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sa va omor in continuare
![]() superpiesa ![]() mega super melodie ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 6 Dec 2008, 22:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
O daaa, s'moara emokizii, ce mai bagam la bucati dintr-astea...Bine, de la jumatatea clasei a 11-a (2000-2001) s-a convertit tot liceul la manele, asa ca...
This post has been edited by Laurentziu83: 6 Dec 2008, 22:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nene Adila,"umbli" la niste resorturi tare fine!
"Cu coda de peste Cu ghiare la deshte" ![]() Nene Chief,nu ne omori(cel putin din punctul meu de vedere) ci ne binedispui! Colega R19/16V,et moi aussi! ![]() Ma duc sa caut piesa care imi suna tare bine! Iaca!O nemeri! ![]() Da' de Chilian nu zice nima,ha? Mai pun una!Am vazut-o "la sarbi" undeva prin '83. De atunci o port cu mine! Tinand cont de posibilitatile vremii,imaginile sunt superbe.Iar muzica?Indefinibila! ![]() Imi continui ideea! Daca mai aveti nervi uitat-va si la "bolnavu' " de Oldfield cum a preluat tema!Superb! Inchei prin a-i reaminti unui coleg(pus pe "mute") ca nu l-am uitat!"Ixcscesiv" de fain!! P.S. Mai este o piesa foarte misto de la 'leopardu' surd" da' nu stiu cum o cheama!!!Coane Flamingo,ma ajuti?E una buna,rau! This post has been edited by marian-j: 7 Dec 2008, 02:55 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
FireChief |
![]()
|
sa imi amintesc... geaca bufanta
pantaloni bufanti cu pense neaparat guler ridicat la camasa,espadrile expadrile cum le zicea parul tapat cu prosopul ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
FireChief |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Dean Martin-Let it snow o acum acum de sarbatori ca ton apel la telefon
![]() Frummoasa melodia in orice caz...aveti gusturi bune la muzica In continuare va voi delecta cu o melodia care mie imi place mult de tot R.I.O-Shine on(am vazut un reno kangoo in clip ![]() This post has been edited by eduardsebe: 7 Dec 2008, 13:23 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Nu ar fi neeap preferata dar mi se pare placuta.. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() ![]() CC CATCH MEGAMIX This post has been edited by FireChief: 7 Dec 2008, 14:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Chiar placuta melodia
Mie imi place Gianna Nannini-Meravigliosa Creatura...imi aduce aminte de ziua in care s-a nascut baiatul meu ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Exact,Chief!!
![]() Inainte de tapajul cu prosopu' se clatea parul cu apa in care se adauga violet de gentiana iar nadragii cu pense erau atat de stramti jos ca-i imbracam cu ajutorul lingurii de pantofi! ![]() This post has been edited by marian-j: 7 Dec 2008, 14:51 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Special dedication for marian_j & FC
Va mai amintiti? <span class='edit'>7 Dec 2008, 15:33:</span> Cu speranta ca ati gustat parodia unui hit contemporan cu blugii lui Marian, fac o dedicatie tuturor Reniotilor! Enjoy! This post has been edited by adi_ar: 7 Dec 2008, 15:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() ![]() Cat despre JJ?Oh Lord... ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() uite aci amintiri ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:54 |