Dedicatii muzicale
![]() ![]() ![]() |
Dedicatii muzicale
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu bre... E Rammstein. Clipul il gasesti la Linkul zilei, da' e interzis minorilor
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tipa din Wicked Game seamana leit cu marea mea iubire, de care m-am despartit cu cateva zile inainte sa apara piesa pe TV... Va dati seama ce spume si suferinta pe mine la acea vreme...
![]() Acum e in Spania (Granada) si ma asteapta acolo... A inebunit la cap. Si-a dat seama dupa atatia ani ce-a pierdut ? ![]() ![]() In fine.. Wicked Game... Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rasoclesc, nu mai rezit... ![]() ![]() 27 Sep 2009, 22:29: QUOTE(xcss @ 27 Sep 2009, 22:27) Nu cred ca mai exista. A fost sters postul. ![]() This post has been edited by Flamingo: 27 Sep 2009, 21:29 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
Damn!
![]() 27 Sep 2009, 21:35: O raritate: This post has been edited by xcss: 27 Sep 2009, 21:35 |
--------------------
-
-
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@kamelot minoru' (o fi stiind ceva xcss ,ca e mai aproape de kamelot decat mine...)
Indiferent de consecinte, pt. Wicked Games ai o burta de bere de la mine, cand treci prin Timisoara. ![]() This post has been edited by Dodone: 27 Sep 2009, 21:37 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
xcss |
![]()
|
E mai minor decat mine...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Uuupss am confundat atunci. Ma si miram de ce nu a scris head crusher. Dar nu am facut legatura cu Rammstein. My bad...oricum am vazut videoclipul.
@dodone. Sunt o gramada care ma asteapta in Timisoara si in Arad. Vezi ca nu uit. Doar ca eu cu bautura sunt ca si vaca cu baletu'...nu ne prea intelegem. Dar ajungem noi la un consens. @xcss...minorule ![]() @Flamingo, deci ti-am trezit amintiri aprinse... ![]() 27 Sep 2009, 21:50: Si inca una de jale... This post has been edited by kamelot: 27 Sep 2009, 21:50 |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
|
|
xcss |
![]()
|
Sa marim ritmul...
|
--------------------
-
-
|
|
kamelot |
![]()
|
Da tu nu te dezminti...o tii pe a ta
![]() ![]() |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
|
|
xcss |
![]()
|
Ei hai hai...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@kamelot
Eu imi respect promisiunile. Da' n-am stiut ca esti atat de asteptat. No, ma rog, oi sta la rand... Berea pote fi si fara alcool, ca nici eu nu pot be' cu alcool. Sau, o dam pe mici de FEMADAR (mici locali, f. gustosi). Sau amandoua. |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
kamelot |
![]()
|
@xcss...ce-i aia?
![]() @dodone. Nu e vorba de stat la rand. Era doar o constatare. Mici pitici cum or fi radem cativa. |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
pentru xcss ca vad ca-ti place
![]() este foarte tare piesa (din punctul meu de vedere) pe langa amprenta Masive Attack, se simte trecerea de la Erotica la Bedtime Stories (din cate stiu eu a luat lectii de canto la vremea respectiva) ...si inainte de culcare ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
This post has been edited by RaduNG: 28 Sep 2009, 11:46 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca pun melodiile astea cand ma duc la buzau ajung in 30 de min ![]() parca mai pun 50 caluti la masina ![]() enjoy 29 Sep 2009, 18:20: more : revin ![]() This post has been edited by L!nuX: 29 Sep 2009, 17:20 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 29 Sep 2009, 18:12) daca pun melodiile astea cand ma duc la buzau ajung in 30 de min ![]() Satul de Scooter (Fire, Faster Harder, si altele cu chitara facuta pe syntetizator) care Scooter pentru mine e un fel de rocker dar fara chitare, ![]() ![]() ![]() Se pune verde, cand au ceu sa trec vad ca intersectia e blocata, trag brusc de volan drapta, deja verdele se stinse si trec aproape pe rosu si toate asta din cauza muzicii cred... E si nu e bine cu rockul la volan, mai ales dat mai tare asa, sa moara tiganii din zona aia... ![]() Pan al aurma am ajuns acasa in 20 minute. Nu mi-a iesit "pasienta"... ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Sep 2009, 20:07 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Da' asta nu va place?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
kamelot |
![]()
|
Cam multe ne plac dar daca le punem aici pe toate nu terminam niciodata...
|
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bai da membrii reno.ro vad ca numa metal asculta.
Ia sa pun si eu o manea, sa mai echilibrez situatia... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 2 Oct 2009, 09:01) Bai da membrii reno.ro vad ca numa metal asculta. Ia sa pun si eu o manea, sa mai echilibrez situatia... ![]() ...si cu toate astea, o mica/mare parte a masinilor sunt facute din material plastic. La aripi ma refer... Nu stiu ce sa zic, probabil ca sa compenseze lipsa de metal... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 2 Oct 2009, 08:21 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dodone |
![]()
|
Laurentiu, manele pune pe cocalari.ro, pitzipoance.ro, pe hi5, alea alea, nu pe un forum serios si pe un topic si mai serios. Au mai pus si altii si si-au luat-o, ca sa ma exprim ca-n manele.
Prietene, revino-ti... ![]() |
--------------------
Renault
|
kamelot |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 2 Oct 2009, 08:19) ...si cu toate astea, o mica/mare parte a masinilor sunt facute din material plastic. La aripi ma refer... Nu stiu ce sa zic, probabil ca sa compenseze lipsa de metal... ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Dodone @ 2 Oct 2009, 08:40) Laurentiu, manele pune pe cocalari.ro, pitzipoance.ro, pe hi5, alea alea, nu pe un forum serios si pe un topic si mai serios. Au mai pus si altii si si-au luat-o, ca sa ma exprim ca-n manele. Prietene, revino-ti... ![]() De acord 100% cu voi...si ca si gluma a mea e metal toata asa ca... ![]() |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Hai mai, ca n-am pus nimica.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Dodone |
![]()
|
Sper sa nu te mai indemne Mikidutza
![]() La munca cu tine ! Auzi la el, manele... ![]() This post has been edited by Dodone: 2 Oct 2009, 09:18 |
--------------------
Renault
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Poate doar Yazoo imi plac mai mult.
In fine, merge asta? ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 2 Oct 2009, 09:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Incerc sa pun si eu cate una pe zi ... azi Iron Butterfly
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Inca una... ce vremuri...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectã vine din experienþã. Experienþa, la rîndul ei, provine din gîndirea greºitã. |
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Of, Doamne, ce vremuri ...
This post has been edited by Lucian BLK: 2 Oct 2009, 12:47 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Dodone |
![]()
|
@Laurentziu83
Merge, se aproba. ![]() |
--------------------
Renault
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:55 |