DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
![]() ![]() ![]() |
DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Tamango, gata, ar fi cazul sa te linistesti ...chiar ne plictisesti .... asuma-ti toata clica!!!
![]() Inca odata v-am aratat cat de jos puteti fi!! @ Zapata: Lasa-i, sunt saraci cu "duhul", sunt pe drumul gresit!!! =)) - oi nebune!!! PS: Propun un pact de neagresiune - fiecare pe topicul lui?!!! |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.404 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
iar nu stiti sa scrieti
Attached thumbnail(s) 607563_banner1.jpg ( Size: 59.01k ) Number of downloads: 483 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacus_malus te simti? Apelul la decenta nu a avut niciun efect( mai ales din partea ta care ai putea avea mai mult respect fata de acest forum si reprezentantii sai avand in vedere trecutul )... asa ca iti multumesc pentru report, ar fi fost mai ok sa postezi pe topicul destinat oilor decat sa intri in polemici pe internet. o seara placuta si astept eu scuzele tale.
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Nici o oaie basita nu a raspuns la asta
QUOTE 1. Steaua - Ceahlăul 2-1 Steaua a marcat un gol din ofsaid, iar arbitrul le-a refuzat oaspeților un penalty în final 2. Gaz Metan - Steaua 2-2 Gazdele n-au primit un penalty clar în final, fază la care Pîrvulescu trebuia eliminat 3. Steaua - Săgeata 5-0 Oaspeții au dat o replică palidă, lucru observat chiar și de secundul lui Mourinho: "Și la antrenament te întrebuințezi mai mult" 4. FC Vaslui - Steaua 0-1 Colțescu n-a acordat un penalty pentru gazde și i-a eliminat gratuit pe Cerniauskas și Madson 5. Steaua - Viitorul 4-0 Oaspeții n-au contat, după ce în returul trecut Steaua a facilitat victoria Viitorului în meci direct, în Ghencea 6. FC Brașov - Steaua 1-2 Golul victoriei s-a marcat după un fault în atac 7. Corona - Steaua 1-1 Golul Stelei s-a marcat dintr-un penalty inventat de arbitru 8. Pandurii - Steaua 1-1 La 1-0 pentru gazde, Gardoș a fost iertat de eliminare 9. Oțelul - Steaua 1-1 Oțelul n-a primit un penalty clar, Pintilii a fost iertat de eliminare, iar lovitura din care Steaua a marcat a fost inventată de arbitru 10. Ceahlăul - Steaua 0-2 Balaj n-a dat penalty pentru gazde la scorul de 0-1 11. Steaua - Astra 3-1 La scorul de 1-0, Kapetanos a fost iertat de eliminare 12. Steaua - Chiajna 4-0 Concordia n-a opus nici un fel de rezistență Sambata oricum au simtit-o in amigdale mai ceva decat cicciolina (si le-a placut) |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
|
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Pariez ca te plangeai mereu la tovarasa invatatoare ca baietii nu se joaca cu tine!!!
Iti admiram sinceritatea!!! ![]() QUOTE(Dacus_Malus @ 2 Mar 2014, 20:23) @semit: "poate ar fi cazul ca unele oi basite sa ocoleasca acest topic.. ar fi macar de bun simt.. " pentru asta ai report. si daca nu-ti ceri scuze, voi deveni anti-semit, si te voi intitula "javra basita"... |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Crisan Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 February 14 ![]() |
Eu am vazut un singur lucru.Ca Dinamo a trebuit sa isi dea viata pe teren si sa faca jocul campionatului pentru ei ca sa obtina un amarat de egal cu o Steaua foarte slaba.
Vom vedea in cupa unde vor fi luati in serios. |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 SW
|
|
#Dino |
![]()
|
Pe increzutul de reghe nu l-ai vazut inainte de meci? Sau pe ciumpalacul de meme? Cei mai mari basinosi pe care i-am vazut in fotbalul romanesc. La fel ca si o parte din jucatori.
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Borcica se va duce de manuta cu MM la mititica!... am inteles ca si Copos si fratii Becali vor trece pe acolo...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca vom incepe sa avem un fotbal curat.. meee meeeee.. sa nu scapi sapunul sluga
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu spate in spate este tare de tot!!!
![]() |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
- so sylk
2011 Plecat in depresie......
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
poate citeste nevasta
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
Io nu mai tineam minte dar se pare ca si Gica Popescu a fost implicat si a primit pedeapsa tot cu executare...
![]() |
--------------------
.
.
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
George Copos - 3 ani și 8 luni cu executare
Mihai Stoica - 3 ani și 6 luni cu executare Cristi Borcea - 6 ani și 4 luni cu executare Ioan Becali - 6 ani și 4 luni cu executare Victor Becali - 4 ani și 8 luni cu executare Jean Pădureanu - 3 ani și 4 luni cu executare Gică Popescu - 3 ani și o lună cu executare Gigi Nețoiu - 3 ani și 4 luni cu executare |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
- so sylk
2011 Plecat in depresie......
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
@semit"Dacus_malus te simti? Apelul la decenta nu a avut niciun efect( mai ales din partea ta care ai putea avea mai mult respect fata de acest forum si reprezentantii sai avand in vedere trecutul )... asa ca iti multumesc pentru report, ar fi fost mai ok sa postezi pe topicul destinat oilor decat sa intri in polemici pe internet. o seara placuta si astept eu scuzele tale. "
Ramane cum am stabilit, sunt anti-semit! eu sa-ti ofer scuze pentru ca......? am atras atentia ca un moderator, "reprezentant al forumului", se exprima ca un golan de duzina? cat despre meci si dinamo, Cristian Raoul a expus situatia in cel mai corect mod! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
Tamango |
![]()
|
1897812_678998478826869_1055734093_n.jpg
Nu plangeti, si voi postati rautati pe celalalt topic, asa ca ... ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(Dacus_Malus @ 6 Mar 2014, 20:39) @semit"Dacus_malus te simti? Apelul la decenta nu a avut niciun efect( mai ales din partea ta care ai putea avea mai mult respect fata de acest forum si reprezentantii sai avand in vedere trecutul )... asa ca iti multumesc pentru report, ar fi fost mai ok sa postezi pe topicul destinat oilor decat sa intri in polemici pe internet. o seara placuta si astept eu scuzele tale. " Ramane cum am stabilit, sunt anti-semit! eu sa-ti ofer scuze pentru ca......? am atras atentia ca un moderator, "reprezentant al forumului", se exprima ca un golan de duzina? cat despre meci si dinamo, Cristian Raoul a expus situatia in cel mai corect mod! de pe acest forum, lumea te-a ajutat cand ai avut nevoie. atunci erai mielusel, acum ai prins glas.. deh.. rromani.. i rest my case. sanatate maxima. ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
Foarte adevarat, lumea de pe forum m-a ajutat....si am multumit la vremea respectiva...
asa si? asta iti da TIE dreptul sa fii mojic? TU esti "lumea de pe forum" ? daca am zis ceva de tine, inseamna ca am "dat in lumea de pe forum"? daca ti-am facut tie o observatie, inseamna ca atac forumul? Daca m-ai ajutat TU pe mine vreodata, asta inseamna ca acum ai dreptul sa ma jignesti? Cred ca tu esti mult mai rroman decat mine sau altul, indiferent ce intelegi tu prin rroman! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
cati anisori ai dacusor?
te simti jignit ca ti-a zis ca esti stelist? This post has been edited by zapata: 9 Mar 2014, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
am ani mai multi ca tine, si de aia ma simt jignit cand cineva ma face
rroman sau "oaie bashita".... dar pentru tine e greu de inteles..... si gata cu offtopicul... ziceti de dinamo daca aveti ceva de zis.... |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zapata @ 9 Mar 2014, 19:14) Daca ce scrie la pofil este corect, are 40. QUOTE(Dacus_Malus @ 10 Mar 2014, 11:36) Daca te simti jignit de un anume termen ex. rroman,..etc, te simti la fel de jignit si daca ai 30 si daca ai 40 de ani. Ce treaba ar avea varsta? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
percepi altfel...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(Dacus_Malus @ 10 Mar 2014, 11:36) Man ... asta e apelativul traditional, nu ar trebui sa te superi. Asa cum noi le spunem javre, potai rosii, puricosi, maidanezi, asa ne zic si ei noua oi si alte alea. De rapidisti ce sa mai zic ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Miau, miau, miau.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:30 |