DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
![]() ![]() ![]() |
DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
sb-55-dan |
![]()
|
||
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|||
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
sb-55-dan,tu inca nu ai fost la asemenea meciuri sa stii ce inseamna un Dinamo-Steaua.
Vorbesti si tu aiurea de CL,ca sa te afli in treaba.Pentru meciul asta "traiesc" suporterii,nu cand joaca cu Urziceni,Cluj s.a.m.d. This post has been edited by Adrian00: 18 Mar 2010, 12:27 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
Nu stiam unde stau detectivii
![]() Si de unde pana unde ai tras concluzia ca nu am fost la asemenea meciuri? ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu a jucat Dinamo formidabil,dar Steaua nu a jucat nimic !
Si tin cu Dinamo ! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Repet, un dinamovist adevarat s-ar bucura daca ar fi batut o Steaua plina de vedete, o Steaua ca ar fi jucat excelent. Nu inteleg de ce va bucurati atat? Ca ati batut o gasca de amarati sau ca ati batut numele "Steaua"?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 18 Mar 2010, 13:45) Palmares. Peste 3 ani nu o sa stie nimeni cu ce echipa a jucat Steaua in Stefan Cel Mare, in schimb sa o se vada la meciuri castigate intre cele doua echipe un +1 la Dinamo. ![]() This post has been edited by Avani: 18 Mar 2010, 15:35 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Flamingo: chiar daca peste 2 ani o sa jucam in divizia b tot o sa ma bucur cand dinamo bate pe steaua in "el clasico" de dibizia B. Cum spunea si Avani: palmares.
Mai noi asta este scuza stelistilor? Domneee ati batut steaua care n-a jucat nimic si nu a avut echipa. UIte-te altfel la lucruri. Nu ati jucat nimic pentru ca Dinamo nu v-a lasat. Sau: Steaua nu a jucat nimic pentru ca erau in stare sa treaca de N`Doye. Vrei sa imi spui mie sa nu ma bucur ca am batut Steaua in conditiile in care erati in fata noastra in clasament si NU ati avut un sut pe poarta? |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sb-55-dan |
![]()
|
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
Avani |
![]()
|
Nu e nevoie sa te cunosc ca sa-mi dau seama ca nu intelegi importanta unui meci ca Steaua - Dinamo. Afirmatiile tale te tradeaza.
Numa' bine. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord cu palmaresul. Doar atat, in rest am rezerve.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Urez dragilor mei prieteni stelisti la cat mai multe seri cum a fost ceea de aseara!!!
Forza DINAMO!!!! |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 18 Mar 2010, 12:45) Repet, un dinamovist adevarat s-ar bucura daca ar fi batut o Steaua plina de vedete, o Steaua fi jucat excelent. Nu inteleg de ce va bucurati atat? Ca ati batut o gasca de amarati sau ca ati batut numele "Steaua"? Eu sunt un dinamovist modest,pot sa ma bucur ? Chit ca am batut o gasca de amarati ! Rusine Steaua daca joci cu o gasca vai de capul lor ! Raul ,ramul,mi- e terenul numai mie ! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
QUOTE(Avani @ 18 Mar 2010, 16:11) Nu e nevoie sa te cunosc ca sa-mi dau seama ca nu intelegi importanta unui meci ca Steaua - Dinamo. Afirmatiile tale te tradeaza. Numa' bine. Deci sa-nteleg ca esti un huligan din galerie, iar ceilalti care se uita la meci in mod civilizat din tribuna nu inteleg importanta? Ma scarbesti. Numai bine. |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
Avani |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eddie33 |
![]()
|
Cred ca n-ai inteles nimic.....eu ma adresam echipei Steaua,evitam sa ma adresez cuiva direct !
This post has been edited by eddie33: 18 Mar 2010, 21:23 |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Romania nu are fotbalisti de valoare. Eu unul de vreo 5 ani de zile nu am mai vizionat niciun meci al vreunei echipe romanesti. Prefer campionatul spaniol respectiv premier league. Dinamo super echipa?
![]() ![]() ia sa joace Dinamo si sa dea mai mult de 5 suturi pe poarta la vreuna din echipele de mai sus mentionate->in veci nu o sa se intample asa ceva. Mi se face rau doar cand aud de Steaua, Dinamo....Rapid |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eddie33 |
![]()
|
Interpretezi cum vrei ,scorul tot ala a fost !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
QUOTE(sb-55-dan @ 18 Mar 2010, 16:01) Nu te cunosc si nu ma cunosti. Iti recomand sa-ti pastrezi parerile pentru tine. Nu sti tu de ce sunt eu capabil. Numai bine. Mai SB-55-DAN te rog sa nu sperii lumea pe forumuri si nici pe stadioane. Te rugam sa nu ne arati de ce esti capabil pentru ca sincer nu ne intereseaza. ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
SB-55-DAN: mai degraba ma gandesc la tine ca esti un huligan din galerie si inca unul care nu stie altceva decat vorba lu borcica de acum 5 ani... Cu ceva noi veniti si voi?
Flamingo: eu cred ca m-am exprimat destul de bine fata de bucuria pe care am avut-o la castigarea meciului. @biscu: cine a scris acolo super-echipa probabil a fost un superoptimist suporter al echipei ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Radule, repet... ai dreptate mai ales legat de palmares... doar ca in cazul in care s-ar fi intamplat invers, as fi fost in stare (cred) sa trec usor peste bucurie atata vreme cat echipa nu a avut cu cine juca.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
zapata |
![]()
|
QUOTE(sb-55-dan @ 18 Mar 2010, 17:01) Nu te cunosc si nu ma cunosti. Iti recomand sa-ti pastrezi parerile pentru tine. Nu sti tu de ce sunt eu capabil. Numai bine. Eu chiar vreau sa vad de ce esti in stare!!! M-ai facut curios!!! Demonstreaza ca esti rau, da totul din tine sa vedem cat de dur esti boierule!!! =)) Arata tot ce poti!!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
QUOTE(zapata @ 19 Mar 2010, 08:55) Eu chiar vreau sa vad de ce esti in stare!!! M-ai facut curios!!! Demonstreaza ca esti rau, da totul din tine sa vedem cat de dur esti boierule!!! =)) Arata tot ce poti!!! ![]() ![]() Ma intreb de ce in Romania asta frumoasa totul se rezuma la violenta? Vai de voi cei care nici la o demonstratie sportiva nu va puteti purta in limitele bunului simt. Oare cand o sa ajungem sa urmarim un meci in mod civilizat, fara injuraturi si fara violenta? Daca ar fi dupa voi, probabil niciodata. Ce face incultura din oameni...... |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Dar cine a zis ca doreste violenta?!
Noi vrem sa vedem de ce esti capabil, ca ne-ai facut curiosi!!! ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
sb-55-dan |
![]()
|
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
zapata |
![]()
|
Hai te rugam frumos sa ne arati de ce esti in domnul SB-55- DAN(I) cu centura!!! Exista centura cu 55 DANI?!
Hai nu te supara acum ca doar suntem oameni si mai glumim putin!!!! Oricum DINAMO e cu mult peste steluta!!!!! ![]() This post has been edited by zapata: 20 Mar 2010, 10:28 |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sincer, nu am scris pana acum.. dar mi se pare ca fanii stelisti sunt PENIBILI.. nu va e rusine sa mai deschideti gura... vai ne-ati batut ca nu am avut echipa.. daca dadea steaua 2-0... nu mai puteati.. juisati peste toate topicurile ca ca mare echipa e steaua.. chiar nu aveti atat bun simt si decenta sa recunoasteti da frate a jucat Dinamo bine si nu am iesit din careu.. ne-au terminat si nu am tras un sut pe poarta.. asa echipa, asa patron, asa fani
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:41 |