DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
![]() ![]() ![]() |
DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
natura a avut ceva cu meme...cat despre clasa,cred ca te refereai ca i da clasa la cum sa bati un suporter,nu?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
meme e foarte bun la stiinta de cum a conduce un club si stie fotbal ce sa mai...
dar el ca si om... e o jigodie... altfel nu il pot nu mi... reprezinta 0 .... in 2002 (sper sa nu ma insel) cand inca era la galati daduse un interviu ca doreste din tot sufletul sa ajunga la Rapid... este echipa pe care el o prefera... si dupa cva timp incerca sa strice imaginea rapidului |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gotty @ 2 Jun 2009, 09:12) acum sincer,romanu'vede in orice o combinatie,suntem o natie de combinatori...pai voi credeti ca daca jocurile erau facute pentru dinamo mai era situatia asta?in momentul in care timisoara a fost depunctata ,cati ii dadeau sanse la titlu???? Pai...si nu suntem o natie de combinatori? In orice exista o combinatie in Romania...nu e un defect sa le cauti si sa le vezi, e un defect sa nu le vezi! Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui cand se intampla ceva este: "Care e combinatia? Unde e substratul?" Revin pe subiect: Si mie mi-a placut un timp de Iancu, a pozat o vreme foarte frumos in rebelul care se ia de piept cu sistemul ticalosit din fotbal. Anul asta m-am lamurit ca e doar un combinator si a intrat in cooperativa cu Dinamo care are in acest moment puterea in fotbalul romanesc. Banuiesc ca rationamentul a fost urmatorul: nu ma bat cu Dinamo ca ma bat cu morile de vant...mai bine ma dau cu ei si in schimbul punctelor din campionat ei imi asigura un loc de Europa League. Inainte si dupa fiecare meci intre cele doua s-au declansat "scandaluri" intre conduceri care sunt deja sabloane in fotbalul romanesc. Cele mai mari scandaluri le veti gasi la blaturi. Sunt curios daca zilele astea mai tipa Iancu dupa cele 6 puncte si daca le mai ia inapoi! Normal ar trebui sa il vedem acum pe toate televizoarele cu gura pana la urechi strigand dupa puncte. Eu nu il vad decat ca e suparat pe Balint pe care l-a si dat afara cu o etapa inainte de final in conditiile in care teoretic are chiar sanse sa castige campionatul daca ia inapoi cele 6 puncte. Ce conducator "curat" s-ar concentra pe astfel de masuri intr-un asemenea moment? Nu tipa dupa puncte pentru ca pestii mari nu au stabilit ce si cum si nu e sigur daca mai trebuie sa le ia sau nu inapoi. Dupa parerea mea e deranj mare in momentul asta si lucrurile sunt atat de neclare cu o etapa inainte de final incat se vor trage sfori zilele astea la greu. Dupa parerea mea lucrurile se vor aranja in felul urmator: -Urziceni - Steaua se va termina in asa fel incat sa nu piarda Steaua locul de Europa League -Craiova - Vaslui se va termina in asa fel incat Craiova sa nu piarda locul de Europa League si Vaslui primeste alte avantaje(daca Craiova il pierde cumva inseamna ca Mititilu a fost tepuit de Becali si Porumboiu) -Rezultatele la Arges-Dinamo si Brasov-Timisoara + decizia TAS vor avea ca rezultat final pe Dinamo pe locul 2. Timisoara va primi cele 6 puncte doar daca nu o depaseste pe Dinamo cu ele...probabil ca se va face in asa fel incat sa poata primi punctele ca da bine la public. Clasament final: 1. Urziceni 2. Dinamo 3-6. Timisoara, CFR, Craiova, Steaua(ordinea nu are importanta) Rapid ramane pe afara ca nu are ce face,Vaslui ramane deliberat contra unor avantaje(daca nu il tepuieste pe Mititelu si il bate). |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@Papa_mulo...
Hai ca esti mai tare decat mine. Ceva-ceva am anticipat si eu mai sus ori in pagina cealalta... dar tu m-ai intrecut... ![]() Ham Dinamo ! @Gotty... Meme-neMeme... vorba lui B76bgaarh, a ajuns in Liga Campionilor cu 2 echipe diferite pana acum, pe cand Borcea isi roade unghiile. Vorba unui suporter dat la stiri zilele trecute... "N-avem noi norocul asta vreodata"... referindu-se la CL. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
papa_mulo imi permit sa te contrazic... totul se decide la TAS
daca timisoara nu ia punctele se intampla exact cum ai spus tu... daca timisoara ia punctele sunt 2 variante... urziceni steaua va fi la pauza 0-0 (sau egal) si in functie de rezultatul de la brasov dintre brasov si timisoara se va decide meciul ori in favoarea stelei... ori in favoarea urziceniului... daca face egal sau bate urziceni staeua ramane in afara europei urziceni nu pierde locul 1 pt ca bucsaru are datorie fata de becali (numai in declaratia de avere) 8 milioane de E... bucsaru nu ii poate da lui becali banii astia peste noapte... iar lui becali ii e foame si isi vrea banii deci cu siguranta daca timisoara bate la brasov... bate si urziceni pe steaua. |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Scrisoarea lui Mos Craciun pentru Borcea:
Dragă Borcică, Am primit noua ta scrisoare și nici măcar n-a fost nevoie să o mai deschid, pentru că știu ce vrei: să joci în Liga Campionilor. De obicei, nu răspund la scrisori, pentru că abia am timp să împachetez cadourile, darmite să răspund la milioane de scrisori; acum însă m-ai prins mai liber, pentru că ești singurul copil care îmi trimite scrisori în luna mai. Știi bine că întotdeauna ți-am adus cele mai frumoase cadouri. Cînd erai mic, ți-am adus bicicletă și patine cu rotile. Cînd ai crescut, ți-am adus ochelari de soare, butelii, mașini frumoase, chefuri cu manele și pe Marius Niculae (puteam să-ți aduc chiar un fotbalist adevărat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean și Hațegan, ți-am făcut cadou o mulțime de penalty-uri și te-am făcut campion de toamnă (habar n-ai ce greu a fost să deviez în poarta Unirii șutul ăla de căcat al lui Kapetanos din ultima etapă a turului). Din păcate, Borcică, mai mult nu pot. Știu că ai fost cuminte tot anul și că ai dansat foarte frumos (am înțeles că dansezi ca o fetiță pe care o cheamă Shakira, însă eu n-o cunosc, pentru că Moșul nu prea duce cadouri la copiii din Columbia), dar eu nu pot să vin decît iarna. Tu ești un băiat inteligent (sunt convins că ai fi luat note mari la școală, dacă te-ai fi dus) și înțelegi. Totuși, ca să nu zici că sunt căcănar și că nu vreau să te servesc, o să trimit scrisoarea ta și altor persoane care te-ar putea ajuta: Sfînta Vineri, vrăjitorul Merlin și Rumburak. PS: I-aș trimite scrisoarea ta și lui Iisus, dar El abia a reușit să facă un olog să umble; pe Tamaș și pe Moți nu cred că e în stare să-i facă să stea pe picioare. PPS: Dacă nu se rezolvă nimic, mai scrie-mi în decembrie; poate îți fac o surpriză și-i conving pe ăștia de la UEFA să înființeze Liga Campionilor de Toamnă. This post has been edited by razZzor: 2 Jun 2009, 22:55 |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am plecat de la premisa ca Timisoara are interzis sa termine in fata lui Dinamo si sa le ia locul de preliminariile UCL. Daca bat Brasovul, nu vor lua punctele de la TAS si dinamo va bate la Arges. Dar asa cum am mai zis prevad ca Dinamo va avea un avans in fata Timisoarei care sa permita acordarea de catre TAS a celor 6 puncte care nu vor mai avea nici o valoare. Asta si e substratul amanarii anuntarii deciziei TAS...sa vada ce si cum.
Am mai presupus si ca lumea fotbalului stie ca Timisoara nu poate trage la titlu sau locul 2...in cazul asta Urziceniul are asigurat titlul si nu are de ce sa bata Steaua, ajutand Steaua sa intre in Europa League Bucsaru plateste in felul asta o parte din datorie si merge si in UCL unde castiga restul necesar. Dupa parerea mea decizia TAS nu reprezinta o necuscuta in ecuatie. Va da punctele inapoi doar daca decizia nu afecteaza locul 2 pentru Dinamo. Eu sunt putin Stelist dar echipa de suflet e Craiova...imi e frica sa nu isi ia teapa. Mie mi s-a parut cam blat meciul cu Steaua, o fi fost intelegerea sa dea punctele stelei si vasluiul sa le dea in ultima etapa craiovei, dar daca vasluiul da teapa si bate craiova sa il vezi pe mititelu ce tesla isi da in oo.. |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
vladd1923 |
![]()
|
decizia TAS se va da pana in ultima etapa... din cate am inteles pe 5.06 o sa afle sigur.
deci apoi jocuril vor fi facute... ori alba ori neagra... e clar ca mititelu i-a dat punctele lui jiji pt ca nu se astepta ca Rapid sa piarda la vaslui... daca facea un egal vaslui nu mai avea nici o sansa si nu mai tragea in ultima etapa la craiova. asta a fost logica lor... |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, ma gandesc cand o sa aflam cati bani s-au mai cheltuit acum, la final de campionat si cine a tras cu adevarat sforile ? De fapt de ce ma mira.... ? Cum era vorba aia romaneasca ?
ALTI BANI, ALTA DISTRACTIE ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Orce s-ar intampla trebuie sa stiti ca noi : “Iubim DINAMO fara regrete “
This post has been edited by zapata: 4 Jun 2009, 09:12 |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg de ce suporteri romani nu sunt realisti....
cati dinamovisti au recunoscut ca au fost ajutati de arbitrii???? cati dinamovisti recunosc ca joaca naspa si nu au fata de champions league???? discutam cu colegii din anglia...unul supoter City si unul United..... si toti recunosteau..ca in meciul x au jucat naspa...ca au fost ajutati un pic de arbitri..... ca in finala au gresit complet tactica...etc etc... la noi nimeni nu recunoaste nimic....... hai craiova.... ps ambii colegi au abonamente de familie pt toate meciurile din campionat acasa.... si se duc la toate meciurile de cupa...cupe europene...etc etc..... oare cati dintre suporterii "adevarati" au aceste lucruri? This post has been edited by b76bgaarh: 4 Jun 2009, 09:10 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
BArfule, iti zic eu parerea mea de stelist vis-a-vis de toata echipa si conducerea Stelei!
Si intr-un post precedent am spus ca nu vreau ca Steaua sa ajunga in cupele europene ca face figuratie! Eu, unul, pot spune ca sunt obiectiv fata de echipa simpatizata! @razzor: Mos Craciun, cacanar! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 4 Jun 2009, 10:08) hai craiova.... ps ambii colegi au abonamente de familie pt toate meciurile din campionat acasa.... si se duc la toate meciurile de cupa...cupe europene...etc etc..... oare cati dintre suporterii "adevarati" au aceste lucruri? Pune poze cu cate bilete ai la meciurile craiovei si iti pun eu cu toate biletele la care am mers la meciurile lui Dinamo! Sa vedem esti suporter adevarat sau nu? ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
lasa ca si saracu rednic e pe alta lume... cica "dinamo a fost mai buna decat urziceni, care nu merita sa castige campionatul"
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
dinamo to timpu i buna sa mai ne lese cand pierd,ceilalti nu au voie sa castige
|
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
papa_mulo |
![]()
|
QUOTE(zapata @ 4 Jun 2009, 10:04) Bre Zapata, daca citeste Gigi pe aici zbori din poarta direct la echipa a doua! ![]() Maine dupa decizia TAS pun pronosticurile finale pentru ultima etapa! Poate pun si la pariuri...sunt curios daca casele de pariuri vor cota meciurile din ultima etapa! |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Flamingo |
![]()
|
La ce ora se va lua decizia ? Inainte de fluierul primei partide din ultima etapa sau dupa ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Haidi ble, nu mai fii atat de lau !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nenea adriano.....
eu nu am zis ca sunt suporte infocat...si nu ma umflu in pene ca craiova e mare echipa.... eu recunosc ca nu are ce sa caute in europa...ca dupa aia cu mucii aia in cap se vor lupta la retrogradare.... sunt constient ca avem un dobitoc de finantator...care a vandut o gramada de meciuri..si dupa aia a dat vina pe antrenor etc etc etc.... sunt constient ca suntem echipa de mijl;ocul clasamentului...cu o scoala de copii si juniori f buna....(mai tineti minte cand echipa dinamo era facuta de pustiii de la craiova)... ps si vam dato de nu vati vazut retururl asta...cam ala a fost inceputul sfaritului...ca in tur ati umblat la greu la butoane...dar acum cineva sa spalat pe maini de voi...si ati aratat adevarata valoare....de echipa mare.......... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Arpad |
![]() ![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 4 Jun 2009, 14:58) nenea adriano..... eu nu am zis ca sunt suporte infocat...si nu ma umflu in pene ca craiova e mare echipa.... eu recunosc ca nu are ce sa caute in europa...ca dupa aia cu mucii aia in cap se vor lupta la retrogradare.... sunt constient ca avem un dobitoc de finantator...care a vandut o gramada de meciuri..si dupa aia a dat vina pe antrenor etc etc etc.... sunt constient ca suntem echipa de mijl;ocul clasamentului...cu o scoala de copii si juniori f buna....(mai tineti minte cand echipa dinamo era facuta de pustiii de la craiova)... ps si vam dato de nu vati vazut retururl asta...cam ala a fost inceputul sfaritului...ca in tur ati umblat la greu la butoane...dar acum cineva sa spalat pe maini de voi...si ati aratat adevarata valoare....de echipa mare.......... Fara suparare, nu crezi ca ar trebui sa mai umblam si la gramatica, lasa butoanele?!!! ![]() This post has been edited by Arpad: 4 Jun 2009, 16:14 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Flamingo |
![]()
|
Acum pe GSP tv dezbatere in jurul deciziei TAS. Se pare ca va fi luata (sau ma rog, o fi fost luata deja), deci va fi facuta public abia pe 11 iunie.
![]() Ce ziceti de asta oameni buni ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
papa_mulo |
![]()
|
M-am uitat si eu, ce sa zic...desi TAS asta e de la Lausanne miroase de la o posta a apucaturi gen FRF si LPF!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
vladd1923 |
![]()
|
eu m-as fi bucurat daca nu se stia decizia (noi cel putin nu o stim... dar hotii astia sigur o stiu) pana pe 11 iunie dupa ce se termina campionatul.. in felul asta urziceniul nu stia dca sa o lase sau nu mai moale cu steaua...
brasovul oricum o sa aiva niste prime extraordinare daca conduce la pauza.... pt mine e clar... brasov -timisoara 1 la pauza... urziceni steaua se termina 2... brasov -timisoara x la pauza... urziceni - steaua 1x brasov -timisoara 2 la pauza... urziceni - steaua 1x mai exista varianta in care sa fie brasov - timisoara x sau 2 rapid - iasi x sau 2 in cazul asta urziceni - steaua se termina sigur x ... urziceni emrge in CL steaua in uefa. craiova se poate sa isi fi luat teapa cu blatul din ghencea.... vasluiul nu se va lasa usor batuta pe i oblemenco |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Intr-un fel inteleg decizia. In felul asta echipele se vor bate pe bune. Parerea mea.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
deci.....deznodamantul?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mai ai putintica rabdare pana la orele 20:00 cand o sa vedem cum joaca "baietii" si nu ma refer numai la dinamovisti ci si la timisoreni, stelisti, rapidisti, etc. Nu este exclus ca o mare parte din ei sau ma rog, din conducerile unor cluburi sa cunoasca deja decizia TAS.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
O intrebare: Dinamo se mai prezinta la Pitesti?
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:50 |