DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
![]() ![]() ![]() |
DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
lasa ca poate dansa "shaquira" si pe imnul lui europa league
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@Padre...
Erau obositi ca s-au ocupat cu producerea de bilete false... Un clasament final sumbru, ar fi... 1. Timisoara (ca-si ia punctele inapoi) 2. Urziceni 3. Dinamo This post has been edited by Flamingo: 24 May 2009, 21:45 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Lasati-ma fratilor ca si voi stiti fotbal ca arbitrul ala.Voi la ce meci v-ati uitat?
11metri la Simao nu l-ati vazut? golul valabil nu l-ati vazut? Cand a centrat Claudiu direct in cotul celui de la Urzici,al 2-lea 11 metri nu l-ati vazut? Numai voi nu le-ati vazut si arbitrul ala. Acum ii place la dan petrescu arbitrajul... A ajuns sa vina un spaniol imputit sa strice un meci. Numai arbitri de mana a doua aduc cei de la federatie.De ce credeti ca,cand le-a facut oferte la arbitri de top sa vina sa arbitreze meciul asta nu au venit nici unul? |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai gurile rele spun ca Dinamo a ajuns sus doar cu fluierasi romani.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
adraino ce te-ai aprins asa ??? stiam ca ardelenii sunt mai calmi
![]() |
--------------------
i help
if
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nici macar nu am vazut meciul
![]() ![]() rezultatul final e singurul care conteaza, si rezultatul din seara asta este unul excelent pentru cei care merita mai mult ca dinamo sa joace in "shampion lig" |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
il padrino daca vrei gsp se vede pe site rapidfans
|
--------------------
i help
if
|
Flamingo |
![]()
|
Vineri imi zicea un dinamovit ca se roaga ca Steaua sa bata pe TImisoara... Am ramas asa...
![]() ![]() Deci rautatea dinamovistilor vs stelisti si invers, merge mai departe... ![]() Sa vedeti ce rad de el luni la munca... ![]() Sau sa-i trimit un SMS de pe acum cu un text de genul "cine rade la urma rade mai bine" ? Ce ziceti ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
Merda dinamo & steaua Forzza viola !!!
Fanu tau nr1 Avorton Afon: Borcea is trying to connect to uefa champions league server. loading… fatal eror…. The connections was reset by URZICENI.. please try again next year This post has been edited by romeo3108ro: 24 May 2009, 22:00 |
--------------------
i help
if
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 24 May 2009, 22:47) Pai si Dinamo cu ce e de vina ca sint prosti arbitrii romani?Asta le e valoarea! QUOTE(romeo3108ro @ 24 May 2009, 22:47) ![]() ![]() padre,nu stiu cum poti vorbi daca n-ai vazut o faza din meci. Intradevar cei de la Urzici au avut o posesie mai buna(in prima repriza) in a doua 2 suturi si atat.Daca se arbitra corect si li se dadea la Dinamo cele 2 11 metri si nu i se anula golul valabil,altfel statea treaba la 1-3. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
Trimis SMS omului. Astept raspuns / urmarile... Tipul e genul care plange in hohote cand Dinamo pierde sau cand il ataci pe teme "dinamovistice".
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
padre |
![]()
|
Adrian00, eu nu am facut nici un comentariu cu privire la meci, doar la rezultat. Si am citat dintr-un "clasic in viata", pe nume Borcea, atata tot.
Si daca nu e foarte clar, ma bucur sincer ca Dinamo a mancat bataie in seara asta. Nimic mai mult ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Adrian00 |
![]()
|
Flamingo,ai grija sa nu te trezesti dimineata cu vreun cauciuc taiat la masina.
Is rai dinamovistii astia! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Dinamo
![]() Nu am mai pus la pariuri sportive de ceva vreme. Azi m-am gandit sa pun din nou. Am pierdut 40mil pe un meci ... mai exact pe Dinamo ![]() This post has been edited by black_alienware: 25 May 2009, 00:47 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Am pierdut in sensul ca: atat castigam daca batea Dinamo. Sper ca nu ati inteles ca am pus 40mil la pariuri
![]() This post has been edited by black_alienware: 25 May 2009, 00:55 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am priceput, da era mult prea tare sa fi pariat 1000 euro pe dinamo
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
black_alienware |
![]()
|
Da, era prea tare sa fi pariat 1000euro pe Dinamo. Probabil acum in loc sa scriu pe forum eram beat de suparare pana dimineata
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Scrisoarea lui Moș Crăciun către Cristi Borcea
Dragă Borcică, Am primit noua ta scrisoare și nici măcar n-a fost nevoie să o mai deschid, pentru că știu ce vrei: să joci în Liga Campionilor. De obicei, nu răspund la scrisori, pentru că abia am timp să împachetez cadourile, darmite să răspund la milioane de scrisori; acum însă m-ai prins mai liber, pentru că ești singurul copil care îmi trimite scrisori în luna mai. Știi bine că întotdeauna ți-am adus cele mai frumoase cadouri. Cînd erai mic, ți-am adus bicicletă și patine cu rotile. Cînd ai crescut, ți-am adus ochelari de soare, butelii, mașini frumoase, chefuri cu manele și pe Marius Niculae (puteam să-ți aduc chiar un fotbalist adevărat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean și Hațegan, ți-am făcut cadou o mulțime de penalty-uri și te-am făcut campion de toamnă (habar n-ai ce greu a fost să deviez în poarta Unirii șutul ăla de căcat al lui Kapetanos din ultima etapă a turului). Din păcate, Borcică, mai mult nu pot. Știu că ai fost cuminte tot anul și că ai dansat foarte frumos (am înțeles că dansezi ca o fetiță pe care o cheamă Shakira, însă eu n-o cunosc, pentru că Moșul nu prea duce cadouri la copiii din Columbia), dar eu nu pot să vin decît iarna. Tu ești un băiat inteligent (sunt convins că ai fi luat note mari la școală, dacă te-ai fi dus) și înțelegi. Totuși, ca să nu zici că sunt căcănar și că nu vreau să te servesc, o să trimit scrisoarea ta și altor persoane care te-ar putea ajuta: Sfînta Vineri, vrăjitorul Merlin și Rumburak. PS: I-aș trimite scrisoarea ta și lui Iisus, dar El abia a reușit să facă un olog să umble; pe Tamaș și pe Moți nu cred că e în stare să-i facă să stea pe picioare. PPS: Dacă nu se rezolvă nimic, mai scrie-mi în decembrie; poate îți fac o surpriză și-i conving pe ăștia de la UEFA să înființeze Liga Campionilor de Toamnă. Sper sa nu imi taie nimeni cauciucurile ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
se face dreptate... dinamo prea au furat... se chinuie Borcea sa ajunga in CL de vreo 5 ani... : "lasati-ne sa ne pregatim de liga campionilor " sper ca la 80 ani sa zica aceasi fraza... la cat au furat cu arbitrii si cate manarii s-au facut... nu merita nici europa league...
Sper sa isi ia Timisoara punctele inapoi pan duminica si sa ii bata pe urziceni iar dinamo sa faca egal sa moara javrele de ciuda ca nu mai au nici o sansa ... in plus de asta sa ramana pe 3... sa vezi ce faliment ii paste... Acum au fost 2000 la urziceni.... cati au fost tot sezonu la meciurile de acasa adunate.... (exceptie facand "unicul derby", culmea echipe nascute in 47/48 joaca derby ![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
QUOTE(vladd1923 @ 26 May 2009, 12:55) se face dreptate... dinamo prea au furat... se chinuie Borcea sa ajunga in CL de vreo 5 ani... : "lasati-ne sa ne pregatim de liga campionilor " sper ca la 80 ani sa zica aceasi fraza... la cat au furat cu arbitrii si cate manarii s-au facut... nu merita nici europa league... Sper sa isi ia Timisoara punctele inapoi pan duminica si sa ii bata pe urziceni iar dinamo sa faca egal sa moara javrele de ciuda ca nu mai au nici o sansa ... in plus de asta sa ramana pe 3... sa vezi ce faliment ii paste... Acum au fost 2000 la urziceni.... cati au fost tot sezonu la meciurile de acasa adunate.... (exceptie facand "unicul derby", culmea echipe nascute in 47/48 joaca derby ![]() Despre ce blaturi vorbesti??? N-as vrea sa intru in polemica cu tine dar cred ca esti doar un cititor de presa sportiva. |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@vladd1923: vezi ca esti
![]() Aici se discuta de DINAMO= super-echipa! ... te rog, daca nu poti veni cu ceva constructiv, sa te abtii. Cu blaturi ne-am lamurit noi, pana una alta, nu s-a dovedit ca actionarii lui Dinamo au umblat cu "valiza". Postul tau este unul prea general si cat se poate de subiectiv... e nasol cand nu te afli in primele 3 locuri, nu ?!? |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Avani @ 26 May 2009, 14:46) @vladd1923: vezi ca esti ![]() Aici se discuta de DINAMO= super-echipa! ... te rog, daca nu poti veni cu ceva constructiv, sa te abtii. Cu blaturi ne-am lamurit noi, pana una alta, nu s-a dovedit ca actionarii lui Dinamo au umblat cu "valiza". Postul tau este unul prea general si cat se poate de subiectiv... e nasol cand nu te afli in primele 3 locuri, nu ?!? care super - echipa? sa sti ca nu suntem orbi... se vede de la o posta ce a fost in campionatu nostru pana acum cand s-au adus arbitrii straini. daca tie iti place sa traiesti in minciuna... e alegerea ta... fotbalul ar trebui jucat doar pe teren si nu pe la comisii... valize... arbitrii etc. cat despre intrebarea ta: "e nasol cand nu te afli in primele 3 locuri, nu?!?" iti raspund f simplu: " Voi suporteri pt cupe si flori.... NOI din PASIUNE pt aceste culori" sau daca vrei printr-o alta fraza : "Sa ti cu o echipa doar pentru ca aduna trofee... e ca si cum ai iubi doar pentru bani o femeie |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
baietii in ROZ... șșșșșt
it ain't over until the fat lady sings ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
padre |
![]()
|
schimbati titlul topicului, ala e off-topic
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
caktuss |
![]()
|
daca s-ar arbitra 2 ani "pe bune" in liga I, dinamo ar lupta la retrogradare...
![]() oricum, astept finalul de campionat, si daca dinamo iese campioana, am sa ma uit la fiecare meci sa vad cum isi iau Multa Uniune Europeana in CL si in "europa click" (vorba lu brseaxa) |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
"asa-i ca sunteti invidiosi?"
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ceea ce imi place mie la dinamovisti si rapidisti e ca rad de Steaua ca a ajuns si pe locul 8 si este ciuca batailor. OK, pana aici, dar orice echipa din lumea asta are suisuri si coborasuri si e de inteles, dar in Romanica daca o singura data se intampla ceva, cum e caderea Stelei in camiponatul asta, deja e echipa proasta etc etc etc. Dar dinamovistii si rapidistii nu vad ca de trei ani Steaua tot joaca prin Liga Campionilor (chiar daca nu a trecut de grupe) dar macar a fost acolo. Dinamo si Rapid nici macar nu au mirosit vreodata asa ceva, dar acum isi dau mari aere ca Steaua traverseaza si ea un an mai prost.
Si da, sunt stelist si raman asa indiferent cine este patronul clubului si daca are sau nu valize |
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:32 |