Masina noua lovita la predare in service
![]() ![]() ![]() |
Masina noua lovita la predare in service
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
HACK cu cine ai discutat inlocuirea capacului? Daca te-ai oprit la nivelul agentului de vanzare e normal sa fi procedat asa cei de acolo pentru musamalizare (se acopera intre ei pentru ca au nevoie unul de altul). Ar fi trebuit sa te duci la cineva din conducere sa vorbesti. Nu cred ca este tarziu nici acum sa te duci la receptie si sa ceri o intrevedere cu un director general sau cu vreun sef si sa ii spui ce s-a intamplat, eventual ii arati ca vopseaua e intacta pe suruburi. La nivel mic asa se va proceda mereu, dar la nivel mai mare, daca tin la imaginea lor vor remedia sau macar vor incerca sa compenseze greseala. A si nu te duce cu scandal ca nu faci prea multe, vorba aia: Vorba dulce mult aduce.
Bafta, |
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Fara a incerca sa minimalizez cu ceva incidentul sunt convins ca acel capac de portbagaj a fost reparat bine si ar fi pacat ca tu, MICKEY, sa nu te bucuri de masina. Eu iti doresc la cati mai multi km fara probleme si bine-ai venit in club!
@ALEX: "...ti-o peticesc ca pe ultima rabla"... Cuvinte prea mari, parerea mea, in vederea intretinerii unei discutii mult prea aprinse, nu? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
[quote=A l e x,21 Apr 2007, 01:13]
Nesimtirea e a dealerului. Iti dau masina noua si tot din cauza lor ti-o peticesc ca pe ultima rabla. Cine stie cati am patit asa fara sa stim, 'norocul' lui HACK e ca era pe acolo si nu-l puteau minti... Ai dreptate Alex cine stie cate cazuri dinastea se mai intampla si cei care isi cumpara masina habar nici nu stiu, dar macar daca nu sti nu te doare ![]() Inca nu am vorbit cu nimeni de la ei, astept sa ma duc pentru a-mi ridica numerele permanente, pentru ca firma de leasing le trimite la ei, si o sa ii pun sa imi demonstreze cu un tester de vopsea(sau ceva de genu) ca acolo nu este chit si ca intradevar au schimbat capacul, si cand o sa iii pun in fata acestui fapt...atunci sa ii vad. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
In primul rand ca sa-ti repare hayonul trebuie oricum dat jos si vopsit INTEGRAL. Asa ca schimbat sau neschimbat oricum trebuia dat jos. Probabil ca atunci cand la-u vopsit au vopsit si suruburile....un lucru bun dealtfel.
Daca vrei totusi sa vezi daca ti l-au schimbat sau nu uita-te cum sunt lipite literele "MEGANE"... la service nu ti le pot lipi excat ca in fabrica asa ca ca fa comparatie cu un altu. In locul tau eu nu as fi primit masina. Ai dat banii pentru una noua nu una cu portbagajul indoit. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(ncristi @ 21 Apr 2007, 10:00) In primul rand ca sa-ti repare hayonul trebuie oricum dat jos si vopsit INTEGRAL. Asa ca schimbat sau neschimbat oricum trebuia dat jos. Probabil ca atunci cand la-u vopsit au vopsit si suruburile....un lucru bun dealtfel. Pai asta e, literele sunt lipite perfect, iar capacul nu l-au dat jos ca sa il vopseasca, vopseaua de pe juruburi e lipita de vopseaua de pe suportul de prindere, o sa fac o poza ca sa o vedeti si voi, si se mai vad mici urme de vopsea pe chederul portbagajului. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Hack |
![]()
|
Vedeti si voi pozele....[attachmentid=51437][attachmentid=51438][attachmentid=51439]
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Am vazut acum cateva luni la TV un reportaj despre un aparat care iti arata daca masina a fost data cu chit sau nu intr-un loc.( ceva de genul asta) Reportajul a fost facut
( daca nu ma insel) in service-ul Autovit Bucuresti. Incearca si metoda asta! |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
exact are la autovit ,acel aparat iti masoara grosimea vopselei
http://www.autotest2000.ro/caroserie.html |
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
pe interior nu vezi nimic?
poate a fost schimbat cu tot balamale, ca sa nu ramana urme urate pe suruburi ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hack |
![]()
|
Stiu ca exista tester de vopsea am vazut si eu la TV, si ar trebui sa aiba si ei la service, o sa merg si o sa-i pun sa-mi demonstreze ca nu este chit acolo, daca fac pe prostii stiu unde sa ma duc....
Capacul nu a fost schimbat cu tot cu balamale pt ca balamalele parca sunt prinse de sasiu cu niste nituri(s-au ceva de genu), care sunt intacte. Daca capacul ar fi fost luat jos s-ar fi vazut ceva sigur, insa se vede clar ca a ramas intacta vopseaua din fabrica. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Ovis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
HACKMIKEY, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat, dar nu mai fi asa suparat pana nu esti sigur ca l-au reparat. Asteapta sa pui aparatul pe ea, si daca se dovedeste ca e revopsita, da-le omorul, dar pana atunci fii calm. Supararea nu-i buna la sanatate
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Estate Expression
2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(poseidon06 @ 20 Apr 2007, 18:14) On topic: si eu as fi de parere sa vedem masinile inainte sa semnam pt ele...asa sa merg pe incredere parca nu imi vine, mai ales in Romania. Eu am stat aprox. 30 de minute sa verific masina pentru eventuale reparatii inainte sa semnez de primire...si asta a fost chiar initiativa dealer-ului... HACKMIKEY, eu te inteleg perfect, cand stii ca a fost ceva reparat la masina...parca nu mai e la fel de noua...nu mai e perfecta. This post has been edited by j.d: 23 Apr 2007, 10:28 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
Mikey ...du-te si fa testu' ala pt grosimea vopselei in alta parte mai intai (ex.Autovit..) ca sa fii sigur ....si eventual cere-le si o hartie ceva ...cum ca au gasit chit ..
si dup-aia du-te la m***** si vezi ce zic ei ..sa nu te traga iar in piept cu testeru lor ... daca cumva Autovitu zice da , iar mesterii zic nu ...du-te tata sus de tot si vb intre 4 ochi ...zi-i de opc sau "ce ziceti dumneavoastra" ...vb ta un mp3 sau stiu eu ... ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
hellcat : O masina, pentru foarte multi, e o cheltuiala adevarata. Pentru mine sigur e, si sa dau 15.000 pe o masina care a fost lovita de dealer si apoi revopsita cu pretentia ca "e noua" m-ar deranja extrem de mult. Daca as lovi-o eu, asta e, ar fi greseala mea, dar sa fiu mintit pe fata si sa mi se dea o masina peticita, asta nu pot accepta.
Din ce ne spune Mikey, n-a facut scandal prea mare, n-a cerut nimic exagerat, a vrut doar haion nou, si nici macar atat n-au putut sa faca pentru el... Sa fim seriosi, e nesimtire pe fata si dispret total fata de client, "lasa-l ca-i prost si nu-si da seama, si daca-si da seama, a semnat deja deci da-l in ..." Deci nu Cataline, nu consider ca am folosit cuvinte prea grele, din contra, chiar m-am abtinut sa nu folosesc termeni mai urati. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
e adevarat ca nu "...ti-o peticesc ca pe ultima rabla"... atita timp cit nu se vede si trebuie sa mearga la verificat vopseaua, dar sint perfect de acord cu ce zice A l e x. In plus, ce-ar fi ca peste ceva timp, sa zicem peste 2 ani cind iese din garantie, sa se exfolieze vopseaua?
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Hack |
![]()
|
Astept sa imi vina numerele permanente de la firma de leasing si cand ma duc dupa ele atunci o sa le arat ca nu sunt chiar atat de prost pe cat m-au crezut!!! Pentru mine este foarte clar ca acel capac nu a fost luat jos si inlocuit cu altul cum au spus ei, testul cu testerul l-as face doar pentru a le arata ca nu sunt batut in cap dar de asta o sa-si dea seama cat de curand
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
camazga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 27 February 07 ![]() |
SI UITE ASA NE INTOARCEM IARASI LA TOPICUL - RENAULT ROMANIA-INCOMPETENTA SAU CE?...
HACKMICKEY, CU DURERE IN SUFLET... INAINTE SA SEMNEZI HIRTII CITESTE CE SCRIE PE ELE. IN CAZUL TAU ACTE DE LUARE IN PRIMIRE A MASINII... ORICUM, ITI DORESC SA REUSESTI SA TRECI PESTE INCIDENT SI SA TE BUCURI DE MASINA, FARA EVENIMENTE. |
--------------------
CHRYSLER
300C 3,0 CRD
2007 FULL 218 HP 510 NM EX LAGUNA II 1,8i EXPRESSION
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
HACKMIKEY, ai mai rezolvat ceva?
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 06:44 |