In Turcia cu masina
![]() ![]() ![]() |
In Turcia cu masina
spatciuk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 31 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206
2003
- b36hky
|
|||
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Deoarece caut destinatii de vacanta pentru anul viitor, iar Kusadasi este una dintre posibilitati, te rog sa detaliezi experienta ta, daca se poate.
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Gheorghe Dracu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(spatciuk @ 19 Sep 2007, 15:44) drumul prin turcia este foarte OK Ti-a dat cineva spaga sa spui enormitatea asta??? Daca compari drumurile cu cele din Muntenegru, atunci da, sunt OK. Drumul de la Izmir la Kusadasi e valurit ca o saltea. Iar unde e cat de cat plan, asfaltul e atat de rugos ca iti distruge nervii. |
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
NU e asfaltul rugos ci are criblura, ca altfel vara ar curge..
Mie nu mi s-a parut asa de valurit... Daca are cineva intrebari, eu am fost pe traseul Bucuresti-Edirne-Canakale(cazare 1 noapte)-Marmaris(cazare 5 nopti)-Bodrum(de fapt Turgutreis, cazare 2 nopti)-Kusadasi(cazare 2 nopti)- Galipoli(cazare o noapte), Edirne(cazare 1 noapte). In zona Starmtorii nu e de stat, preturi mari si conditii foarte proaste fata de ce este in sud. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
QUOTE(Gheorghe Dracu @ 22 Sep 2007, 00:12) Ti-a dat cineva spaga sa spui enormitatea asta??? Daca compari drumurile cu cele din Muntenegru, atunci da, sunt OK. Drumul de la Izmir la Kusadasi e valurit ca o saltea. Iar unde e cat de cat plan, asfaltul e atat de rugos ca iti distruge nervii. Daca ai mers de la Izmir la Kusadasi pe Dn , e posibil , dar eu am mers pe autostrada in conditii super . De la Selcuk la Kusadasi era criblura proaspat pusa , suna cam nasol in masina si a trebuit sa dau muzica mai tare ![]() In primul rand cred ca 60 % din DN-uri sunt cu cate doua benzi intregi pe sens , separate de spatiu verde sau sant , nu ai unde sa intorci ca la noi pe linia continua . Apoi drumul e facut cu evitarea pe cat posibil a serpentinelor stranse , la cati munti si dealuri au poate am avut 5-6 serpentine in ,,ac de par" ca pe Oituz , Prislop sau pe Rucar -Bran. In rest au taiat muntii , au umplut unde era gol , totul cat mai sigur si curbe cat se poate de largi ... Iar soferii turci sunt foarte disciplinati in afara localitatilor , doar in Izmir , Bursa si Istambul era ceva aglomeratie , nu se semnalizeaza , se baga cu tupeu ( cam ca in Bucuresti in orele de varf). Atentie la radare , am platit unul la Aliaga , inainte de Izmir , 50 euro ( 81 lire) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
Stie cineva un hotel bun in Marmaris?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hotel Angora 2** , Sokak 106, nu sunt sigur de strada, oricum e spre iesirea spre Icmeler.
Asta al categoria ieftin.. Ca asa ai Flamingo care e ceva mais cump si mult mai misto. This post has been edited by St: 25 Sep 2007, 16:28 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
[quote=spatciuk,19 Sep 2007, 15:44]
am revenit azi, 18.09.2007 de la marmaris. La vara as vrea sa merg si eu. Poti sa-mi recomanzi un hotel min. 4 stele? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
St |
![]()
|
http://www.flamingohotel.net/index.html -are 3 sau 4 stele, cred ca totusi 4.
http://www.hoteltravel.com/turkey/marmaris/grand_cettia.htm Vezi ca in turcia hotelurile nu sunt ca la noi, de exemplu eu la 2 stele am avut piscina, frigider, AC(pe asta trebuai sa il platesc separat) This post has been edited by St: 29 Sep 2007, 20:18 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
nick58 |
![]()
|
Am fost acum cativa ani in Antalya si am stat la Sealife 4stele. A fost OK.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Urmeaza sa plec pana la Bodrum in mai putin de doua saptamani si am tot citit aceast topic. Mi-am luat o "jucarie" (mio c 520) pe care abia invat sa o butonez si inca nu am incredere in ea (mai ales la ce-mi "face" in Bucuresti) si as dori daca se poate sa-mi confirmati ca este ok ruta pe care mi-o propune el, respectiv : Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Veliko Tarnovo - Nova Zagora - (pe langa)Erdine - Orestiada - Kesan - Gelibolu - Canakkale - Ezine - Edremit - de-a lungul lui E87 - Izmir - Osman Yozgatli unde trec pe D550 - apoi pe D330 pana la Bodrum ?
La bulgari, in ce moneda ati luat motorina ? (ce s emerita, leva sau euro) La turci, banuiesc ca ati cumparat lire ? "Merg" si euroii ? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@GabyT,
Nu stiu ce cauta Orestiada pe ruta asta. Edirne, Kesan si asa mai departe. In Bulgaria poti sa platesti cu euro la Shell, cu card sau cu leva (daca ai). In Turcia, lire (am schimbat la intrare in Turcia). Drum bun si distractie placuta. |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
GabyT
Nu este corecta ruta. Cred ca nu s-a deschis inca drumul Veliko Tarnovo - Nova Zagora. Asa ca nu ai de ales decat sa mergi asa Veliko Tarnovo - Gabrovo - Kazanlak dupa care ai 2 variante 1) Stara Zagora - Haskovo - Edirne sau 2) De la Kazanlak o iei spre Sliven dar o iei la dreapta prin Nova Zagora - Harmanli - Edirne Eu la intoarcere am mers noaptea pe varianta 2 si nu stiu de ce, dar desi e mai lung, per total cred ca am avut parte de drum mai bun. E adevarat ca am mers pe la 4 noaptea in zona aia, dar am putut merge foarte lejer si cu viteze de cca 90-100 la ora, ceea ce e minune deja pentru sudul Bulgariei. Oricum, o sa te vedem noi cu super-scula aleasa. Recent (prin primavara-vara) a aparut update pentru iGO, si chiar harta bulgariei de la super-infecta a ajuns la infecta. Tu ce soft ai? Nu vad de ce ai avea nevoie de alimentare la bulgari. Alimentezi in Bucale.Giurgiu si lejer ajungi cu benzina pana la granita bulgaro-rusa unde ai benzinarie la super-pret. Acolo iar faci plinul si ajungi departe rau in Tucia cu benzina aia. Vezi ca e moarte la turci cu benzina. E drept ca eu am alimentat doar din Petrol-Ofisi (un PO mare si rosu cu ceva cap de dracu mai stie ce) dar a fost 5.x lei/litrul. Si preturi asemanatoare erau in majoritatea benzinariilor mari (Shell, Total, etc). This post has been edited by driverx: 6 Oct 2007, 09:23 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Oct 2007, 09:18) ...Vezi ca e moarte la turci cu benzina. E drept ca eu am alimentat doar din Petrol-Ofisi (un PO mare si rosu cu ceva cap de dracu mai stie ce) dar a fost 5.x lei/litrul. Si preturi asemanatoare erau in majoritatea benzinariilor mari (Shell, Total, etc). Da, dar eu cel putin, cred ca e mult mai buna decat in RO. Acasa am consum mediu (Cta-Cluj) de 12.5/100 iar cu benzina turceasca (shell) 10.5-11/100 ![]() |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Vali48 @ 6 Oct 2007, 10:45) Da, dar eu cel putin, cred ca e mult mai buna decat in RO. Acasa am consum mediu (Cta-Cluj) de 12.5/100 iar cu benzina turceasca (shell) 10.5-11/100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu un camion? Sau acel Forester? Io am scos 6.5 media pe 3700km. Cu toate benzinele combinate (romaneasca, bulgareasca de la vama, turceasca). Asta fara menajamente, fara mers la consum, cu AC aproape tot timpul. This post has been edited by driverx: 6 Oct 2007, 10:23 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Vali48 |
![]()
|
@driverx,
Da, cam asta e consumul la Forester. Da la motor de 2.5 turbo, 230 cp cam la ce te astepti ??? Bine ca nu arata consumul instantaneu, ca te-ar apuca ameteala ![]() |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
GabyT |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult pentru informatii !
"Scula" este in principiu dotata cu ultimele harti ale Bg. si Tr. (" Bulgaria_2007[1].07_070815.fbl" si "Turkey_2007[1].07_070815.fbl"), care inca nu stiu in ca categorie se incadreaza (infect / super infect) ![]() Am luat-o tocmai in ideea de a nu ma "pierde" in Bg. si a reduce cat mai mult riscul de a da nas in nas cu "mamaliski" cu cagula care sa ma intrebe de sanatate... ![]() Tocmai pt. ca abia am achizitionat-o si nu prea am (inca) incredere in ea, m-am gandit sa va intreb de ruta. Ref. la traseu, inteleg trebuie evitata ruta Veliko Tarnovo - Nova Zagora, cel mai scurt traseu fiind prin Gabrovo - Kazanlak - Stara Zagora; e drumul prost sau aglomerat de ai spus ca preferi ruta mai lunga prin Sliven ? ![]() Orestiada imi apare pe traseu pe care mi-l propune gps-ul in zona respectiva, adica E85; e adevarat ca E87 e mai scurt, dar ar trebui sa parasesc E85 in apropiere de Erdine, sa o iau pe E80 dupa care sa merg pe E87... ![]() ce imi recomandati sa fac ? Ref. motorina, am citit ca la Tr. e nenorocire cu pretul (daca ma stradui, am sanse sa ajung cu un singur plin de la Buc. la Bodrum) si tocmai de aceea am intrebat de plinul la Bg. (din vama Bg.-Tr.). |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Vali48 |
![]()
|
@GabyT,
Daca te baga prin Orestiada inseamna ca trebuie sa intrii in Grecia, la Ormeni (Ormenio), mergi spre sud pana inainte de Alexandropolis (Ferai) unde faci stanga si mergi spre Turcia. Si asa iesi la Kesan. E destul de aglomerata portiunea asta, tiruri LA GREU. Eu asi merge pe Svilengrad, Edirne, Havsa, Kesan... Si incearca sa treci cu ferry la Ecebat-Chanak, nu la Gelibolu. Soseaua pe malul Dardanelelor de la Gelibolu la Ecebat e de vazut. Dupa Izmir intrii pe autostrada si ai doua variante. Ori mergi pana la capat(Aydin) si apoi prin Cine pana la Yatagan si dreapta spre Milas-Bodrum, ori iesi de pe autostrada spre Soke-Milas-Bodrum. In Izmir intra fara frica, mergi TOT INAINTE printr-o groaza de intersectii cu semafor si trafic groaznic:) si urmarind AYDIN faci dreapta la un moment dat (n-ai cum sa ratezi, indicatoarele sunt bune) spre "ring" si autostrada. |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
driverx |
![]()
|
Ar trebui sa il ghideze bine scula proaspat. Sa vedeti ce fain e Izmiru dimineata. Lipsa trafic. Dar totusi sunt ceva masini, da' merg ca nebunele
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Vali48 |
![]()
|
Eu am trecut in jur de ora 14.00 la dus si 16.00 la intors
![]() |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
nick58 |
![]()
|
@GabyT
Ai pe Mio si partea asiatica a Turciei?( Antalya, Marmaris, etc) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
GabyT |
![]()
|
Banuiesc ca da de vreme ce am Bodrumul.
![]() Este ultima varianta de harta, respectiv "Turkey_2007[1].07_070815.fbl". |
--------------------
Dacia
Solenza
|
GabyT |
![]()
|
Aveti idee, traseul propus de viamichelin :
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...ture=09/10/2007 (si care este conform cu recomandarile colegiilor) este ok ? ![]() Are cineva informatii recente daca drumul intre Veliko Tarnovo - Nova Zagora... mai este blocat ? De unde as putea afla ? L.E. intreg drumul este inchis circulatiei sau numai o parte din el (viamichelin-ul "evita" doar o parte) ? This post has been edited by GabyT: 9 Oct 2007, 17:58 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
driverx |
![]()
|
Nu ocoleste nimic. Fix drumul intre punctel 8 si 9 era inchis. Trebuie aflat daca mai este inchis. La cat miserupism am vazut io acum o luna si ceva, m-as mira sa fie gata.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Vali48 |
![]()
|
@GabyT,
Despre Bulgaria nu stiu, ca de la Constanta e alt traseu. In Turcia e OK. Vezi ca la punctul 39 (in Izmir) trebuie sa iesi la dreapta (pe sub soseaua pe care ai mers) ca sa faci de fapt stanga si sa iesi pe centura-autostrada. Asta ca sa ai grija pe ce banda te angajezi. Inca o data drum bun si distractie placuta. Te asteptam cu comentarii, impresii, etc... |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
GabyT |
![]()
|
Inca odata MULTUMESC !!!
![]() Acum incerc sa-l "invat" pe gps sa urmeze ruta asta (cu exceptia pct. 8-9 unde o voi lua pe la Gabrovo). Cu siguranta voi reveni cu detalii referitoare la traseu si la cum s-a comportat aparatul cu hartile din dotare. |
--------------------
Dacia
Solenza
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
driverx |
![]()
|
bulgaro-turca..sorry
![]() ![]() Am bagat din zona libera. Trecusem deja de LukOil. This post has been edited by driverx: 12 Oct 2007, 07:21 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GabyT |
![]()
|
Se poate lua motorina si din zona libera sau sa nu ma risc si sa iau inainte de vama ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
driverx |
![]()
|
Da. de acolo se alimenteaza toate autocarele care merg in turcia.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:47 |