DACIA LOGAN 1.6 MPI 0-100 km/h, oare chiar asa fuge loganu?
![]() ![]() ![]() |
DACIA LOGAN 1.6 MPI 0-100 km/h, oare chiar asa fuge loganu?
vlajarg0n |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 MPI
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai certitudine asupra inclinarii drumului pe care se desfasoara actiunea?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Bai,oare astia nu citesc ce scrie in talon referitor la viteza maxima?
Cit despre acceleratie...se gaseste prin reviste.Sau pe siteul oficial,la specificatii. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Mar 2007, 08:04) Ca bine zici. Ori era la vale rau ori era suita. LE: Vitezometrul urca repede si constant, nu se vad reprizele de schimbare a vitezei pe vitezometru. Inclin sa cred ca e suita. This post has been edited by RainHawk: 19 Mar 2007, 12:15 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- B-xx-XXX
2004 Confort "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Rezervorul e aproape gol
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vrajealaaaaaa!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pleaca dupa o panta !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
E panta 100% altfel nu mergea in halul asta se vede clar.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
E vrajeala avand in vedere si faptu' ca se duce-n limitare si ramane cateva fractiuni de secunda acolo.
Masina tinuta-n limitare = pierderea intregului demaraj => nu mai pupa ea nici timpii declarati de uzina |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu cred ca era in cadere libera de a prins suta asa repede.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Panta mare si eroare la vitezometru. Plus ca a mai si schimbat vitezele aiurea, a dat in limitare si in 1 si in 2.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca fost lovit in spate de un mertzan...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Filmulețele astea nu pot fi și puse pe grăbiș_ că tot nu avem vreun reper exterior să vedem dacă corespunde viteza de desfășurare a evenimentelor... adică singurul "cronometru" era contorul secundelor de la YOUTUBE... "cmon...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate Victorine. Cine stie, in viata reala poate ala a accelerat in 20 de secunde...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 19 Mar 2007, 22:56) Are dreptate Victorine. Cine stie, in viata reala poate ala a accelerat in 20 de secunde... Da, din care 5-6sec. le-o fi pierdut pe la limitare ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu cred ca e 'grabit' clipul pentru ca sunetul motorului se aude destul de autentic, daca l-ar fi grabit cu totul s-ar fi auzit subtire iar daca ar fi dublat sunetul de la alta masina ar fi fost greu sa-l sincronizeze.
Nu ca ar fi imposibil, dar unul care se pricepe sa fac asa ceva nu isi iroseste timpul pacalind copiii pe YouTube ca un logan accelereaza super repede. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
A l e x: nu am mai lucrat de foarte multa vreme cu editare de sunet, dar cred ca pot sa ridic sau sa cobor intreg sunetul dintr-un fisier wav cu cate tonuri / semitonuri imi ceri. Pe windows exista soundforge sau cooledit pt. asta, din cateva clicuri e gata rezolvat
![]() Pana la urma, ideea e ca sunt multe mijloace prin care poti crea un fals de genul asta This post has been edited by adip: 19 Mar 2007, 23:52 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
Nu mai exista Cool Edit, poate vrei sa spui Adobe Audition
![]() Eu nu am zis ca nu se poate, dar e greu, si cei care se pricep au mai multa minte decat sa ridice in slavi un Logan ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Parerea mea e ca masina e in miscare, apoi puna frana si scade putin sub 20Km/h si apoi accelereaza puternic ( masina e inca in miscare ) si e posibil sa ajunga acolo. Dar suna putin ciudat motorul ( prea putin zgomot si prea mica "ruptura" la trecerea la alta treapta de viteza).
Daca pleca cinstit de pe loc ( masina stationeaza), nu cred ca mai putea obtine timpul acela cu motor stock. Eu oricat m-am chinuit ( 4-5 ori) nu am reusit sa obtin mai putin de 15.7 s cu start de pe loc si viteza de final pe vitezometru 120Km/h ca sa anulez acea "eroare de indicatie". |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
- TM
/ 2012, Laureate People are simply not predictable
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Chiar n-a observat nimeni ca acul nu atinge 100 km, e putin peste 95?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
se oftica lumea
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Ca n-are logan? Daca unii n-au avut bani ...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
oricum masina era usoara,se vede clar becul de la benzina aprins,tind sa cred ca masina era la vale undeva,ca accelereaza mult prea repede
![]() This post has been edited by SUPERCAR: 29 Mar 2007, 13:22 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
bar0n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 December 04 ![]() |
unde scrie 100 acolo pe ceas defapt ai vreo 90 cu logan. pana la 100 mai e cale lunga.
|
-------------------- |
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
cautati pe you tube mai bine......este si un logan 16v in forja
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu la C4 nu am scos sub 12, cu toate ca in acte scrie 10.6 ..
|
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
ct27drm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 February 07 ![]() |
1. ....parca nu suna a motor de Logan 1,6
2. Cresterea vitezei e perfect liniara...de parca ar avea cutie automata cu raport variabil de transmisie (o astfel de cutie costa cam cat un Logan Prestige) - a se vedea postul video cu Audi RS 3. Reprizele de schimbare a vitezelor sunt extrem de mici ptr o cutie manuala, o fi el mester da' nici chiar asa... Parerea mea: FACATURA. Pe drum orizontal cel putin asa ceva nu se poate, insa pe o panta suficient de abrupta e mai mult decat posibil - ai putea scoate si 7 secunde .. no problem. |
--------------------
Dacia
Logan 1,6MPI
- CT-27-DRM
2006 Ambition
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.726 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina nu cred ca era stationara la inceputul filmarii, deci cu un roll-on de 10 km/h poate atingea in 9 secunde suta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:29 |