iesiti in P-ta Universitatii in seara asta?!, pro Basescu
![]() ![]() ![]() |
iesiti in P-ta Universitatii in seara asta?!, pro Basescu
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Ete ca s-a dat aprobarea de miting.....in cazul asta.....have fun!
Documentul..... In urma unei instiintari cu privire la organizarea unei manifestatii publice in Piata Universitatii in data de 19 aprilie 2007, Prefectul Capitalei a convocat factorii de raspundere, in vederea asigurarii masurilor de desfasurare in conditii de legalitate si siguranta a tuturor manifestarilor. Avand in vedere faptul ca la ora solicitata in zona este o circulatie auto si pietonala deosebita, ne exprimam convingerea ca organizatorii vor intreprinde toate demersurile pentru a nu pune in pericol circulatia si ordinea publica in zona. La intalnirea convocata de Prefectul Capitalei, Mioara Mantale au participat subprefectii Capitalei, Secretarul General al Primariei Municipiului Bucuresti, Tudor Toma, chestor Marian Tutilescu, Director General al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București si generalul Pop Gavrila, directorul general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti. |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
si zii asa BOG sunt in legalitate acum?!
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
BOG |
![]()
|
Dupa cum vezi...altfel, sa inteleg ca de abia astepti sa manifesti "pasnic" la kilometru zero al democratiei?
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
la armeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. sa curga sangeleeeeeeeeeeeeeeeeee. jos coruptia si sistemu' ticalosit. huoooooooooooo.
asa.....acu' imi ziceti si mie unde fac revizia aia de 4 ani mai ieftin? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nici nu ma duc, heroane
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
BOG |
![]()
|
Oki...nu-i bai uncle ( ai vazut pe pielea ta putina manipulare)....sa speram ca apele vor fi linistite la demonstratia din Piata Universitatii....deja l-au fugarit pe liderul PIN Cosmin Gusa...plus alte mici incidente....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
V-ati convins ce fel de om e Base?
Mie mi se pare ca ori a fost beat, ori nu mai are deloc simtul ratiunii.... "Intalnirea" din P-ta Universitatii a fost un circ ieftin iar plimbarea pe jos, cu intersectia blocata, si apoi cum a facut cu mana de la greamul Mercedesului... Doamne, vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din... noi. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
hai care ati fost...impresii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am fost eu rapid pe acolo, n-am stat decat 10 minute... Era unu cu o cutie in cap cu 2 gauri (ca sa vada) si scria pe ea "Nu fiti orbi" "Eu tin cu Basescu"..
![]() Mai era unul care avea un afis "Jos Gaozarii" si tipa pe acolo.. Multi cred ca s-au dus de show acolo, sa tipe si sa se vada la tv, din cei tineri care faceau caterinca pe acolo nu stiu cati chiar credeau ce spuneau... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
am fost, l-am sustinut pe TB urland impotriva hotilor , dar am ramas umpic neplacut surprins ca nu au venit cati ma asteptam in Piata Universitatii....
cat despre faptul ca nu s-a iesit si pentru taxa de inmatriculare....pai daca pentru o chestiune nationala nu s-a iesit in strada cu miile, pentru o treaba care ne afecteaza pe cativa care vrem masini second si pe samsari nici atat.....indiferenta e la rang de regina la noi in tara asta de cenzurat! indiferenti sunteti, va meritati soarta!!!...valabil pentru cei care stati si chibitati , iar cand e momentul sa faceti ceva (chiar si sa protestati daca altceva nu puteti) stati si o frecati in fata computerului sau a tv-ului..... |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat un amanunt foarte important. Unii dintre noi considera suspendarea lui Basescu ca fiind corecta. Sau, cum consider eu, un rau necesar.
Deci, pentru ce sa fi mers eu in Piata Universitatii? Sa vad cum un om care detine cea mai inalta pozitie in stat face circ ieftin, discurs electoral catarat pe boxe, turul strangerii de maini aprox. 10 minute, in total dispret fata de faptul ca Bucurestiul era blocat din pdv al traficului la acea ora? ![]() Sa-l vad pe Stolo cum flutura steagul langa Base? Apropo, am incercat sa vad daca i-au dat lacrimile lui Base aflandu-se din nou langa Stolo, ce zici, a plans un pic? Poate din piata s-a vazut mai bine! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
bey...da' cica aia a fost o adunare spontana. atunci de unde dreq au gasit boxe, microfon...o fi venit vreun "spontan" d-asta cu ele-n carca de-acas'?
cica base:"va prezint un preten bun". si hop unu langa el pa boxa. am zis c-a venit moartea sa-l ia pa base. da' era stolojan-mumia fratilor. a floncait oleaca un drapel (se vedea pa moaca lui ce penibil se simtea cu steagu-n mana) si gata. tare mitingu' ala spontan. mai tare cum fugea gusa saracu' ![]() in rest ce sa zic....la mai mare, ca ne mai distram si noi ![]() This post has been edited by cristib: 20 Apr 2007, 18:17 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vick20 |
![]()
|
la mai mare....suntem condusi de mafie iar voi (unii) sunteti fericiti cum traiti si cum sunteti "condusi"....LA MAI MARE romani!
pnl....care nu suporta/nu avea cum sa se inteleaga cu psd, acum sunt frati....prm care ura ungurii acum e cu udmr...... OAMENI DRAGI....CASCATI OCHIIIIII!!!!!.... VA MULTUMESC PENTRU ATENTIA ACORDATA SI IMI CER SCUZE CA INCERC SA VA DESCHID OCHII (si pentru caps-lock) nu pot sa cred ca eu care am 22 de ani, vad aceste lucruri iar voi ori nu le vedeti, ori sunteti inconstienti, ori indiferenti.....nu stiu cum puteti.... nu sunt PD-ist...nicicum!!!!....nu tin cu nimeni din politica romaneasca!!!...DAR.....dintre toti "raii" de acolo, incerc sa-l aleg p-ala mai mic....ce era nastase ignorant fata de populatie, dar ce e tariceanu.... in fine.....problema e ffffoarte grava.....e si mai grava indiferenta oamenilor.... sincer....sunt trist de ceea ce vad in jurul meu ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
vick20 |
![]()
|
Traian Basescu....dar.....te legi de o chestie....la celelalte nu ai un raspuns?
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
A l e x |
![]()
|
cristib : Lumea s-a adunat cu cateva ore bune inainte de a veni Basescu, stiau toti, inclusiv televiziunile, ca vine presedintele, doar l-au tot asteptat, era normal sa se puna boxe si un microfon, nu crezi ?
Nici eu nu cred ca a fost spontaneitatea in persoana acolo, dar explicatia cu boxele e absurda... This post has been edited by A l e x: 21 Apr 2007, 01:19 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
n-am incercat sa iecsplic nik man. doar m-a amuzat idea de "miting spontan". sa se adune unde si cum vor, din partea mea. stiu ca unii chiar cred in spontaneitatea acelei adunari, dar nu sinem toti asa creduli.
marele meu of, a fost ca n-a iesit cu bataie. era mijto oleaca de ciomageala. un pic acolo...sa fie... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vick20 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa consideri tacerea mea un raspuns pe care sa il interpretezi in vre-un fel. Intrebarea mea era doar din pura curiozitate si nu pentru a deschide o polemica aici despre cine e mai bun.
Ca sa iti spun si parerea mea, sa nu se interpreteze altfel eu nu agreez pe nici unu din conducerea tarii si nici de la conducerea institutiilor publice. Nu vreau sa fiu radical si sa generalizez dar asta e parerea mea. Dupa mine nici unu nu a facut nimic sau a facut mult prea putin din ceea ce se putea face. Nu imi place politica si nu ma pricep la ea de aceea nu vreau sa intru cu nimeni in discutii sau polemici care privesc politica. Eu sunt (cel putin asa ma consider eu) un om cinstit si nu am incercat niciodata sa fac smecherii sau alte chestii si sunt pentru respectarea legii, ceea ce si fac. Tot ce am obtinut pana la varsta pe care o am (si nu e mare deloc) am obtinut prin munca cinstita si prin eforturi pe care le-am depus constient ca nu poti obtine nimic pe gratis. Sper ca te-am lamurit asupra convingerilor mele politice, iar daca vei vrea sa discutam de alte chestii(vad ca ai o varsta foarte apropiata de a mea) o voi face cu placere. Iti doresc numai bine ![]() |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Fratilor, bine zicea cine zicea ca politica este o curva. Dupa ce ai ajuns acolo s-a dus treaba cu cinstea si corectitudinea, asa este peste tot, nu va faceti iluzii. Nu va faceti iluzii nici ca unii sunt mai buni decat altii. Indiferent cine vine la putere nu va fi mai bine pentru noi. Singura sansa este sa se ajunga la un consens si sa nu se mai certe, mai ales ca exista riscul sa se deprecieze iar leul, sa nu se adopte legi, etc...Pe scurt, sa se termine odata cu circul. Si sa nu mai avem nici un fel de "aliante". Toate s-au sfarsit prost de la revolutie pana azi...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 08:54 |