Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Loc parcare platit

crisolro
post 22 Jan 2009, 10:42
Post #151

Group: Members
From: Bucuresti

ok, "nu stii" ... m-am ars radmasa.gif

ideea e ca daca vine unu si parcheaza pe locul meu nu chem Politia ... daca se cara relativ repede (o lasa cateva ore, o noapte) ci il rog sa nu mai parcheze (daca-l vad), ii las un bilet sau ridic un stergator ... e la prima "abatere" ... da' daca persista in nesimtire, vroiam sa stiu ce urmeaza

This post has been edited by crisolro: 22 Jan 2009, 11:53

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
petre 1
post 16 Feb 2009, 23:37
Post #152

Membru autentic

micutza08
" Am si eu o intrebare, sper ca nu a mai intrebat nimeni Daca parcarea este in curtea blocului din spatele blocului meu, am sanse sa imi dea loc de parcare?''

Da ai sanse,parcarile sunt distribuite pe 50m in jurul imobilului unde locuiesti,dar grabeste-te se poate achita pana in luna martie a anului curent.

This post has been edited by petre 1: 17 Feb 2009, 00:37

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dci 2007
+
Miria
post 16 Feb 2009, 23:46
Post #153

Membru

Si eu am un loc platit si 2 masini.Si cand plec de pe locul platit vine o domnisoara blonda inalta sexxy si isi pune un seria1 pe locul meu.Prima data m-am enervat dar cand am vazut cat de sexxy e tipa si draguta chestii ,sper ca si singura i-am zis domnisoara pana la ora 22-23 va puteti tine masina pe locul meu cat va doreste inimioara ,chiar si mai mult .A zambit putea sa imi dea macar nr de telefon.Hahah

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
crisolro
post 17 Feb 2009, 10:07
Post #154

pai cere-l tu ... in caz ca vii cu masina si a ei e parcata sa o poti suna sa mute masina tongue.gif
sau blocheaz-o odata si lasa-ti nr. tau de tel in geam ... o sa te sune ea sa o "deblochezi" tongue.gif

This post has been edited by crisolro: 17 Feb 2009, 10:08

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Dan73
post 3 Mar 2009, 00:17
Post #155

Membru autentic

M-am intors in seara asta de la Brico pe la 18.40. Locul meu platit, cu numar pe asfalt si o placa pe zid pe care am scris numarul masinii si al autorizatiei era ocupat de un Fiat Stilo. Am tras in fata lui, am claxonat din cand in cand vreme de un sfert de ora, am intrebat vecini care mai treceau daca stiu ceva. Nimic. Am tras masina undeva ca nu puteam bloca intrarea in parcare si mi-am dus calabalacul sus. Am coborat iar..m-am mai invartit, dar nu a aparut nimeni. Deja trecuse o ora si un sfert asa ca am sunat la politia comunitara. Au venit dupa vreo jumatate de ora si au facut proces verbal. Amenda e nu mai putin decat intre 1500 si 2500 lei. Intentia mea era mai mult sa dau de urma individului (un arab) dar cica sta in sectorul 4 asa ca politaii nu puteau face mai mult si in sectorul 2 nu e moda cu ridicatul masinii. Am semnat procesul verbal. Au plecat politaii dar s-au intors in scurt timp cu un tip care sta in zona si la care era musafir asta cu Fiatul. Omul si-a cerut scuze, era cu cheile masinii..eu i-am spus ca imi pare rau de amenda care o sa o ia amicul lui dar ca stau de doua ore pe afara si ca trebuia sa lase macar un bilet in parbriz cu un nr de telefon si nu mai chemam politia.
Acum stau cu frica sa nu se razbune ala pe masina biggrin.gif .
Oricum, dupa o asemenea amenda cred ca nimeni nu ar mai parca pe locul altuia. Oare de ce o fi asa mare? Ma gandesc ca si vreo 500 de lei erau suficienti. Nu-l compatimesc acum pe asta care m-a tinut pe afara 2 ore dar totusi, chiar mi-e cam teama sa nu se inarmeze cu vreun cui sau ceva dupa ce va afla ce suma are de dat.

This post has been edited by Dan73: 3 Mar 2009, 00:35

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
caktuss
post 3 Mar 2009, 01:08
Post #156

Membru autentic

From: Iasi

un cui ? esti optimist... 243.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
aqua
post 10 Mar 2009, 12:05
Post #157

Membru autentic

am gasit un garaj de vanzare cu 4000 Euro....e mult, e putin?si inchiriatul e 100 Euro pe luna

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
Batrânul
post 10 Mar 2009, 12:09
Post #158

Membru autentic

Depinde pe ce teren este amplasat garajul respectiv. Daca e pe domeniul public este foarte mare riscul sa ti-l demoleze primaria si ramai cu banii dati.

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
CGB
post 16 Mar 2009, 17:12
Post #159

CGB

From: behind

studiu de caz: io baiat de la tara, vin in vizita la rudele mai stilate din bucale. rudele mele stau la bloc. io vin, gasesc un loc de parcare in fata blocului (loc liber, fara T-eu infipt in asfalt, fara a avea vreun numar inscriptionat pe nicaieri). io stiind care-i treaba cu parcarea prin bucale, n-as fi parcat nici mort daca era scris pa undeva ca locu' ala e al cuiva.
nefiind marcat in niciun fel, trasei si io masina acolo. si peste juma de ora scandal mare. un bezmetic facea ca toate visele ca cine i-a ocupat locu'. ca taie cauciucurile, ca face, ca drege. si-njura de mama focului. m-am dus la el si i-am zis politicos ca-l spitalizez daca mai comenteaza. i-am mai zis totodata ca-l........si apoi ii iau si neamu-n.... si pa nevasta-sa o......si pa masa si toti mor.tii ii......etc etc. sincer il capaceam rau daca nu ma tinea unchi-miu.
intrebare: care avea dreptate? ala cu gura mare sau io?
precizez ca ala n-avea nimic care sa dovedeasca ca e locu lui acolo. sa-l fi enervat oare ca pe "locul lui" parcase o masina cu numere de provincie?

alta intrebare: pe str. dimitrie cantemir (cum iesi din pasaj) venind dinspre unirea spre libertatii, s-au amenajat locuri de parcare in spic. locurile alea sint rezervate ptr locatarii din zona, sau sint ptr toata lumea (eu n-am vazut nimic scris pe ele). intreb asta ptr ca si acolo am avut o mica discutie cu unu. taman parcam (nefiind nimic scris cum c-ar fi locul cuiva) si vine un ciuriburi si-mi zice ca acolo-i locu lui. n-am stat la discutii si-am plecat. avea dreptate ala?

This post has been edited by cristib: 16 Mar 2009, 17:19

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Wolverine
post 16 Mar 2009, 20:18
Post #160

Membru autentic

From: Galati

Aveti idee daca stai cu chirie in bucuresti poti obtine un loc de parcare sau trebuie sa faca actele propietarul de drept al apartamantului?

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
VladK2K
post 27 Mar 2009, 23:11
Post #161

Membru

QUOTE(cristib @ 16 Mar 2009, 17:12)
studiu de caz: io baiat de la tara, vin in vizita la rudele mai stilate din bucale. rudele mele stau la bloc. io vin, gasesc un loc de parcare in fata blocului (loc liber, fara T-eu infipt in asfalt, fara a avea vreun numar inscriptionat pe nicaieri). io stiind care-i treaba cu parcarea prin bucale, n-as fi parcat nici mort daca era scris pa undeva ca locu' ala e al cuiva.
nefiind marcat in niciun fel, trasei si io masina acolo. si peste juma de ora scandal mare. un bezmetic facea ca toate visele ca cine i-a ocupat locu'. ca taie cauciucurile, ca face, ca drege. si-njura de mama focului. m-am dus la el si i-am zis politicos ca-l spitalizez daca mai comenteaza. i-am mai zis totodata ca-l........si apoi ii iau si neamu-n.... si pa nevasta-sa o......si pa masa si toti mor.tii ii......etc etc. sincer il capaceam rau daca nu ma tinea unchi-miu.
intrebare: care avea dreptate? ala cu gura mare sau io?
precizez ca ala n-avea nimic care sa dovedeasca ca e locu lui acolo. sa-l fi enervat oare ca pe "locul lui" parcase o masina cu numere de provincie?

alta intrebare: pe str. dimitrie cantemir (cum iesi din pasaj) venind dinspre unirea spre libertatii, s-au amenajat locuri de parcare in spic. locurile alea sint rezervate ptr locatarii din zona, sau sint ptr toata lumea (eu n-am vazut nimic scris pe ele). intreb asta ptr ca si acolo am avut o mica discutie cu unu. taman parcam (nefiind nimic scris cum c-ar fi locul cuiva) si vine un ciuriburi si-mi zice ca acolo-i locu lui. n-am stat la discutii si-am plecat. avea dreptate ala?
*

Opinia personala - ADP nu are voie sa faca locuri de parcare "la strada" ci doar in zonele din spatele blocurilor. Din acest motiv, intotdeauna caut sa parchez la strada, nu ma mai aventurez prin spatele blocurilor. Daca e vreun semn pe care scrie "parcare de resedinta" nu ma bag. Cele de pe Dimitrie cantemir - nu stiu ce sa zic. Daca avea numar (nu numar de masina) atunci era "contorizat" de ADP.

QUOTE(Wolverine @ 16 Mar 2009, 20:18)
Aveti idee daca stai cu chirie in bucuresti poti obtine un loc de parcare sau trebuie sa faca actele propietarul de drept al apartamantului?
*

Eu aveam contract de comodat cu fostul chirias, si el si-a facut acte pe locul de parcare, cu numele lui trecut in contract.

27 Mar 2009, 23:22:
Sunt pe cale sa-l taxez pe un gigel care imi parcheaza pe locul de parcare. Sa povestesc.

Aveam loc de parcare in 2008. Am prins de cateva ori lumea ca il folosea cand eram plecat, asa ca am inceput sa le las biletele sub stergator: "Atentie, acest loc de parcare este inchiriat cu contractul nr... din .... pentru apartamentul... . Va rog sa nu mai parcati pe el. Puteti folosi strada..." (strada se afla pe partea cealalta a blocului, 1-2 min de mers pe jos).
Am remarcat doua masini care presupun ca sunt ale aceleiasi persoane, din cateva motive: au acelasi numar de inmatriculare (difera doar seria), sunt aceeasi marca, si parchau pe acelasi loc (al meu). Se poate sa fie coincidenta.
O vreme nu au mai parcat acolo, dar de la anul nou (cand a expirat contractul) au inceput iarasi sa parcheze (aceleasi 2 masini). Nu am zis nimic, dar cand mi-am reinnoit contractul i-am lasat mesaj (asemanator cu cel de mai sus). A doua zi nu a mai parcat acolo, dar in alta zi iar l-am gasit pe locul meu. Acum i-am lasat alt mesaj ("Atentie, este a doua oara cand parcati aici. Va rog nu mai parcati, altfel voi chema politia sa va ridice masina").

Consider ca am facut to posibilul sa rezolv pe cale amiabila acest conflict, dar imi este putin teama de posibilele razbunari ale persoanei respective (doar stie ce masina am, si la ce apt. stau). Pot, in cazul unui vandalism, sa il acuz pe el datorita faptului ca are motiv? (se razbuna ca i-a ridicat politia masina)

P.S. In aceeasi parcare se afla "abandonat" un Oltcit bej cu numere vechi (1-B-####) - nu cred ca are cineva dubii ca masina aia nu s-a mai miscat de acolo de o gramada de ani, ocupand un loc care ar putea aplana astfel de conflicte

This post has been edited by VladK2K: 27 Mar 2009, 23:22

--------------------
Hyundai Tucson 2017 LP+
+
papa_mulo
post 30 Mar 2009, 14:04
Post #162

Membru autentic

@cristib: Spicul de pe Cantemir e la liber...nici macar nu sunt marcate locurile, asa ca nu pot fi inchiriate!

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
crisolro
post 31 Mar 2009, 14:25
Post #163

QUOTE(VladK2K @ 28 Mar 2009, 00:11)
. Va rog nu mai parcati, altfel voi chema politia sa va ridice masina").

Consider ca am facut to posibilul sa rezolv pe cale amiabila acest conflict, dar imi este putin teama de posibilele razbunari ale persoanei respective (doar stie ce masina am, si la ce apt. stau). Pot, in cazul unui vandalism, sa il acuz pe el datorita faptului ca are motiv? (se razbuna ca i-a ridicat politia masina)

*

va fi doar "banuit" de vandalism, vei demonstra ca avea motive insa fara ceva martori ca el ti-a vadalizat-o nu faci nimic ... insa stii si tu ce masina are el, nu?

--------------------
+
turbocip
post 26 Apr 2009, 10:53
Post #164

Membru incepator

Cel mai bine e sa te gasesti "face to face" si sa ii explici exact cum sta treaba ! (parerea mea )
Asa cu biletele puse in geam .... o sa le dea jos din nou si o sa parcheze bine mersi ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat!

In sectorul 2 de exemplu - daca ai locul platit si il ai ocupat suni la ADP si iti dau un nr de telefon de la Politia Comunitara ,,, suni la ei ... le explici situatia - o sa iti cera numarul masinii parcate pe locul tau - dupa care Proprietarul va fi instiintat .... si din cate am inteles si amendat ! [iar daca nu isi muta masina - o va gasi in VOLUNTARI - de unde o poate ridica doar contra sumei de 6-7 milioane ] .
Acum , parerea mea ar fi sa te gasesti cu el si sa ii zici sa isi mute masina !

--------------------
. . - . .
Renault Laguna 2 / AUDI A4[8E]
+
bashtalu
post 27 May 2009, 11:17
Post #165

Membru autentic

care esti din dr tab si ai loc de parcare platit?

"Atribuirea locurilor în parcările de reședință se face numai cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:
a)[b] nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare pentru fiecare apartament;
c) se pot atribui numai persoanelor care domiciliază în imobilul respectiv;
d) se pot atribui numai pentru autoturismele proprietate personală, pentru cele utilizate în baza contractelor de
leasing și pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de comodat.
(3) Persoanele cu handicap locomotor vor avea prioritate la atribuire".

extras din http://www.adpdu6.ro/

This post has been edited by bashtalu: 27 May 2009, 11:18

--------------------
Audi A4 2005
+
andu911
post 28 May 2009, 23:49
Post #166

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(cristib @ 16 Mar 2009, 17:12)
studiu de caz: io baiat de la tara, vin in vizita la rudele mai stilate din bucale. rudele mele stau la bloc. io vin, gasesc un loc de parcare in fata blocului (loc liber, fara T-eu infipt in asfalt, fara a avea vreun numar inscriptionat pe nicaieri).
*

Din cate stiu, e interzis sa isi mai puna cineva T-uri de-alea.

E vorba ca daca vine o Ambulanta, Pompierii sau Politia si n-au unde sa opreasca din cauza T-ului...

--------------------
- - -
+
VladK2K
post 14 Aug 2009, 01:44
Post #167

Membru

Update - i-am chemat politia pana la urma, si i-a lasat o somatie
A venit mieros la usa mea ca "sa il scuz, ca el e la apt. X si daca e nevoie pot oricand la orice or sa ii zic sa o mute, ca vede ca eu nu vin prea des si nu prea sunt locuri". Am acceptat sa se mute cand il chem, chiar daca uneori se intampla la 8 dimineata.

Acum am balacareli cu altul, care mi-a scris inapoi pe biletel cum ca "locurile platite trebuie marcate cu numarul locului " (ok, dar nu e treaba mea, ci a administratorului, ADP sector 1) " si numarul masinii" (asta nu o mai cred - nu scrie nicaieri treaba asta cu numarul masinii). O sa continui cu al doilea biletel care spune "Acest loc de parcare ... bla bla bla ... e a doua oara cand il ocupati fara drept, a treia oara chem politia". Revin cu detalii cu ce se mai intampla.

P.S.: Cum ii conving pe cei de la ADP sa vina sa mai dea o mana de vopsea pe jos

P.S.2: Oare daca pun un lant intre cei 2 pomi (spuneam cum locul este chinuit intre 3 pomi, nu ar incapea acolo o ambulanta / masina de pompieri) care strajesc locul, risc sa am scandal cu ADP-ul?

--------------------
Hyundai Tucson 2017 LP+
+
rtBK
post 14 Aug 2009, 06:11
Post #168

Unique like everyone else

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
VladK2K
post 14 Aug 2009, 08:58
Post #169

Membru

QUOTE(rtBK @ 14 Aug 2009, 06:11)

Mi se pare interesant acel reportaj, relativ la ce spune d-l politist, si ce spune reporterul.
In primul caz, atentie, nici macar inscrisuri nu ai voie sa pui (tablita, hartie laminata, vopsea) pentru a instiinta ca este o parcare de resedinta, inchiriata.
In al doilea caz, reporterul dezinformeaza spunand ca atunci cand pleci, oricine poate parca. E o discutie veche aici, opinia publica este ca numai seara poti parca pe locul inchiriat, in timp ce contractele si hotararile consiliilor de sector difera (in sectorul 1, locul se inchiriaza permanent).

O sa fac o paralela aici, relativ la inchirierea locurilor de parcare. Daca ati avea un apartament inchiriat, vi s-ar parea normal ca, atunci cand sunteti plecati la serviciu, sa vina cineva si sa stea in el?

--------------------
Hyundai Tucson 2017 LP+
+
papa_mulo
post 14 Aug 2009, 09:20
Post #170

Membru autentic

QUOTE(VladK2K @ 14 Aug 2009, 09:58)
E o discutie veche aici, opinia publica este ca numai seara poti parca pe locul inchiriat, in timp ce contractele si hotararile consiliilor de sector difera (in sectorul 1, locul se inchiriaza permanent).

O sa fac o paralela aici, relativ la inchirierea locurilor de parcare. Daca ati avea un apartament inchiriat, vi s-ar parea normal ca, atunci cand sunteti plecati la serviciu, sa vina cineva si sa stea in el?
*

Referitor la primul paragraf va atasez o poza! Ce ziceti de ea? E din sectorul 1...

Referitor la al doilea paragraf: nu poti face paralele intre domeniul public si cel privat ca nu ies! Fiind public inchirierea acelui patratel se face cu respectarea anumitor reguli care uite ca nu prea sunt clare toate.

This post has been edited by papa_mulo: 14 Aug 2009, 09:21

Attached thumbnail(s)
2009_081214Aug0059.JPG ( Size: 398.31k ) Number of downloads: 627

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
b76bgaarh
post 26 Aug 2009, 09:22
Post #171

Membru autentic

unde mm se suna sa vina astia cu ridicarile in sectorul 1....

taranilor... nu mai parcati in fata intrarilor in curte......

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
crisolro
post 26 Aug 2009, 09:30
Post #172

la un prieten cu o masina mai puternica cu care se trage masina nesimtitului intr-un loc de sa-l sature ...
eventual colt strada, mijloc intersectie urmand si un apel la 112 icon_mrgreen.gif

--------------------
+
b76bgaarh
post 26 Aug 2009, 09:32
Post #173

Membru autentic

cum la 112 ala e numar de urgenta.....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
crisolro
post 26 Aug 2009, 10:02
Post #174

normal se suna la comunitari
da' la 112 dai si de politia rutiera ... zic si eu ... ala blocheaza o cale de acces deja, nu un loc de parcare, nu? asa ca nu vad nici o problema in a suna la 112 - tu nu ai o urgenta in a iesi cu masina din curte? tongue.gif

This post has been edited by crisolro: 26 Aug 2009, 10:10

--------------------
+
utilitar
post 14 Sep 2009, 13:06
Post #175

Membru incepator

Am si eu o intrebare ?

Pot cei de la ADP sa amenajeze (a se citi vopsi si numerota asfaltul) parcari de resedinta pe trotuar complet ? Pietoni pe unde sa circule ?

Vezi si pozele atasate.

1.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 463

4.jpg ( Size: 430.85k ) Number of downloads: 435

--------------------
Dacia 1310 - B-14-TGT 1989
+
padre
post 14 Sep 2009, 13:18
Post #176

Il padrino

Absolut nu, ar fi impotriva codului rutier.
Mai mult, se vede de la o posta ca dungile alea sunt trase aiurea, astia de la ADP folosesc niste matrite si vopsesc mai profi.
Magarului care parcheaza acolo blocand complet trotuarul ar trebui sa i se scrie o reclamatie cu cheia pe usa/usi... mad.gif

later edit: poate trece cristib prin zona sa-i lipeasca stergatoarele cu super glue radmasa.gif

This post has been edited by padre: 14 Sep 2009, 13:19

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
murfi
post 14 Sep 2009, 13:23
Post #177

Membru autentic

90% din locurile marcate nu sunt alocate de primarie. Sunt pur si simplu locuri alese de catre cei care locuiesc in blocurile de langa 'parcare' si vopsite cu pensula. Cei cu imaginatie au scris si cate un numar de autorizatie fictiv.
Majoritatea sunt situate pe trotuar sau pe teren viran unde propritarul masinii a aruncat o lopata de ciment sau a dat de-o bere celor care asfaltau strada si au aruncat si ei acolo un pic de astfalt..

This post has been edited by murfi: 14 Sep 2009, 13:25

--------------------
+
AlexanderCarstoc
post 14 Sep 2009, 13:24
Post #178

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

""Pentru ca ei poate.""

Si pentru ca noi le permitem.

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
crisolro
post 14 Sep 2009, 14:23
Post #179

ce am obs eu in zone rezidentiale din sectorul 6 ... pe alei s-au amenajat locuri de parcare de catre adp distrugandu-se (prin amenajare) unul din trotuare care a disparut complet; in schimb, pe marginea celuilalt trotuar au infipt niste pari astfel incat cei care parcheaza de-a lungul acelei alei nu pot urca pe acel unic trotuar ramas si deci nici nu-l pot bloca
mare realizare!
dar din poza sa vede clar ca nu e mana ADP-ului acolo

This post has been edited by crisolro: 14 Sep 2009, 14:24

--------------------
+
19vik
post 14 Sep 2009, 14:42
Post #180

Membru

In sectorul 3 pe unele strazi, stradute, etc ADP-ul a amenajat locuri de parcare reducand trotuarul la 60-80 cm, multi parcheaza cu rotile lipite de bordura (cu fata la trotuar) astfel ca botul masinii "mananca" mai mult de jumatate din ce a mai ramas... daca vrei sa treci cu un carucior cu copilul nu ai pe unde dacat pe carosabil mad.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
10 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 00:40
Dacia