Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

limbaj de moderator

AlexV
post 15 Apr 2007, 22:27
Post #31

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

emil, eu respect faptul ca esti militar cat si munca pe care o faci. dar aici regulile nu sunt de ordin militar.
regulamentul este o baza pentru ordinea forumului. nu este o lege si nu este lipsit de interpretari.

s-au scris multe posturi aici, dar parca se alearga in jurul cozii.
daca am inteles eu bine sunt doua variante ale topicului:
ori Klaus a scris expresia "inceput de pizduire" si trebuie pedepsit.(simplu)
sau mai cu subinteles... moderatorii incalca regulamentul ....(asta reiese din mesajul cu cererea de a lasa topicul deschis)

daca e punctual la klaus, de unde stii ca nu a fost sanctionat sau mustrat? n-am sa las suspans si o sa spun ca nu a fost.
si cum eu acum o saptamana n-am dat nici macar warn pentru insulte si injuraturi unui membru de pe forum , perfect stipulat in regulament (nu am citit niciodata un post al individului, si nici nu am habar cine este), nu o sa ii dau nici lui klaus warn pentru ca eu nu o vad ca o incalcare a regulamentului. Chiar daca acel cuvant poate fi considerat obscen, nu este folosit in acest scop.

ceea ce am vazut des pe forum este coalizarea unor membrii cand este vorba de un moderator, regulament si un post al moderatorului.
ceea ce am vazut foarte rar este sustinearea moderatorilor cand aplica fara nici o interpretare, regulamentul. atunci n-au sustinerea nimanui.
un nou fenomen este aparitia membrilor vechi care s-au tot saturat de topicuri "am luat warn", "de ce am luat warn", "iar am luat warn", ei stiind foarte bine ca nu s-a intamplat de fapt nimic daca au luat niste warn-uri dea lungul timpului.

aici nu avem curte constitutionala sa putem contesta fiecare decizie, sa facem apel si restu de treburi.
Probabil ca sunt cativa care nu o sa fie de acord nici cu mine in ceea ce am scris. ceea ce este foarte natural. atunci cand solutia nu iti convine si nu este pe palcul tau (nu este ceea ce voiai sa auzi) nu esti de acord. de aceea in sistemul juridic exista cai ce apel...curte suprema...OADO, Haga ...

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FireChief
post 15 Apr 2007, 22:39
Post #32

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

Group: Members
From: Bucuresti

sper ca interpretarea asta a regulamentului sa fie valabila in toate relatiile moderator user...
regulile sunt reguli,,dar probabil ca de vina sunt eu...sunt prea idealist...
e ok...multumesc mult pentru raspuns...
se poate inchide!

This post has been edited by FireChief: 15 Apr 2007, 22:40

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 22:38
Dacia