Vreau masina noua: Symbol sau Fiesta ?
![]() ![]() ![]() |
Vreau masina noua: Symbol sau Fiesta ?
intel450 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 15 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Fidji 1,5 dci 70CP / cca. full
|
|||
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Urit din partea Renault. Mie chiar imi parea rau ca nu am lampa in torpedou (am faza 3) si chiar ma gindeam ca uite au imbunatit si ei lucurile si cind colo n-a durat prea mult... probabil era prea scump si le scadea profitul pe masina.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
NU, se spune ca a mai economisit Reno-ul 5 euro nemontand lampa aia.
|
--------------------
.
.
.
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 26 Apr 2007, 15:47) ...la cateva mii de masini vandute pe an numai in .ro => un profit interesant. M-am interesat si lampa + intrerupator costa aproximativ 100 RON. Problema este cum naiba gasesc firele, e destul de greu sa ajungi la ele. Cred ca renunt. |
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
.
- .
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Unde ai gasit cu pretul asta?
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
intel450 |
![]()
|
Executat 1112 km in rodaj, cu 46.3 L motorina la 4.4 L/100 si o viteza medie de 41.2 km/h mai am pt cca 174 km - info. cf. computer de bord. O fi mult? O fi putin ? - astept pareri.
Indicatorul de carburant de la bord era la limita inferioara (fara sa se aprinda lampa in bord) - computerul arata ca mai am motorina pt cca 500 km - Este normal? Pe care sa-l cred? preventiv am mai plusat cu 15L de motorina. Intel450 This post has been edited by intel450: 2 May 2007, 11:31 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
dani78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 June 07 ![]() |
daca faci doar 10000km/an i-ati benzina, pret mai mic, revizii la 15000 in loc de 10000 la diesel si mai ieftine, insa mie imi place mai mult cum merge diesel-ul, desi e prima masina diesel pe care o am (restul numai pe benzina am avut).
intre symbol si fiesta, sincer iti zic, i-ati symbol, eu am mers cu amandoua, nu se compara. fiesta pe benzina de 1,2 sau 1,3 merge ca un gunoi |
--------------------
Renault
symbol
2007, Dynamic
|
|
intel450 |
![]()
|
Am deja 9800 cu Symbolul, cca 3200 prin Europa - deja am fost lovit de 2 ori (in acelasi loc) la interval de cca 1 luna.
La inceput de august o duc la prima revizie - apoi o alerg iar. Sunt multumit de masina atat ca acum as vrea o herghelie ceva mai mare dupa ce am vazut cum se circula afara. intel 450 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai important Diesel sa fie. Desi personal as alege clio.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Salut,
Si eu am avut ac. problema la achizitionatea masinii , ce sa fie Ford sau Renault , si ,in momentul de fata pot zice ca am facut alegerea cea mai BUNA , si sunt foarte multumit de masina ( care a costat 10366 E calculat 2000 E la 32300-iar restul la 33300 ) am pierdut oleaca la curs , dar am uitat de acest lucru de cand m-am suit in masina. ![]() Si eu si intel450 am facut alegerea cea mai buna ![]() ![]() Sa auzim numai de bine. |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
maxx2000ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 October 07 ![]() |
Am fost nefericitul proprietar al unui Renault Clio 1,5 Dci. Sa nu se supere nimeni de pe forum dar trebuie sa fi un pic mai mult dus ca sa iti iei Renault. In ceea ce ma priveste am fost prost de-a binelea. Cum am luat-o i-a cazut cablul de la ambreiaj. Dupa aceea probleme cu inchiderea de la portbagaj. Placutzele de frana cred ca le fac din scoarta de copac...de sunt asa rezistente...Ce sa mai spun...Noua si in garantie...Am intalnit un alt om "inteligent" si am dat-o. Acum sunt fericitul proprietar al unui Mercedes 190 D. Mana a doua 6000 Euto, impecabila...Principiul meu la o masina este sa nu ii pun decat ulei si motorina...Si eventual mici bibileli...Asta este Mercedesul. Am facut cu el pana acum aproape 60.000 km si no problem...Acum are 210.000 km si merge snur...Concluzia mea este una singura. Renault=gunoi
|
--------------------
Mercedes
190 D
1989
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Vrei sa spui ca ai vandut masina doar pentru ca a avut problemele astea minore? Mi se pare absurd.
Cand mi-am schimbat Loganul am cautat o masina in 10-11.000 de euro. Initial nu prea mai vroiam Renault, dar comparativ cu alte modele, Symbol DCI mi s-a parut cea mai buna alegere. Deocamdata nu am probleme. ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
maxx2000ro, imi pare rau ptr tine, dar sa dai 6000 EUR pe o masina fabricatie 1989 mi se pare teapa.
This post has been edited by Abu: 6 Oct 2007, 20:00 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Abu are dreptate ,nu zic ca Renault e super masina dar sa dai 6000 din ,89 'fiind si eu zic ca e cam teapa ,89 'totusi.....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
O masina din generatia 1989 (fiind ea si Mercedes) nu cred ca este mai fiabila decat un Renault din 2007. Sincer acum... au trecut 18 ani...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Si pana la urma nu ne-a spus care au fost problemele lui mari? Incuietoarea de la portbagaj e boala tuturor symbolurilor, au cablu prea scurt si se reteaza, iar un cablu de ambreiaj daca a cazut nu cred ca se prabuseste cerul pe noi.
Un mercedes bineinteles ca ofera confort sporit, dar ca fiabilitate ma indoiesc ca mai e la prima varsta. Cred ca si costurile de intretinere sunt mai mici la symbol, incepand cu consum, taxe si mai ales revizii (a se compara service mercedes cu service renault, sau service universal pt ambele masini). |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Lasati omul sa se bucure ...acuma cat mai are timp , pt ca dupa spusele lui masina are 210 k km...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
Sincer , sunt neplacut surpins ca moderatorii nu au reactionat la postul lui maxx2000ro , ce nu are nici o legatura cu topicul deschis si pe deasupra ii mai si jigneste pe cei care detin masini Renault. Iti place Fiesta in detrimentul Symbol - ok , nici o problema , argumenteaza , dar nu cataloga posesorii de Renault ca "inteligenti" si mai mult ca "dusi".
|
--------------------
Renault
Clio
2004 Symbol 1.4 8 v
- AV 00 AVE
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
Intr-adevar nobilul Mercedes este cu totul altceva decat modestul Renault. Dar totusi, e ca si cum alegi o fosta miss de 50 de ani , in locul unei pustoaice cu fizic mediocru dar de 20 de ani.
Cele mai mici Mercedesuri ca aspect , clasele C si E, au fost cele din anii 85-90 , iar 190 era asa de mic incat isi facea firma de ras (de aceea generatia urmatoare de C a fost mult mai mare). Bordul oribil de banal. 6000 de euro este un pret urias chiar pt. E-class. Daca intri pe mobile.de vei vedea ca asa vechitui nu mai au absolut nici o valoare in tarile civilizate, vanzandu-se cu 500 -700 de euro. Revenind la topic, o fi Symbolul matusalemic, dar si Fiesta e destul de veche (ce conteaza ca i-au schimbat farurile si stopurile, tot masina aia e). Plus ca ..nu are portbagaj pe langa Clio. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
Rml_Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 October 07 ![]() |
Salutari la toata lumea.Nu stiu daca am nimerit la topicul care trebuie dar altul mai apropiat nu am gasit...Acum am inceput si eu scoala de sofer si as fi foarte interesat sa imi iau ca prima masina un Renault Clio Bicorp(am inteles ca aceasta e varianta hatchback),dar la SH,modelul 2002...cum am vazut in poza multora de pe aceste topicuri.As vrea sa stiu si eu ce imi recomandati,asa o parere de utilizator...cum se comporta in trafic,benzina sau diesel,probleme pe care le pot intalni,etc. Din discutiile de pe alte topics am observat ca piesele sunt destul de scumpe.Se merita sa achizitionez unul?Sau ar trebui sa ma orientez catre altceva? Mie imi place foarte mult cum arata,asta ar fi unul din principalele motive de al cumpara.Astept raspunsurile voastre.Multumesc anticipat
|
--------------------
Inca nu detin
Inca nu detin
Inca nu detin
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
In afara de 2 - 3 useri de pe acest forum nu cred ca va fi cineva care sa iti spuna sa nu iti iei reno ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Rml_Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 October 07 ![]() |
mersi mult cmandrei
![]() |
--------------------
Inca nu detin
Inca nu detin
Inca nu detin
|
|
intel450 |
![]()
|
Am 18000 km la bord si trei accidente (toate in acelasi loc - stanga spate). Pe aceasta cale rog posesorii de Renault (in special Clio Symbol) sa ma anunte daca au cunostinta de vreo campanie de decimare deschisa de partenerii de drum ...
Salutari!!!!!!!! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Cu Fiesta, cumva?
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
@intel450
Poate sunt persoane cu un simt al esteticului prea dezvoltat si carora nu le place partea din spate de la clio. Propun sa ii indreptam spre doua noi modele de masini , care au involuat cert ca aspect fara de modelele anterioare : Skoda Fabia si Hyundai Accent (asta parca e un clio mai mare dar si mai batran) ![]() P.S. Suntem prea multi ca sa ne poata decima.....poate doar daca ne declara razboi Loganurile , desi la ce tabla au..... |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
Asta da ghinion..." de trei ori lovit in acelasi loc " dar si eu am avut ghinion...dupa 3 zile de la achizitie ...tot in partea stanga spate ...( un bou de " sofer "..care avea permis de 5 zile...parca )... ceva usor ...dar fff dureros
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
intel450 |
![]()
|
Noutati - pe aici
http://www.reno.ro/Sfat-cumparare-Renault-...t65052-s90.html in rest de bine acum e intrega. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Strict intre cele doua modele, optez pentru fiesta. Nu ca ar fi mare branza diferenta, dar imi place mai mult. Repet, e chestie de gust personal. Insurat, nu am avut nici o sansa de a o lua, pentru ca nevasta-mea a spus: "nuu, ia renault, uite ce volan frumos are
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Intre Symbol si Fiesta as alege symbol, o masina ff buna pt roman, cu geamuri electrice, oglinzi,abs, servo, disel, si altele care zic ca la banii astia sunt super de ajuns, mai este si portbagajul f mare si folositor in vacante mai ales daca ziceai ca mergi cu cortu', si eu merg cu cortul dar deocamdata nu am avut ocazia de cand mi-am cumparat-o sa bag cortul in ea.Daca sti sa te porti cu ea se poarta si ea bine cu tine.Alegerea iti apartine.Succes
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 22:41 |