Vreau masina noua: Symbol sau Fiesta ?
![]() ![]() ![]() |
Vreau masina noua: Symbol sau Fiesta ?
cata70 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|||
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
un exemplu. revizie. clio symbol. constatat schimb placute frana. cost ~370 RON cu manopera.
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
incearca accentul crdi...sau simbolul
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
intel450 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 15 April 07 ![]() |
cf. celor de la ford pt diesel apare ceva de genul:
15000 - 170 eur 30000 - 283 45000 - 170 60000 - 580 75000 - 170 90000 - 1260 etc. revizie la 15000 sau anual, fara tva si intra numai uzualele ce parere aveti fata de symbol fidji diesel - ??? This post has been edited by intel450: 17 Apr 2007, 22:37 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Fidji 1,5 dci 70CP / cca. full
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
cam scumpi si astia...
![]() ![]() ![]() au un + ca fac reviziile la 15k |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Oricum nu te opreste nimeni sa renunti la garantie si sa faci reviziile la niste preturi mai decente. Motorul e aparut de cativa ani, si-a dovedit fiabilitatea, asa ca poti linistit sa-ti planifici mai putini bani pentru intretinere.
Si ce naiba face de 1260 de euro la 90 de mii de km? De banii astia schimbi turbina. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 18 Apr 2007, 08:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
Chrome |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 October 05 ![]() |
Ce stiu eu despre Ford (lucrez cu ei acum): Nu stiu exact cum este Fiesta ca si calitate dar Focusul e cam naspa. Adica finisarea e un amestec de lucruri ok si alte f naspa. Foarte mult plastic in masina. Ai tapiterie doar pe scaune. Usile sunt ca la solenta europa (plastic de colo pana colo) bordul arata cam ieftin si pute mult timp a chimic. Plasticele exterioare sunt imbinate nasol rau (la oglinda laterala, chedere). Cam deranjant pt pretul ei. Optionalele sunt destul de scumpe si ce e mai naspa e ca aerul conditionat e f scump si e standard doar la Ghia. Mi se pare ca si la Fiesta e la fel. La partea tehnica sunt ok. Chiar s-au straduit aici. Motoarele pe benzina mi se par un pic cam puturoase. Dieselurile sunt mai reusite, in special cele de la PSA 1.4 si 1.6.
Dealerul Romcar e cam naspa. Multe fite si cam incompetenti pe acolo. Livrarile le-au facut varza. Timp mare de asteptare la livrare daca nu iei direct de pe stoc. Am asteptat pt masinile cu echipare Trend + AC 3 luni si ceva iar cele ce au avut cateva optiuni in mai diferite (gen scaune inalzite, parbriz incalzit, CD Sony, etc) 4 luni si. Alarmele le-au montat in mare pripa si tipa de nebune acum. Au o inspectie vizuala la 2500 de km si desi ar trebui sa dureze 30-40 de min nu prea se tin de programari. Adica s-a cam stat 2 ore + si nu odata. Nu stiu nimic de BDT sau Colina. Misto e ca distributia si curelele de acesorii se shimba (in functie de motorizare) cel mai devreme la 120.000 de km si 9-10 ani parca. Dealerul a mai facut o faza super nasoala ca a dat toate masinile cu un plan de service si vizele de service se trec pe o foaie A4 stinghera ce e o copie jegoasa dintr-un catalog. Nu au dat manuale tiparite decat pt primele 2 loturi de masini. Pe urma PDF-uri pe un CD scris de ei. Nici pana azi nu au venit manualele printate. ![]() Nu au scut pt motor deloc. Nici macar de plastic. Si nici capac protector pt motor. Si aici cam nasol. Intra mult praf pe acolo. Despre intretinere si fiabilitate nu pot spune nimic deocamdata. Ce stiu este ca o firma de leasing operational ce includea in rata si mentenanta avea estimate tarife egale pt Ford Focus si VW Golf si mai mari cu 15% pt Renault Megane. Astea sunt calculate cam ca la asigurarile de viata. Cam cat se plateste in medie pt intretinerea unei masini. Ca sa iti faci o idee. Daca mai vrei detalii intreaba-ma. Despre reno ai la dispozitie tot forumul. ![]() Vad ca nu pot atasa planul de service. Da un mesaj pe private cu o adresa de mail. Il am si pe cel de la Citroen daca il vrei si pe ala. Astia fac reviziile la 30.000 de km (20.000 regim sever) ![]() This post has been edited by Chrome: 18 Apr 2007, 09:39 |
-------------------- Renault Symbol 1.5 dCi 2005
Ford Focus 1.6 tdci 2007 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hai sa iti spun si eu cateva lucruri:
1. da intradevar, symbolul este depasit. acel "face lift" la symbol este doar bordul de clio 2 bicorp... 2. Fiesta dupa spusele unui prieten de la BDT este facut in Turcia alaturi de focus 4 usi si noul mondeo. 3. Gandeste-te si al acele faruri cu "bube" de la Fieste care mie imi provoaca ![]() 4. Ford a pierdut in ultimii 2 ani la calitate pentru ca nu au stiut cum sa monteze puntile fata la toate modele lor din europa... 5. Clio 3 la aceeasi bani parca e mai confortabil decat fiesta. 6. Daca totusi te hotarasti la Fiesta sa nu o cumperi de la Tiriac Auto... Cat despre celelalte modele : 1. Corsa este prea nou si nu se stie nimic de el. De asemenea nu o lua de la GTT 2. Astra clasic 2 are aceeasi problema cu symbolul *Design depasit 3. skoda fabia, la banii aia o sa ridici geamurile cu mana si o sa-ti faci vant cu evantaiul vara, in portbagaj bagi doar pachetul cu mancare pentru servici 4. wv polo - idem 3 5. c3 la 140 ai impresia ca ori iti iei zborul ori ca schimba masina banda fara sa fi si tu de acord cu ea... 6. chevrolet: are taxe mari. 7. hyundai accent u o masina urata (parerea mea) dar are portbagaj. 8. kia, toyota taxe... 9. fiat - o alegere interesanta ar fi punto/grande punto. fiabil. 10. peugeot - scump!!! rau! + nu te gandii sa iti iei motor pe benzina... Imi cer scuze pentru cei care au alte pareri dar .. e forum nu? |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
intel450 |
![]()
|
Ms. tuturor pentru parerile impartasite
- se pare ca pe zi ce trece, discutand mai ales cu cei care au birjerit masini prin minunata noastra tara (cu precadere), si cu ajutorul dvs. se contureaza o idee spre camilo-strutul de Symbol. Un prieten, imi povestea, de dimineta ca in 3 ani a facut 130000 km (stiu ca cca 30%) din ei au fost facuti pe drumuri de pamint. a indreptat cu barosul podeaua - da masina a suferit foarte putine intrari in servis si nu pentru lucruri iesite din comun - imi pare ca suna a Dacie (punem si o sirma si merge) si nu in ultimul rand - pe net am gasit un articol cu vanzarile renault, sper sa nu ma insel, da anul trecut se specifica ceva de cca 12000 bucati in Romania (http://www.wall-street.ro/articol/Auto/23858/Vanzarile-Renault-in-Romania-au-scazut-cu-aproape-4-in-2006.html)- chiar asa multi sa fi luat teapa daca masina nu ar fi buna (la bani ceruti pe ea pe curand, intel450 This post has been edited by intel450: 18 Apr 2007, 21:59 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
amalia25pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 17 April 07 ![]() |
ahhh..uitasem....si binenteles depinde ce vrei de la o masina...mai acum vreo 3-4 zile am achizitionat un nou aragaz...l-am facut cadou...symbolu are portbagaj super mare pentru clasa sa...dar deschiderea este mica...asa ca am apelat la o prietena ...are un polo ...am deschis usa din spate ( a 5 a ) ,am pliat scaunele spate...si a intrat in micutul polo tot aragazul ...fara probleme...este f.f. practic...daca ai un computer,televizor,aragaz chiar frigider de mutat .
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca in niciun sedan nu o sa intre aragazul in portbagaz , poate doar in dacia 1310.
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
de aceea exista a 5-a usa... :-w
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu apelez la cate-un prieten cu Matiz sau Solenza cand am nevoie sa car cate ceva voluminos. A ajuns sa-mi fie scarba de sedan-urile astea mici pentru tari sarace, fix partea practica lipseste, acolo unde este cea mai mare nevoie de ea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 19 Apr 2007, 17:08) Eu apelez la cate-un prieten cu Matiz sau Solenza cand am nevoie sa car cate ceva voluminos. A ajuns sa-mi fie scarba de sedan-urile astea mici pentru tari sarace, fix partea practica lipseste, acolo unde este cea mai mare nevoie de ea. partea practica pentru tarile sarace ar fi portbagajul nu? dar, in tarile sarace nu se cumpara in fiecare zi aragazuri, frigidere, televizoare ( excludem lcd-urile) . Portbagajele sun tvoluminoase pentru a baga un porc, un miel, niste varza ..... |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
mikipet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 November 06 ![]() |
exact,sunt deacord cu catalin 80:frigiderul il car odata la nu stiu cati ani si atunci sunt dispus cu placere sa dau o bere unui prirten cu un microbuz caci mi-ar fi mila sa frec mocheta luxoasa al unui polo cu niste fiare. pt amalia pop25: intre o masina in 3 volume si una in 2 volume,crede-ma ca sunt diferente imense in favoarea primei,nu-ti dau aici motivele pt ca sunt putin off topic:de fapt nu sunt
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL 1.5DCI-60KW
DEC.2006,DYNAMIQUE,NOIR NACRE 676,climatronic INVATA SA FOLOSESTI CORECT MASINA !
23.01.2007 : 6 KM 02.02.2011 : 57150 KM NO ENGINE OR CAR PROBL.! |
|
intel450 |
![]()
|
Pana la urma azi am fost sa-mi dau comanda de symbol fidji 1,5 dci 70 CP cu AC automat - momentan e pe tir - deci nu am rezolvat nimic (pana nu sunt anuntat ca e in tara) - pret final 10718 eur promisiune de covorase din partea casei - vom trai si vom vedea
Ma bazez pa ajutorul vostru pentru a vedea la ce sa deschid ochii mai departe Pe curand, intel450 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
mikipet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 November 06 ![]() |
FELICITARI!
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL 1.5DCI-60KW
DEC.2006,DYNAMIQUE,NOIR NACRE 676,climatronic INVATA SA FOLOSESTI CORECT MASINA !
23.01.2007 : 6 KM 02.02.2011 : 57150 KM NO ENGINE OR CAR PROBL.! |
|
augustinel64 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 5 February 07 From: la mal de mare ![]() |
Felicitari si sa ai parte de ea fara probleme
|
--------------------
renault
laguna 3
2013 facelift gris platine 1,5 dci 110cp
- ct 64 ela renault clio symbol phase 4 1,4 8v 2007
|
|
amalia25pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 17 April 07 ![]() |
felicitari...bine ai venit in gasca nebunna...si cu asta ...dragi administratori puteti inchide topicul...si au trait fericiti pana la adanci (si frumoase ) batraneti .
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
intel450 |
![]()
|
Una bucata Renault Symbol o sa sufere in batatura mea - deja a fost platit - peste cateva zile il ridic - si atunci sa vezi distractie.
Parerile expuse pe acest topic au contribuit la luarea unei decizii - asa ca va multumesc din nou. Catre administratori, multumiri si o intrebare Exista ceva de genul jurnal de bord pea aici, sau se poate utiliza acest topic in continuare pentru asa ceva. Nu vreau sa ma gandesc la posibile viitoare probleme cu masina! Cu stima, intel450 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine că mai există idealiști! Ei sunt sarea și piperul...
La mulți ani cu Symbolul! |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
intel450 |
![]()
|
Venit, ridicat azi, 7 km la bord / e altceva dacat ce am condus anterior!
Cu bine, intel450 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
augustinel64 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 5 February 07 From: la mal de mare ![]() |
Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente!
|
--------------------
renault
laguna 3
2013 facelift gris platine 1,5 dci 110cp
- ct 64 ela renault clio symbol phase 4 1,4 8v 2007
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
.
- .
|
|
danutz_r |
![]()
|
sa le stapaniti sanatosi..si fara incidente nedorite
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
@KATANA
Eu l-am ridicat saptamana trecuta si nu avea lampa in torpedo. Normal ca am facut scandal insa mi s-au aratat alte 4 masini (echipare Fidji) si nici una nu avea. Cica numai pe Dinamique se pune... |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles, multumesc pentru raspuns.
Sunt hotarat sa-i pun eu. |
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
.
- .
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca reusesti sa ne spui si noua de unde ai luat piesele si cum ai procedat.
This post has been edited by Abu: 25 Apr 2007, 20:52 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
intel450 |
![]()
|
Eeeee......... !!!????????
La multe m-am uitat da' la lampa asta nu. Revin cu un raspuns. Din categoria diferente si senzatii tari. urcat in masina efectuat verificarile ca la manual, pus contact, bagat in viteza siii la drum ...... senzatii tari (dupa ce am condus caruta, dacia, peugeot, aro, lada niva si o pauza de volan de cca 1 an) m-a infundat in scaun - a luat-o ca nebuna din loc, legat regulamentar cu centura am gasit o pedala prin centru si n-am ce face (fortat si de bordura inalta din fata mea) si o apas energic (amintiri de la aro) - noroc cu centura ca ma scotea prin parbriz. Dupa cateva sute de metri (timp in care am negociat mai mult ea decat eu) incep sa ma inteleg cu herghelia de sub mine - momentan chiar imi place da' manat de curiozitate incep sa butonez la computerul de bord si raman blocat vad un afisaj 15L/100 (instantaneu ma hotarasc - cumpar sonda si rafinarie). Mai trec cateva sute de metri si o suma de butoane si vad un frumos 3,7L/100 - brusc imi dispare cheful de comert. Ma linistesc si numai ce trebuie sa opresc - am ajuns. Imi propun pe we cca 500 km - vedem atunci ce va fi. Felicitari tuturor posesorilor mai vechi sau mai noi, mai cunoscatori sau mai putin cunoscatori - ne salutam in trafic. Cu stima, intel450 This post has been edited by intel450: 25 Apr 2007, 21:25 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Va trebui sa inveti sa o conduci tu pe ea caci la inceput te conduce ea pe tine
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 22:07 |