CD sau Radiocasetofon original Twingo, Comenzi volan
![]() ![]() ![]() |
CD sau Radiocasetofon original Twingo, Comenzi volan
bubu782001 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|||
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
UpdateList ....are sigur AUX
EU AM CD TunerList si sigur nu apare AUX am vrut sa adaptez (pentru a folosi comenzile de pe volan)si eu ceva Low Cost (Mp3, Ipod) dar pentru aparatul asta nu am gasit decat AudioConectionBox de la RENAULT si de la Xcarlink care sant foarte piperate la pret... Caut sa cumpar un 10 Jul 2010, 20:40: CD UpdateList de Logan This post has been edited by MIHAELY: 10 Jul 2010, 20:40 |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(MIHAELY @ 10 Jul 2010, 20:39) EU AM CD TunerList si sigur nu apare AUX ASTA TE AJUTA? This post has been edited by azaghorth: 10 Jul 2010, 20:56 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
bubu782001 |
![]()
|
MIHAELY vrei sa spui Tuner List . Pe DSN, Solenza, Logan si...Twingo Tuner List au fost puse.
Problema este ca pe unitatile Tuner List nu este posibila conctarea uni MP3 pe AUX. Unitatea este exact aceeasi care a fost in dotarea DSN, SOlenza si Logan. (mai este si versiunea cu casetofon in loc de CD) Doar unitatile Update List suporta acest lucru. Cititi aici sa vedeti posibilitatile si solutiile. http://go.avforums.com/?id=223X354&xs=1&ur...er-renault.html Singura solutie este sa cumparati o cutiuta din aia gen XcarLink, apoi aveti si intrare de semnal analogic (Xcarlink are intrare analogica pe jack stereo), USB (tot la XcarLink), Bluetooth...etc. Mai sunt si alte jucarele din astea care fac exact acelasi lucru: BlueBird, DMC Nu fac aici absolut nici o reclama. Din ce am aflat despre ele ar fi ca au zgomot de fond si se aud foarte incet (unele) iar altele au probleme ciudate: se blocheaza, se restarteaza etc.... De preferat aici sa mergeti pe Renault ACB - Audio Connection Box, care deja rezolva multe din probleme si sunt de alta calitate. http://www.reno.ro/Audio-Connection-Box-t172465.html This post has been edited by bubu782001: 10 Jul 2010, 23:29 Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 202.96k ) Number of downloads: 820 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
Am achizitionat recent un CD Updatelist de pe Logan ...
si are loc pt. mufa verde de AUX (langa cea de galbena pt. comenzi volan ) ...functioneaza OK cu comenzile de la volan dar la meniul expert nu apare AUX.. Stie cineva daca... acesta apare la conectarea mufei AUX...???? |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
tontzo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 August 07 From: Slobozia ![]() |
Salutare la toata lumea,
De 2 zile am si eu o problema la buburuza lu nevasta-mea ... si anume mi-a zis ca nu mai merge radio ... intr-o dimineata cind a plecat la munca cu masinuta ei sonor ioc! Citeva relatari : modelul este Radio CD-Player Blaupunkt Mono CD prezent si in pozele de mai sus, curent intra in el, ia toate comenzile (vol+, vol-, mute, scan, etc.) atit de pe el cit si de la consola de pe volan, insa nu se aude nimica in boxe. Mentionez ca fostul proprietar ia mai pus 2 boxe pe spate Pioneer si timp de 3 ani nu am avut aceasta problema ... este prima oara cind se intimpla asta! Parerea mea e ca la vreo groapa (denivelare) sa fi iesit mufa din spate ... nu stiu cum arata in spate, ca nu l-am scos niciodata din bord ... intrebare : cum as putea sa-l scot? exista ceva special pentru a-l scoate? intreb ca am observat ca are 4 gaurele pe laterale (2 stinga, 2 dreapta ... asezate in dreptunghi) si ma gindesc ca e o cheie speciala gen antifurtul de la capacele de la roti. As dori parerea dvs. inainte sa ma duc cu ea la un service specializat, poate pot sa o rezolv ad-hoc ![]() Va multumesc anticipat! |
--------------------
Audi
A4 Avant 1.9 TDi
- IL 12 SOV
2005 Edition Renault Twingo Initiale Paris - IL 31 SOV
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa il scoti din bord e simplu :
daca te uiti la panoul central al casetofonului o sa vezi ca are 4 gauri in laterale ; in gaurile respective bagi 2 bucati de sarma groasa indoita in forma de "U" sau bagi 4 cuie mai groase(sa nu aiba prea mare joc in gaurile respective) si dupa ce gaci operatiunea asta tragi de el afara. Cand il bagi la loc nu mai este nevoie de nimic in gauri. Bafta |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
1995 Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
tontzo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 August 07 From: Slobozia ![]() |
Am reusit sa-l scot, am verificat boxele care sunt ok ... cred ca e o problema cu el ... ca scotea un zgomot cam ciudat!
ma duc miine cu el la un priceput, sa vedem daca mai poate fi resuccitat sau ii fac parastas ![]() |
--------------------
Audi
A4 Avant 1.9 TDi
- IL 12 SOV
2005 Edition Renault Twingo Initiale Paris - IL 31 SOV
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Verifica cabaljul pana la boxele cu un aparat de mqasura ., verifica apoi boxele fiecare in parte , verifica da ca iti iese semnal pe iesirea de boxe din cass....si in modul acesta iti dai seama daca e vb. de cass, boxe sau cablaj .
Bafta |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
christistanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 24 February 09 From: Tapia-Lugoj-Timis ![]() |
Caut un CD player original de Twingo, are cineva unul in plus? ofer bani sau o trapa textila electrica. Multumesc.
|
--------------------
renault
twingo
- TM70KMY
Twingo 2000 octombrie D7F 702 TWINGO X 4
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Trapa textila electrica? Ai modificat-o? Foarte tare !
Pune si tu poze sa vada si colegii, poate le dai idei. This post has been edited by bubu782001: 25 Mar 2011, 10:31 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
christistanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 24 February 09 From: Tapia-Lugoj-Timis ![]() |
Eu am primit trapa bonus in momentul in care am cumparat Twingo nr 2, am vandut nr 2 si am ramas cu trapa. Twingo nr 3 si nr 4 nu au trapa. Dar nr 4 are telecomanda la volan si un R-CD Clatronic din pacate fara fata. De aceea as face acest schimb. Maine am sa scot trapa de la naftalina si am sa o fac fotomodel.
|
--------------------
renault
twingo
- TM70KMY
|
|
sckhreech |
![]()
|
uite un om cu parc auto twingo ...tot respectul , eu sunt la al 2-lea.
|
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
christistanciu |
![]()
|
Asa cum am promis, atasez cateva poze cu trapa textila.
Attached thumbnail(s) tw_mov_007.JPG ( Size: 523.12k ) Number of downloads: 639 tw_mov_009.JPG ( Size: 648.86k ) Number of downloads: 590 tw_mov_010.JPG ( Size: 588.34k ) Number of downloads: 566 tw_mov_014.JPG ( Size: 520.81k ) Number of downloads: 579 tw_mov_016.JPG ( Size: 538.56k ) Number of downloads: 169 |
--------------------
renault
twingo
- TM70KMY
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Frumoasa jucarie, insa mie unul nu imi pare de Twingo...
As zice ca este de Polo sau de Lupo. Din cate stiu eu Twingo nu a avut trapa textila electrica. Asta o spun si cataloagele de piese. This post has been edited by bubu782001: 27 Mar 2011, 15:00 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
djseba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 19 March 11 ![]() |
deci daca am philips ala cu ceranu de 3 cm mic in dreapta si ii se scot juma din butoane afara ca siguranta, pot sa ii bag semnal audio in el cumva?
|
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Nu inteleg de ce sa ii scoti juma' de butoane afara?
Pune niste poze si iti spun daca merge sau nu (poza la fata cum arata si poza la mufe cum arata). |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
djseba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 19 March 11 ![]() |
asa isi da el jos moaca uite modelu nu am apucat sa il scot nu stiu cum arata spatele si imi e nitel frica sa il scot sa nu imi ceara cod ca nu stiu cum sa fac rost de el....
nus tiu de ce aveam impresia ca toata lumea are la fel si mai e ala cu cd ![]() Attached thumbnail(s) casetofon.JPG ( Size: 23.61k ) Number of downloads: 183 |
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
akhkharu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 June 11 ![]() |
Salut.
Evident ca si al meu casetofon blaupunkt are o buba. Mi se inchide dupa 30 minute. Inainte are un semnal sonor din 2-3 beep-uri Cu sigiranta este el programat sa faca asta, dar nu gasesc cum sa dezactivez optiunea. M-am uitat deja in manualul lui si nu zic nimic despre asta. Multumesc This post has been edited by akhkharu: 12 Sep 2011, 07:58 |
--------------------
Renault
Twingo
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(akhkharu @ 12 Sep 2011, 07:57) el programat sa faca asta, Se opreste pentru ca nu este alimentat cum trebuie. La fel face si cand este oprit motorul si il faci sa functioneze. Este o protectie pentru a nu descarca bateria. Verifica pe la mufe/fire cu un aparat de masura si vezi unde este +permanent si +dupa alimentare. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
akhkharu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 June 11 ![]() |
ok.
merci. voi incerca. apoi revin. multumesc. dar se poate dejactiva optiunea asta? |
--------------------
Renault
Twingo
2000
|
|
ovi2stanciu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 May 09 From: Brasov ![]() |
Buna seara!
Din discutiile dvs. pricep ca radio casetofonul original de Twingo, nu are intrare Auxiliar In si nici nu exista o posibilitare de adaptare fara a cumpara o alta piesa sau mufa? Naspa! ![]() Asa-i? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback facelift
2006, 1.6, 6v, 112cp
|
|
romeoghilase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 February 09 ![]() |
Va rog insistent...Un raspuns cu manual service sau instructiuni utilizare pentru radiocasetofonul ARTEK AKF 3825 E, ce echipeaza Clio , an 2000. Sau doar cum se ajunge in meniul de schimbat ceasul (ora). Multumesc.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- ct-68-rmg
2000 - K7J-A7
|
|
ghicalina |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 December 12 ![]() |
Ok, Eu mi-am cumparat un Twingo luna asta si nu are deloc CD-player... Are locasul gol.
Ce sfaturi, de unde si ce sa merg sa iau, nu vreau sa dau o caruta de bani pe el...asta e clar, dar vreau ceva potrivit pentru Twingo, sa nu am probleme. |
--------------------
Renault
Megane
- BV 25 TAO
1999 1,4 benzina
|
|
ovi2stanciu |
![]()
|
Cauta la sectiunea bursa, sau apeleaza la colegul espacern, el avea cateva modele de vanzare( nu sunt sigur daca si de Twingo).Daca ai comenzile sub volan, iti trebuie probabil un rcd Tuner List, daca nu poti pune orice...bafta!
Un an nou fericit, LA MULTI ANI! This post has been edited by ovi2stanciu: 31 Dec 2012, 20:17 |
--------------------
Renault
2006, 1.6, 6v, 112cp
|
|
leorot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 24 May 12 From: Slatina ![]() |
Pentru montarea unui cass original e nevoie de mufe speciale ? Eu am mufele modificate pt cass normal.
|
--------------------
Renault
Twingo
1995
|
|
ovi2stanciu |
![]()
|
@leorot
Toate cass-urile sunt normale, mufele nu...! Depinde. Pune si tu o poza cu mufele, sa vedem cum arata mufele modificate. Stima! Ceva de genul arata mufa de la cass-ul original...! Tuner List care a echipat Twingo pana prin 2004~2005. Cele 2 mufe mari dreptunghiulare sigur sunt, C1 este pt. comanda de sub volan iar din celelalte doar la modelele mai avansate de cd sau cd mp3 player, cu toate ca la mine apare ca ar avea cd charger, adica si mufa C3. This post has been edited by ovi2stanciu: 15 Jan 2013, 00:58 Attached thumbnail(s) tuner_list.gif ( Size: 300.89k ) Number of downloads: 68 |
--------------------
Renault
2006, 1.6, 6v, 112cp
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare,
m-am hotarat sa demontez boxele din spate si a ramas placa...gaurita ![]() Daca vrea cineva sa-si gaureasca polita din portbagaj sa monteze boxe ovale,o poate lua pe-a mea sa nu se mai chinuie (mi-a luat aproape 2 ore sa fac gaurile),si putem face schimb. ![]() |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
constantinescu nicolae |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 March 13 ![]() |
Salutare
acesta aste cas` ul meu cum pot afla daca se poate MP3 pe AUX ? 20130314_120047.jpg ( Size: 2.78mb ) Number of downloads: 43 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 15:03 |