Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Comportament jenant

stesso
post 6 Apr 2007, 01:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Nu ma pricep la masini ,de asta nu mi-am permis niciodata sa dau sfaturi tehnice.Intru zilnic pe acest forum si pot spune ca am invatat cate ceva despre masinile renault.Imi pare rau sa vad ca anumite discutii au deviat pentru ca unii sau altii sunt foarte sensibili.Probabil se cred in trafic si vor sa demonstreze [ si celor neinteresati ] ca sunt smecheri si ca pot .Daca nu pot ei de ce iar lasa pe altii sa o faca.Nu cred ca un om poate crea singur un scandal.Nu mi se pare normal ca un coleg de forum carea avut o contributie pozitiva foarte serioasa in ultimul an si a avut renault pe motorina si acum pe benzina sa fie exclus.Iar despre Laguna II T chiar putea sa-si dea cu parerea si sa ajute colegii de forum in continuare. Nu iau partea nimanui cu toate ca as avea motive obiective sa o fac.M-am intalnit cu Dan de vreo doua ori [ mi-a dat sfaturi de mai multe ori] si nu cred ca a facut anumite discutii neprovocat.Reactiile unor colegi de forum ,a moderatorului [ coleg cu Dan ] chiar si a administratorului au fost de toata jena.Incercati sa fiti mai eleganti si neimplicati emotional in astfel de situatii pentru ca noi cei multi sa avem cat mai multe informatii fara sa asistam la razbunari de doi bani.Sper ca acest mesaj sa nu fie interpretat gresit. Paste Fericit Tuturor de pe acest forum.

--------------------
Renault Laguna II 2.0T 170cp LXD 2005 oct
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 6 Apr 2007, 02:09
Post #2

scursura umana

Group: Members
From: Ct

Inca unu??? death.gif

--------------------
Tedei - -
+
AlexV
post 6 Apr 2007, 07:51
Post #3

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

comportamentul jenant este al lui dan. daca citeai tot si nu doar ce ti-a spus dan probabil intelegeai ca si-a luat o suspendare pentru injuraturi, poa sa fi scris el ce o fi scris la laguna chia si la dci. dar dupa asta "Daca trecea prin Focsani,nu mai pleca la volan..." subiectul ghetau dan este inchis. nu mai faceti alte topicuri.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 17:31
Dacia