Parbriz Twingo
![]() ![]() ![]() |
Parbriz Twingo
MIHAELY |
![]()
|
||
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Ai mai mai las-o...ce naiba..maine poimaine, conducem cu bastonul alb.
Masina se conduce si fara tenta si fara ochelari galbeni sau roz sau mai tiu eu ce culoare, FOARTE BINE. Astea sunt mofturi. Ori stii sa conduci, ori dai vina pe geamuri, pe cauciucuri, ca e volanul prea tare...samd.. ![]() This post has been edited by bubu782001: 16 Mar 2010, 21:35 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Cipav |
![]()
|
![]() fan twingo Group: Members Posts: 103 Joined: 15 March 08 From: Avrig, Sibiu ![]() |
Si eu recomand cei de culoare galbena, am asa ceva si sunt super super eficienti pe ceata, ajuta si pe noapte, am varianta ce se ataseaza la ochelarii cu dioptrii, maresc contrastul iar pe noapte reduc din stralucire. Fac toti banii!
|
--------------------
Renault
Twingo
Authentique 2001 8V
- SB 88 CYP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa fac mai Bubule, toti si-au pus hal(ucin)ogene si xenoane. Si nu fac misto sau mofturi, deja e groasa treaba. Pe langa dureri de spate de la scaunul incomod acum am capatat si dureri de cap de la stralucirea farurilor. Mersi de hint Mihaely, o sa ma duc la un optician sa vedem ce recomanda ...
This post has been edited by Tamango: 16 Mar 2010, 22:38 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Adevarul e ca la astia cu xenoanele lor...serios chiar fac rau. SI la mine ma rup noaptea la ochi. Este chiar nesimtire...
Multi nu realizeaza dar chiar poti avea accident naspa din cauza la xenoanele altora - nu vezi drumul in fata ta, ai luat un crater (ca sunt acuma gramada) si te trezesti in sant. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
bubu782001- le..... nu fii caustic ...
din ce scrii se vede ca ai multi ani de soferie la activ ![]() pur si simplu incearca vezi diferenta si apoi coment... |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Am pe naiba...4 ani si jumatate este mult?
![]() Insa fiind in alt oras si mergand aproape saptamanal pe autostrada / DN (sau drum european ..ce naiba o fi) deja cred ca "am idee" despre cam cum sta treaba cu condusul noaptea. Si scuza-ma ca-ti spun dar nu ma lua cu chestii de "ani la activ" pentru ca aia se fac. Ochelari din aia am folosit si eu (de fapt am avut de la taica-miu) si sincer sa iti spun NU vad nici o diferenta cu ei. Stiu teoria, ca aia lasa sa treaca orice urma de lumina existenta, o face mai "vizibila" si opreste reflexiile false samd. Acuma nu e vorba de mine neaparat. Insa de exemplu tatii nostrii, bunicii nostrii care au sute de mii de km facuti, nu aveau nici ESP, nu aveau nici ochelari galbeni, nici mama airbag-ului, si uite ca sunt sanatosi si ca sunt ok, si nici accidente mai dubioase nu au avut. Este drept si timpurile sunt altele - se conduce mult mai agresiv, imprudent, sunt mai multe masini samd. Insa si vremurile de atunci aveau "Schumacherii lor" care faceau ravagii pe sosele. This post has been edited by bubu782001: 17 Mar 2010, 10:45 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
cum naiba a ajuns discutia la xenoane halucinogene si ochelari?! pfff
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Are legatura. Parbriz cu tenta de la Renault = taie reflexiile xenoanelor halucinogene. Parbriz clar, cum am eu = nu le taie => solutia - ochelari polarizanti. Logic.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Daca vrei sa taie..ascute-l
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Tamango |
![]()
|
Pe soare puternic am observat tot felul de zgarieturi ramase de iarna trecuta de la raschetat gheata de pe parbriz. Exista vreun polish ceva ca la vopsea cu care as putea sa le acopar ? Se vad doar daca te uiti atent, nu-s deranjante decat pe soare ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Dupa cate stiu sint destule firme ce reconditioneaza parbrize ,in Bucuresti gasesti sigur ! Cat despre polish sau altceva nu stiu sa existe .Pe viitor incearca sa nu mai folosesti rascheta ,poti folosi substante de dezghetare ce se gasesc in comert ,succes !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
gadgetvision |
![]() ![]()
|
Inspector Group: Members Posts: 11 Joined: 23 January 10 From: Bucuresti Diham ![]() |
Salut. Nu vreau sa par ca vin aici ca la doctor, dar vedeti voi,am primit niste gheata'n parbriz de pe un bloc cu 11 etaje. Nu am poza sa va arat,insa eu ma gandesc ca ar iesi o fotografie excelenta.
![]() Am o dorinta: sa gasesc un service in Bucuresti care sa imi poata inlocui corect unul de la dezmembrari la un pret modest. ![]() |
--------------------
Renault
Twingo,8v
2004
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 April 11 ![]() |
Suna la A.G.E.R si vezi daca poate sa-ti puna , vreo 120 e kitul cu care dau la parbriz si inca 50 de Ron manopera.
|
--------------------
Renault
Kangoo
2008 Expression
- B-02-MLL
|
|
Tamango |
![]()
|
http://parbrize.ro ... eu mi-am schimbat la ei acum 2 ani, a costat cam 3,2 mil
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
diaconescuandy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 January 12 ![]() |
am un twingo din 95 si vreau sa ii schimb parbrizul. din cate mi-a spus cineva este lipit. am gasit la dezmembrari pe okazii si ma intreaba vanzatorul daca este lipit sau cu cheder? sunt variate diferite? oare exista riscul sa nu mi se potriveasca din cauza asta? se potriveste parbrizul de la modelul 2000? va multumesc!
|
--------------------
renault
twingo
1995
- tm-14-ndv
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Stiu ca la toate e lipit. Cheder nu are pe fata - are ca o rama subtire de cauciuc insa nu este cheder de prindere.
Nu cred ca sunt diferente la parbriz in functie de anul de fabricatie, cu toate ca la piese la Renault am avut destule suprize... ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
misu.cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 30 January 12 ![]() |
Salut.Stie careva sigur daca lunetele sunt la fel la toate twingo-urile 1? Mie asa mi se pare..
E enervant de greu sa gasesc o luneta in Cluj.Am gasit-o sparta intr-o dimineata.. ![]() 3 Dec 2012, 14:35: Am pus noua pana la urma,nu am avut ce sa fac.230 ron toata treaba."Numai bine "la cel care mi-a spart-o!! ![]() 3 Dec 2012, 14:36: p.s celui,desigur ![]() This post has been edited by misu.cj: 3 Dec 2012, 14:36 |
--------------------
Renault
Twingo
1998,d7f
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |