dotarile pentru megane extreme, +optionale si date tehnice
![]() ![]() ![]() |
dotarile pentru megane extreme, +optionale si date tehnice
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Attached thumbnail(s) extreme.JPG ( Size: 177.32k ) Number of downloads: 1232 extremem.JPG ( Size: 228.11k ) Number of downloads: 1280 |
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
nu se poate o rezoluție mult mai bună?
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si de ce e incercuit la 1.9 dCI chestia cu 6+1 trepte, nu asea avea si inainte ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
CGB |
![]()
|
o rezolutie mai buna nu se mai poate (le-am facut rapid in paintbrush si apoi am sters). am incercuit aia cu 6 viteze, ptr ca-i singura cu tipul ala de cutie (6+1). desi se spunea ca si varianta dci 100cp euro4 ar avea tot 6 viteze, io vad din fisa aia ca are tot 5.
datele is primite de la serus. is foile oficiale de prezentare a modelelor respective. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
Sau si mai complet:
http://www.renault-avtomir.ru/news/megane-...chennaja-serija (numai ca acolo este un Sedan) Aici un link. Sper sa mearga http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=117677 Fisierul se deschide cu excel. This post has been edited by Zazie: 3 Apr 2007, 21:00 |
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pai inca este dci-ul de 100cp Euro 3, Daca observai la combustibil scrie motorina euro 3.
Varianta Euro4 o sa apara mai tarziu anul acesta, si va avea 105cp, 240Nm si cutie cu 6 rapoarte. Daca nu ma credeti uitati-va pe renault.fr sa vedeti "viitorul". |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
CGB |
![]()
|
da, ai dreptate. nu m-am uitat la tip combustibil. iar in oferta de la serus ptr extreme, is trecute toate motorizarile disponibile la gramada. si toate-s euro 4 mai putin dci 100 cp. eu am banuit ca e si ala euro4 din moment ce nu se preciza.
in fine....oricum alea-s dotarile si optionalele ptr extreme comercializat in romania (zic romania, ptr ca difera dotarile in functie de tara unde se comercializeaza). in alte tari pot fi alte dotari. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
catah |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 78 Joined: 29 June 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE Daca nu ma credeti uitati-va pe renault.fr sa vedeti "viitorul". Viitorul a fost aici pe forum. Eu am avut un sedan euro 4 cu 6 trepte de vanzare, anunt pentru care am si luat ban pentru ca nu era inca inmatriculata in ro. Oricum euro4 1.5dci are 105cp si 6 trepte 100% pentru ca am condus masina aia. |
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
Estate 105 CP (130CP resoftat)
|
|
VIC_CEL_MIC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 April 07 ![]() |
as dori sa aflu preturile acestei serii limitate si daca se poate si data lansarii ei pe piata.multumesc anticipat
|
--------------------
renault
megane scenic 2
dynamique
- SB 06 UBR
|
|
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Intreaba la dealer-ul din zona ta.Ei stiu cel mai bi
![]() |
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate lista cineva dotarile standard la Megane Extreme?
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
VIC_CEL_MIC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 April 07 ![]() |
multumesc ssilviu.
padre am gasit dotarile astea pe o brosura (renault serii limitate)abs si afu si 6 airbag-uri:cop de bord:inchidere centralizata si demaraj cu card:radio cd4x15w cu satelit de comanda pe volan:aer conditionat cu reglare automata:senzor de lumina si ploaie:proiectoare de ceata:oglinzi retrovizoareelectrice si degrivante asferica pe partea soferului:volan imbracat in piele,reglabil pe inaltime si profunzime:geamuri el fata spate cu impuls si sistem antiprindere:tempomat si limitator de vit:pachet drumuri dificile motorizari benzina:1,6 16 v 110cp:1,6 16 v 110 cp cva diesel 1,5 dci 85 si 100 cp1,9 dci 130 cp |
--------------------
renault
megane scenic 2
dynamique
- SB 06 UBR
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:45 |