Plasa portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Plasa portbagaj
taurash |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|||
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
:roll: la Serus cu comanda
![]() |
-------------------- |
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ia sa bag o-ntrebare ...
thx MBZ |
|
taurash |
![]()
|
au un catalog chiar cu accesoriile de la francezi.
am gasit si plasa de care vorbeam. |
|
taurash |
![]()
|
6 milioane plasa de care aminteam ...
IMENS!!!! am renuntat la idee ... ![]() |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
![]() Cauta la "bajetzii" din vitan, aia care se ocupa cu "tunning'ul" gen Navoade atarnate, mileuri shi zaruri la oglinda.. Poate te coafeaza un navod d'ala ![]() Glumeam! |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Taurash, 3 variante:
1. Iti cumperi o "tava" d-aia de cauciuc din Metro/Selgros si astfel rezolvi mai multe probleme; 2. Vorbesti cu FLEX de pe Daciaclub.ro sau daewooclub.ro si il intrebi de unde si-a luat plasa pentru Matiz; 3. Apelezi la sfaturile lu' Strumfuadi ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si inca o varianta...il cauti pe Dok..de aici de pe forum are el plase si tot ce vrei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
eugen_foxy |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai cauta in Cora ca are la 350.000 !!! Dai o bere ! Este destul de mare si sunt absolut sigur ca te descurci tu cu adaptatul . Mie inca mi se pare cam scumpa si cred ca am sa incerc sa adaptez o plasa ... pentru pescuit . Pe bune ca merge , e mai ieftina si mai rezistenta .
|
--------------------
Solenza
Scala
2003/1.4/75CP Invatati , invatati , invatati !
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Eu am luat o ladita rabatabila de la Selgros, 7,96 RON. Stau foarte bine in ea maruntisurile din portbagaj (lanturi, trusa medicala, triunghi reflectorizant, vesta reflectorizanta, o sticla cu apa, una cu lichid de spalat parbrizul, o rola de hartie...)
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Subscriu la ideea cu naveta pliabila. Si eu o folosesc de ceva vreme pentru accesoriile care se balabanesc prin portbagaj.
Am vazut ieri in selgros o plasa care se foloseste pentru izolarea cainilor in masinile break. S-ar putea sa se potriveasca aia. Costa undeva pe la 35 lei. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Musofilos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 21 December 04 ![]() |
Vreau si eu o plasa de bagaje pentru portbagaj. Am fos la IPSO si mi-au spus ca nu au si ca ar costa in jur de 100 euro. Aveti idee unde as putea gasi mai ieftin?
|
-------------------- |
|
eugen_foxy |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde e " Dok " si cum dau de el ??? Ca nu l-am gasit cu search ! Nu ne face si el o oferta ?
|
--------------------
Solenza
Scala
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Sau aici gasesti exact oferta lui : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40859
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
eugen_foxy |
![]() ![]()
|
Eu am spus plasa de portbagaj la 350.000 in Cora ! Mai ieftin se poate ? Aparatori de noroi spate 280.000 , fata 340.000 - Vitan , pentru Solenza .
This post has been edited by eugen_foxy: 7 Feb 2006, 14:53 |
--------------------
Solenza
Scala
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
sosesete_cauciucuri.JPG ( Size: 33.08k )
Number of downloads: 2239
Asta e plasa originala pentru MII Sedan; La estate mai sunt disponibile o plasa plic, o tava portbagaj ( se aseaza peste mocheta) si este compartimentabila, un capac care se prinde langa bancheta spate in care sa tii umbrela. Sunt multe accesorii interesante in catalog dar la noi pe site oficial nu exista nimic. Le-am gasit pe toate pe renault.co.uk Am gasit interesant : - MP3 player SONY CDX GT300 care cica ar fi compatibil cu displayul si satelitul de comanda (cred in pret intra si o interfata) - sosestele antiderapante Nu stiu preturile dar avand referinta Renault pot sa intreb la AUGSBURG This post has been edited by Nicotine: 4 Mar 2007, 20:44 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
poza cu referinta plasei
si pretul de la Augsburg: Cod client: 7711221503 1 Buc. Plasa portbagaj 233,79 233,79 Original, termen mediu de livrare 4-5 zile This post has been edited by Nicotine: 5 Mar 2007, 19:05 Attached thumbnail(s) plasa_portbagaj.JPG ( Size: 122.22k ) Number of downloads: 2508 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Nicotine |
![]()
|
Si solutia din Vitan 20 RON care isi merita toti banii
Attached thumbnail(s) Poza000_plasa.jpg ( Size: 185.43k ) Number of downloads: 2753 |
, etrieri vopsiti rosu |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Poti pune si poze cu felul cum se ancoreaza ? Mersi.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Nicotine |
![]()
|
Plasa originala are prindere in patru puncte; cea din Vitan are mai multe carlige.
Punctele de prindere sunt ascunse sub mocheta portbagajului. Cand ridici mocheta ca sa ai acces la roata de rezerva ai sa observi ca pe portiunea de mocheta care nu se ridica, exista niste zone in care mocheta e decupata si acolo exista in tabla caroseriei sistemul de prindere.(in poza vezi ca plasa mea e prinsa in decat patru puncte, deci acolo ai sa gasesti si prinderile) Alte poze nu mai am. |
, etrieri vopsiti rosu |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
a mea e neagra, Nicotine
![]() e ok Fuzz ai 4 puncte de prindere in portbagaj sub mocheta, ridic-o si o sa le vezi in cele 4 colturi ale portbagajului |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Oh, vreau si eu; neagra desigur
![]() Daca e cu carlige e super ca pot sa o ancorez de urechile de isofix (plin portbagajul de ele) ![]() Unde exact in vitan? Merge sa incerc si in alta zi decat duminica? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
roty |
![]()
|
Am gasit in Cora cu 18.99RON. Cam larga nitel (sta bine, dar nu este tensionata) pentru "buzunarul" de Clio 3, dar in rest e perfecta (neagra, 4 carlige negre de plastic, cu siguranta).
|
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Hmm, astept sa treaca sarbatorile si dau si eu o fuga, mi-e frica tare de ingramadeala ce o sa fie acum
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@roty
in zona cu tarabe (sunt 2 alei) nu mai stiu exact pe care alee ![]() intreaba si tu si vezi cine mai are... e ambalata intr-un plastic transparent (vacumat, daca stii cum arata ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Speedy_G |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 10 March 07 From: Bucuresti ![]() |
am fost si eu in vitan acum ceva timp si am vazut acea plasa de care se vb.
nu am cumparat.. cu toate ca ma intereseaza si pe mine.. pt ca m-i s-a parut ca nu e chiar potrivita pt. ce am eu nevoie.. pe ambalajul ei era o poza ce arata scopul pt care a fost conceputa (in interiorul unui van suspendat de plafon un bagaj mai voluminos) in plus de asta eu caut o plasa mai "deasa" adica sa nu aiba gaurile asa mari precum le avea cea din vitan.. ca mai am si chestii mai marunte prin portbagaj pe care acea plasa nu le-ar putea retine.. stie cineva unde as putea gasi o plasa mai deasa..? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Sedan 2.2 2006 Lux Privilege 1.5 dCi 100 CP
|
|
roty |
![]()
|
Da, cea din cora. Mult mai deasa, cu plasa mai "subtire". Numai buna pentru chestii mai marunte.
|
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:02 |