Cat ar fi o Laguna 2 2001 - lovita/epava
![]() ![]() ![]() |
Cat ar fi o Laguna 2 2001 - lovita/epava
puk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 22 November 03 From: targu mures ![]() |
|
||
-------------------- cine stie??...
|
|||
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat i-a dat CASCO in varianta asta cu pastrarea epavei?
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
puk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 22 November 03 From: targu mures ![]() |
8500 euro+epava
This post has been edited by puk: 30 Mar 2007, 11:09 |
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai e o super afacere, ce sa mai asteptam sa le vindem, provocam un accident si castigam mult peste pretul ei ipotetic de vanzare...Esti sigur ca i-a dat atat?
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
puk |
![]()
|
da...asa mi-a spus...era 10900 valoare asigurata si de acolo a scazut 25% epava...doar ca la unele asigurari se pune franchisa pt dauna totala...el a fost destul de inspirat sa nu isi puna
![]() This post has been edited by puk: 30 Mar 2007, 11:43 |
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
@traffictours: evident,dupa 4 ani o masina valoreaza cca 60% din DDP daca o faci un pic terci,iei ceva banuti...totul e sa stii cum sa o lovesti,sa mai recuperezi ceva din ea.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
puk |
![]()
|
valoarea de noua era parca 24.000 euro.........
|
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
pai la 24000 euro,dupa 5 ani ia cam putin...nu o vindea cu cca 10000?
DIESEL,NU?Navigatie,piele,etc.Mai bine n-o lovea.Bine,el n-a vrut... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
traffictours |
![]()
|
Nici un Renault nu valoreaza 60% din DDP dupa 4 ani, ci mult mai putin...vorbesc asa in general, or fi si cazuri la km putini si intretinere exemplara...sau modelele de mic litraj, acolo da, e posibil...
This post has been edited by traffictours: 30 Mar 2007, 12:30 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
ghetau dan |
![]()
|
eu asa am:nou 100% 1an 90% 2 ani 80% 3 ani 70%,4 ani 60%.
CASCO la allianz-tiriac,anexa 10 la mijlocul paginii. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
traffictours |
![]()
|
Eu ma refeream la pretul de piata, de vanzare, in Romania, oricum daca a luat 8500 cum zice si i-a ramas si epava(si omu e sanatos, nu a patit nimic din accident), scoate mai multi bani asa decat daca o vindea direct, asta e clar.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Pentru 1-2k euro nu merita sa traiesti experienta unui accident... Doamne fereste!
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
traffictours |
![]()
|
Asa e, vorbeam si noi asa, ca a iesit omul bine din incurcatura...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Omu a scapat asta e esentialul. Eu pe a mea am dat-o cu 2500, mergea la 3000 daca aveam chef de tiganeala sambata dupamasa la 6 pe ploaie. N-am avut.
@puk Daca prietenul tau nu reuseste s-o dea in timp rezonabil, bagati PM si vorbesc cu cel care a luat-o pe a mea. Omu' vaneaza de-astea 'ciupite'. This post has been edited by bh07xyk: 30 Mar 2007, 14:28 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
bh07xyk - Sa nu te mire daca o vezi in circulatie in 2-3 luni...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Ha-ha cum o sa ma mire ?
![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
ionut2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 October 06 From: Bucuresti ![]() |
......imi aduc aminte de daciile facute praf, cumparate de........., refacute si vandute prin targ pe la vitan la preturi usor sub piata. cine cumpara o astfel de masina, observa ca isi uzeaza sa zicem rapid pneul fata stanga si daca are inspiratie sa mearga la un service ok, realizeaza ca este victima unei tepe.
in franta daca lovesti o masina cat de usor, iar unul dintre lonjeroane este afectat cat de putin, masina este radiata automat, iar in functie de vinovat se recupereaza paguba, masina ajungand ori la dezmembrari ori la topit. in concluzie, "ferice" de cel care o sa puna mana pe epava refacuta. daca masina este reparata in afara reno, istoricul ei va fi ca lacrima. This post has been edited by ionut2000: 5 Apr 2007, 09:55 |
--------------------
Mazda
CX7 2.3 DISI Turbo - 260 cp
2008
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Aia cu anvelopele uzate inegal se poate in multe cazuri regla la VRD. Nici macar indiciul asta nu prea ramane. Poate singurul mod de a verifica asemenea lucruri este starea si existenta airbagurilor.
Cand umblam sa iau alta Laguna acum vreo luna, am dat peste un privilege superb. Singura problema majora era tapiteria pavilionului desprinsa in spate, langa chederul haionului. Ori lovitura teapana din spate, ori pavilion demontat pentru taierea airbagurilor cortina. De asemenea tapiteria scaunelor era prinsa slab, adica se umblase la airbagurile din ele... Am lasat-o acolo. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
traffictours |
![]()
|
Acuma nu trebuie sa cadem nici in extrema cealalta, o masina neatinsa deloc e f. scumpa, nu prea se aduc astfel de masini in Romania(la vanzare), mai e varianta de compromis: nelovita dar cu zgarieturi(asta ca sa o iei la un pret acceptabil).
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Perfect de acord traffictours, de accea prefer sa ma duc eu dincolo. Din pacate Privilegeul era la un garaj in Austria in starea aia.
Asa cum spui tu, exista diverse grade de distrugere/lovituri... Iarasi din pacate Privilegeul era cam la fel cu rasturnata mea, zgarieturi si tabla frecata nu prea ma intereseaza nici pe mine. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
traffictours |
![]()
|
Nici nu am zis ca e bine sa o iei de aici, e mai bine sa te duci acolo, dar apar si constrangeri de timp si de bani, cateodata in timpul pe care il pierzi pe acolo, mai pierzi si bani ca nu esti acasa sa produci bani prin activitatea de baza a fiecaruia. Eu sunt patit cu chestii de-astea si mai e ceva f. important: aici poti sa testezi masina cum vrei, electronic, elevator, etc, pe cand acolo in afara de o proba de drum si studiu ochiometric nu prea poti sa faci altceva.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
ionut2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bh07xyk daca vrei sa te ajut sa iti gasesti masina in zona pariziana ile de france, cu cea mai mare placere. da-mi un pm.
|
--------------------
Mazda
CX7 2.3 DISI Turbo - 260 cp
2008
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și-a luat deja...
Dar poate ne dai niște exemple ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:46 |