ASUS A636N vs Fujitsu Siemens N560, dupa saptamani de cercetari, am o mare dilema
![]() ![]() ![]() |
ASUS A636N vs Fujitsu Siemens N560, dupa saptamani de cercetari, am o mare dilema
laurian |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma mi-am luat N560.
Ecranul este foarte bun, se vede foarte bine, e rapid (dar nu l-am utilizat decat cu aplicatii simple, totusi, + IGO2006), este subtirel, se tine lejer in mana. Autonomia bateriei nu este cea mai buna daca se foloseste si modulul GPS - cred ca in 2-3 ore s-ar duce bateria fara probleme. Altfel, cu utilizare moderata in fiecare zi (mai mult in word, citesc niste carti foarte interesante - multumiri @Amedeus ![]() Nu regret achizitia, e un aparat foarte bun, dar parca 1500 RON... (1350 RON PDA-ul + 150 RON cardul de 4GB) e cam mult, si nu am cumparat inca incarcator auto + car holder... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
sa-l folosesti sanatos.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat si kitul auto (de aici - ii recomand), a costat 116 RON dar merita, holderul ala e tare bun. Singurul neajuns este ca mufa care intra in PDA este una singura, si in ea intra firul de la incarcator - iindiferent ca e incarcator auto sau de camera. Asta inseamna ca trebuie sa te trambalezi cu mufa dupa tine, sau sa cumperi inca o mufa, ceea ce incerc sa fac. Alti bani, alta distractie, macar asta sper sa nu mai fie scumpa.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Padre daca gasesti pe undeva mufa in cauza, da te rog sfoara in tara sa ne luam si noi care suntem in aceasi situatie cu tine.
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
padre |
![]()
|
Am noutati referitoare la mufa adaptoare pentru N560.
Se aduce la comanda in aprox. 30 zile, costa 15 euro + TVA PN este acesta: S26391-F2607-L255 DC Jack (informatie primita de la magazinul virtual, sper sa fie buna). Eu l-am comandat la magazinul mentionat mai sus. This post has been edited by padre: 27 Jul 2007, 09:08 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Mersi Padre! Dau si eu comanda.
|
--------------------
God Give You Joy!
.
PDA FSC N560 |
|
hms |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 September 05 From: Galati ![]() |
Update firmware Win Mobile 6 ptr ASUS A636N
http://support.asus.com/download/download....l=MyPal%20A636N |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
maxop09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 April 06 From: CONSTANTA ![]() |
Am gasit o oferta aici care zic eu ca-i destul de buna pt. ca are si car kit (nu vreau sa fac reclama). Eu am facut comanda, dar cica nu au pe stoc si vine intr-o saptamana sau doua. Va tin la curent.
|
--------------------
renault
laguna II
- CT-62-***
2006 2.0 T
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hms @ 27 Jul 2007, 19:39) Update firmware Win Mobile 6 ptr ASUS A636N http://support.asus.com/download/download....l=MyPal%20A636N ATENTIE , daca faceti update catre WM6, nu se mai poate reveni la WM5. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ciudat ca la pocketpc nu se poate reveni la wm5 ca la spv care e tot un fel de WM smartphone.Pe spv meu am bagat 2005 acum 2006 am avut si 2003
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(St @ 4 Aug 2007, 02:49) ATENTIE ,... Și la ce ar mai fi necesar? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Au rezolvat astia toate erorile, ca sa nu se mai blocheze ca la lansare?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
padre |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
drati71 |
![]()
|
Va spun eu cat costa exact ca l-am cumparat. In total cu taxa transport cu tot m-a costat 200 RON!!! Mufa cu TVA cu tot 170 RON, transportul + returul rambursului 30 RON!!!
Mult... dar comfortul se plateste!!! |
--------------------
God Give You Joy!
.
PDA FSC N560 |
|
drati71 |
![]()
|
Pentru cei care folosesc skinul vga al lui andyelliott
un bootscreen pentru iGo. Pentru instalare nu ezitati sa intrebati. Multumiri lui -thundercats- pentru ca mi-a facut acest bootscreens! This post has been edited by drati71: 27 Sep 2007, 12:47 Attached thumbnail(s) loading.jpg ( Size: 43.54k ) Number of downloads: 358 |
--------------------
God Give You Joy!
.
PDA FSC N560 |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu sa cumpar cat de curand un FS N560. Din cate am vazut pe acest topic, cei mai multi dintre voi l-au votat, chiar daca are autonomia mica. Totusi cum va impacati cu ideea ca FSC se retrage din producerea de PDA-uri?
![]() Si daca as vrea sa pun totusi pe el un WIN Mobile 6, se poate? Il pot cumpara separat? Eu il iau sa il folosesc si pe post de PDA, nu numai GPS. Cat despre baterie, nu ma deranjeaza ca tine putin, in cel mai rau caz ii voi cumpara inca o baterie, sau "rucsac" suplimentar. Multumesc pentru eventualele sugestii |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Personal sunt foarte incantat de Asus 636N. Nu e la indemana pentru un FS sa mergi o zi intreaga prin Praga la picior si sa iti consume 50%
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
nu am apucat sa citesc parerile de pe forum.
dar eu am un 636n si pot sa-ti spun ca la calitate sta cam slab capacul de la baterie balangane antena la fel dar totusi carcasa mi se pare destul de solida la fel si butoanele, eu am igo pe el si sunt destul de multumit receptia e buna si pe innorat si difuzorul se aude destul de bine in masina si la viteze mari(gen Logan) poti auzi , dar mie mi se pare ca se misca putin cam incet, nu fustrant, dar cateodata se observa, in plus cand nu mergi cu masina poti intra pe wireless si pe internet explore este o optiune cu desktop si iti arata pagina web ca pe calculator normal, e un pic de dat cu scrollu pe acolo dar e misto (nu poti deschide numai o fereastra de internet explorer dar este un program ce te lasa mai multe ... nu am incercat inca) mai e recorder, hand writeing recognition care e super tare la inceput dar dupa te plictisesti ![]() ![]() ![]() sper ca am fost de ajutor ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Softuri pentru convertirea filmelor : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1084094.
Ca sa nu se mai miste incet baga pe el un Miomap... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Am cumparat N560-ul in Aprilie, acum din pacate am intrat intr-o criza de bani, pt k am vandut si masina si vreau sa vand si GPS-ul.Daca stiti pe cineva, contact me pe PM. Pretul: 400Euro, incluzand car kit original si iGo 2006 plus un card de 2GB.Este inca in garantie
Merci mult |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu pana la urma am luat FS N560 si nu regret pana acum achizitia. Este super, este rapid si inca nu am descoperit eu tot ce stie sa faca. Nu am apucat sa compar cu ASUS, dar cu prima ocazie sunt curios sa vad ce diferente sunt intre ele. Deci, inca un vot pentru N560 (dar atentie, nu am comparat fizic, numai din citite si auzite)
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrea cineva mufa pentru n560, sa ma anuntati, am comandat 2 din Germania, cost 25 E pe bucata, una o opresc eu.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
drati71 |
![]()
|
Mutzunache,
Merita toti banii, eu in Ro am dat pe o mufa din aia 200 de Ron. Ce diferenta domne!!!!!!!!! ![]() |
--------------------
God Give You Joy!
.
PDA FSC N560 |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De fapt mufa costa 10.81 eur pe bucata, restul de 14.19 este plata curierului rapid....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
sergione |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 June 07 ![]() |
Pentru Mutzunache,
Vreau si eu un jack pentru Fujitsu - daca zici ca ai disponibil. Astept confirmare si multumesc. |
--------------------
DACIA
Logan
2007, Prestige
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Azi le primesc, te anunt.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Am o mufa in plus, 25 eur, daca o vrea cineva, ne vedem vineri la intalnire...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
maxop09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 25 April 06 From: CONSTANTA ![]() |
Stie cineva cum pot seta rezolutia 640x480 la un FS N560? Ma intereseaza mai ales la pe internet explorer sau cum pot vizualiza ce rezolutie este setata?
Multumesc. |
--------------------
renault
laguna II
- CT-62-***
2006 2.0 T
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:01 |