Camera(e) video la interior, BlackBox pt tot felul de situatii
![]() ![]() ![]() |
Camera(e) video la interior, BlackBox pt tot felul de situatii
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Pentru ca dpdv legal camerele de pe DN1 sunt avizate metrologic, iar camera ta nu.
E f usor sa modifici orice fel de inregistrare sau poza, motiv pentru care nu sunt acceptate in instanta (orice gigel poate modifica o inregistrare, daca are pile e luata in consideratie de judecator si gata a scapat 100% legal). Aparatele avizate legal sunt protejate (vezi Doamne) impotriva alterarii (copii backup sigilate si protejate de acces public). Poti contesta un astfel de aparat, dar trebuie expertiza etc. Si nu e usor. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
exista niste camere tv pentru supravegherea copiilor, (in camera lor) cu monitor de cca 4", dar ramane nerezolvata problema inregistrarii.Solutia cred ca ar fi o camera video mai veche SH pe care sa o montezi in masina si cred ca ar fi la un pret rezonabil. Personal am lucrat cu un vsh Panasonic mai vechi si daca e orientat in lungul drumului catre in fata inregistrarea e ok si super ok daca e pusa catre spate.Singurul inconvenient e ca la fiecare 90 minute trebue sa schimb caseta sau sa o derulez.Am facut asta in plimbarile de peisaj unde opririle erau destul de dese.Pentru un drum catre servici sau de la servici cred ca ajunge o caseta.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Alex: teoretic, in instanta se "bat" 2 avocati. Restul n-ar tb sa conteze.
roty: metrologia n-are nici o treaba cu autenticitatea inregistrarilor respective... Bun, eu inteleg ce ziceti voi, insa daca pe mine vrea sa ma arda Politia Romana, nu ii e greu deloc... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
Pe vechea masina aveam montat un PIII slim ( sursa externa, mai mic decat un laptop) si 2 camere care inregistrau continuu . Sunt si niste PIV cu lcd de 7 inch touchscreen speciale pentru auto dar alea urca mult ca pret si nu sunt upgradabile. Sistem slim 350 RON 2 camere IR 150 RON cabluri si ceva munca de electrician si tinichigiu ( eu aveam o cutie speciala ) . Retea wireless 70 RON, antena omnidirectionala 500M 130RON. Cam astea ar fi cheltuielile , eu nu aveam nici un fel de ecran la el , butonul de power tras in bord si programul de inregistrarere in start-up. Pe noua masina o sa fac acelasi lucru doar ca o sa scot hdd-ul si o sa pun flash sau card ca sa nu am hdd in miscare . Daca mai ai intrebari te ajut.
P.S. Am niste inregistrari destul de cool ![]() |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
- 4812 SV 85
2001 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
catalexe |
![]()
|
Membru marcant Group: Members Posts: 109 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adydum @ 6 May 2007, 02:23) Pe vechea masina aveam montat un PIII slim Vorbesti cumva de un laptop foarte mic cu procesor Pentium III? ![]() Cum poti inlocui la un calculator hdd-ul cu flash card? Ce tinichigerie implica o astfel de lucrare? Camerele inregistrau doar cand masina era in parcare? Altfel cum transmitea wireless prin oras? Sau afara din oras? ![]() Ai inteles exact. Vreau detalii! Si poze! This post has been edited by claus: 6 May 2007, 13:45 |
--------------------
Renault Megane
Sedan 2007 1.6 16v
Privilege Gris Asiere Ca sa nu fi obligat la RCA si numere rosii la pret de specula INTREABA INAINTE SA DAI VREUN BAN. Si NU te duce la Meridian.
|
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
Postez pe un topic asa vechi pentru ca mi s-au cerut detalii recent " Salut, 18 Jan 2009, 21:45
Ai postat mai demult intr-un topic deschis de mine. Poti sa dai detalii si, eventual, sa pui filmuletele pe youtube, sa le vedem si noi? Multumesc!". Sistemul de care vorbeam atunci e vechi, naspa si depasit... acum folosesc o camera minuscula montata in pix, inregistrare peste 30 ore care o descarc in casa prin USB. http://www.youtube.com/watch?v=LIyUY19aC1o |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
- 4812 SV 85
2001 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
fiind abonat la DigitalWORLD,uitati ce am primit pe e-mail
http://www.digitalworld.ro/prod_Camera-vid...-camera-ascunsa Cea mai mica video-camera spion din lume este acum disponibila pentru Dvs.: pixul cu camera video! Dimensiunile lui miniaturale il transforma in companionul ideal al tuturor celor care doresc sa imortalizeze momentele la care iau parte. Similar oricarui pix obisnuit, poate sa va insoteasca oriunde, ca un martor discret la ceea ce se intampla in jurul Dvs. Incape perfect in orice buzunar, poate fi purtat de ex. la buzunarul de la piept. Puteti sa-l folositi pentru a lua notite, avand mina de pix obisnuita. Are o capacitate mare de stocare, putand inregistra pana la 30 ore de film continuu. Autonomia este de 2-3 ore si acumulatorul poate fi reincarcat de la orice mufa USB sau de la priza, prin intermediul unui incarcator livrat in pachet. Filmele sunt inregistrate cu sunet, transformand acest aparat in gadgetul perfect pentru a inregistra confesiuni, intalniri secrete sau interviuri. Inregistrarile realizate se pot vizualiza ulterior pe orice calculator obisnuit. Alte utilizari: - supravegherea copiilor lasati acasa cu bona deoarece poate inregistra continuu 10-12 ore, cat sunteti la servici si la venirea acasa vedeti ceea ce s-a intamplat in cursul zilei - supravegherea masinii lasate in parcare, putand vedea astfel vandalii care va zgarie masina PRET: 399 lei/buc, 349 lei/buc la 2 bucati cumparate, 299 lei/buc la 3 bucati cumparate daca se incarca prin USB este clar ca ii trebuie 5v,se face un montaj electronic ce transforma 12v in 5v si sta alimentat continuu si astfel ii mariti autonomia de la 2-3 ore ![]() 23 Jan 2009, 23:13: http://www.cybergraphy.com/English/product...CFQxHQwodqCLOnQ This post has been edited by rcosmin: 23 Jan 2009, 23:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
camerele de pe dn1 sunt atestate pt. inregistrarea traficului dar nu si pt. a fi luate in calcul ca si radare. Ele au ca obiect inregistrarea traficului de pe artera aceea a drumului pt. a atentiona organele competente daca este ambuteiaj...Eu asa stiam, poti face contestatie la amenda si o sa castigi ca invoci acest lucru, pt. ca ei n-or sa poata aduce tot ce li se cere de catre judecator, dar este multa bataie de cap si mult timp pierdut si nu se merita.
This post has been edited by Ryk: 24 Jan 2009, 15:41 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.906 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Mi-am luat si eu un pix cu camera ca al colegului de mai sus, a costat 270 RON plus taxe, are 4 GB si merge excelent, are rezolutie buna. Acum caut un loc unde sa ii fac un suport si gata, nu mai am griji, mai ales cu aia care, in caz de accident sau ceva, vin cu martori mincinosi sau zic ca ei nu erau in zona, ca s-a intamplat in alta parte...
Merci de hint, ca de mult cautam asa ceva... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
Nu stiu daca e mai utila decat un pix cu camera, mai ales ca are rezolutie mai mica si capacitate mai mica.
http://www.microtechnologies.ro/OfertaPDF/19.%20Gadgets.pdf |
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
- PH27AUS
2018 Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
- PH27AUS
2018 Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:08 |