Tuning DAYS, Care merge?
![]() ![]() ![]() |
Tuning DAYS, Care merge?
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sorry da nu se auzea nimic in telefon, era muzica prea tare... Oricum, ne-am cam separat pe acolo, nu am vizitat in grup ca nici nu se putea, fiecare a luat-o in drumul lui.
Si Renault-uri erau expuse, un Megane Sedan cu bara de RS, un Megane RS si un Renault 5 parca.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hmm.. daca nu se putea auzi nimic la telefon.. atunci sigur se putea citi de pe ecranul telefonului..
si cum functie de mesaje scrise o are ooorice telefon.. ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau sa vad pozele facute de semit
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bliss, n-ai vazut nici un reno member sau reno masina?
Ca erau 2 megane-uri. Cat despre membrii, cativa eram imbracati in tricouri Renault F1 si sepci. Am trecut pe langa cineva imbracat tot asa dar nu l-am recunoscut. Nu stiu daca e de pe forum sau nu. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Nici un Reno cu sticker. Semit n-a raspuns la telefon iar cand am ajuns il avea inchis sau nu avea semnal. Alex a ajuns cam in acelasi timp cu mine dar a apucat sa intre inainte. Eu afara, el inauntru, nu se intelegea nimic, pe urma amandoi inauntru... Nici SMS-urile n-au fost de prea mare ajutor. Trebuia sa ne trimitem poze, ca nu stiu cum se descurca astia la intalnirile pe neve fara ele.
![]() Inca o chestie delicioasa au fost discutiile de la toaleta intre fetele de la standuri si auzite de prietena. Propuneri, de la cine, cum arata, pentru ce scoruri... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mi-a placut ca am fost oarecum... in grup si ne-am intalnit cu bine, au fost si reno-uri cu sticker in parcare ca doar n-am venit cu tramvaiul:-). Masinile au fost care au fost...o manifestare decenta cu fete simpatice...pe alocuri:-).
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Propuneri, de la cine, cum arata, pentru ce scoruri... "
Sunt convins ca discutau despre unul de pe forum ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
AspatiuLspatiuEspatiuX
pune si tu poza aia cu Megane-ul Sedan te rog... ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
Your wish is my command, Mr. Cristi
![]() Asa, deci, Megane Sedan cu bara de RS (cel bleu). Din cate am inteles posesorul scrie ocazional pe forum, deci daca vrea e binevenit sa-si laude masina. (Am auzit ca merge de rupe) EDIT : Am pus si celalalt Megane de la Tuning Days, un RS II.1 This post has been edited by A l e x: 2 Apr 2007, 14:13 Attached thumbnail(s) meganesedan.jpg ( Size: 125.75k ) Number of downloads: 64 meganers.jpg ( Size: 117.39k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
n-am reusit sa ajung
![]() ![]() alex cu spatii, multumim de link ... women!!! ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Apr 2007, 14:11) Your wish is my command, Mr. Cristi ![]() Asa, deci, Megane Sedan cu bara de RS (cel bleu). Din cate am inteles posesorul scrie ocazional pe forum, deci daca vrea e binevenit sa-si laude masina. (Am auzit ca merge de rupe) EDIT : Am pus si celalalt Megane de la Tuning Days, un RS II.1 Multumesc Domnul Alex, sunteti prea amabil. ![]() Nu are nimeni o poza cu Megane-ul Sedan si din lateral? |
--------------------
powered
by
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Si de la mine una cu RS-ul. Sper sa nu se supere domnisoara ca apare aici
![]() Attached thumbnail(s) img_9793.jpg ( Size: 84.26k ) Number of downloads: 79 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
j.d |
![]()
|
Nu-mi vine sa cred...e prea de tot...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
A l e x |
![]()
|
Hahahahah, ce tare e Dacia !!!
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
frumoase " caroserii", alexv...
am remarcat atentia pentru detalii ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si fetele au fost "tunate"? Ca dupa show a cam plouat si tunat prin niste case
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:50 |