Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
B.A.M |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.399 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
B.A.M. - Nu, deloc
![]() ![]() <span class='edit'>4 Mar 2011, 19:29:</span> QUOTE(BannedHost @ 3 Mar 2011, 21:14) Cand va fi urmatoarea intalnire ? ![]() ![]() Trebuie sa va fac cinste cu niste popcorn` ![]() Nu cu popcorn ... KFC se serveste ![]() Te asteptam ![]() This post has been edited by cj98czh: 4 Mar 2011, 19:29 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Of of .. mai mai, inseamna ca doua salarii merg acolo
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
trafficante |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 May 10 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 4 Mar 2011, 15:17) Nu vad rostul ... atat timp cat tu, pe acest forum nu ai avut activitate decat pe partea de vanzare ... (doar cu vanzarea de masini te ocupi nu? ![]() ![]() pai cu meganu sotiei ..vad eu cu un prieten care are un reno...asta.....e....dar o sa vin special pentru tine...ca sa vezi ce masina am, si cine-s o sa vin si cu fratele...,ti-am ginit si masina,poate ne vedem prin oras...papa prietene! |
--------------------
opel
b
1996 cd
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.399 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
BannedHost - Nu mai nene .. se serveste KFC ... fiecare pe banii lui
![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>4 Mar 2011, 21:53:</span> QUOTE(trafficante @ 4 Mar 2011, 21:46) pai cu meganu sotiei ..vad eu cu un prieten care are un reno...asta.....e....dar o sa vin special pentru tine...ca sa vezi ce masina am, si cine-s o sa vin si cu fratele...,ti-am ginit si masina,poate ne vedem prin oras...papa prietene! Ti se pare ca sunt curios cine esti? te inseli ... ce masina ai iarasi nu ma intereseaza ;d ... cat despre masina mea ... care din ele prietene? si daca o sa ne vedem ce? ![]() ![]() ![]() Daca a fost o amenintare subtila .. ti-ai gasit omul ... daca nu imi cer scuze ce am inteles eu gresit ![]() This post has been edited by cj98czh: 4 Mar 2011, 21:54 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
AAaa
![]() Credeam ca noii veniti fac cinste, pe bune ![]() This post has been edited by BannedHost: 4 Mar 2011, 22:08 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, noii veniti fac cinste
![]() Nu s-a zis nicaieri ca nu e asa ![]() Miercuri va fi urmatoarea strangere. This post has been edited by renodood: 5 Mar 2011, 14:13 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Da si se pare ca vom fi mai multi.
Sa vedem ce iese. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu abia astept ziua de miercuri .. imi plac subtilitatile
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
BannedHost |
![]()
|
Oho pai atunci nu mai vin =))) nu ajung 2 salarii daca veniti si mai multi :rofl:
This post has been edited by BannedHost: 5 Mar 2011, 21:11 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
B.A.M |
![]()
|
Poti veni linistit.
Poti sa spui ca nu ai bani la tine. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
trafficante |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 May 10 ![]() |
saaaaaaaaaaaaaaaalud! ce mai fac clujenii? n-am uitat de voi:D stai relax cj ...ca nu amenint nu-s de ala nu ma intere....am o varsta la care pot sa accept si criticile...bune si rele.....! doar ca e enervant atitea intrebari cate pui tu:)atita tot....!
|
--------------------
opel
b
1996 cd
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai am si eu o varsta
![]() ![]() Spui ca esti clujean dintotdeauna .... ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 8 Mar 2011, 14:23 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
pana una alta cat va certati voi, eu va zic prima impresie de sofer din Dhaka.
Nu ca as conduce eu, dar si astia circula pe contrasens ca englezii si au volanul pe partea gresita, asa ca eu pastrez locul de sofer ![]() nici nu stiu cum sa explic: claxoneaza astia de rup malul. asta e prima impresie. A 2-a e ca nici dracu nu se uita in oglinzile laterale, asa ca daca tu vrei sa treci pe langa unu de pe o banda si ti se pare ca circula mai haotic, il claxonezi sa-i atragi atentia ca nu cumva sa intre pe banda ta. Daca cumva vrei sa intri pe alta banda, am impresia ca claxonezi doar asa , ca sa intaresti faptul ca nu degeaba semnalizezi ca schimbi banda. La noi totusi e destul de ok, chiar daca mai sunt jemcheri. Aici e haos complet. E ca si cum toti ar fi smecheri. Cand am iesit din avion (ca stateam la coada avionului) m-am crucit cat jeg pot lasa in urma niste oameni. Io cred ca astia de-aici nu stiu ce-i ala cos de gunoi. Nu stateau aia jos nici picati cu ceara. Se rasteau stweardezele la ei sa stea jos si cu centura pusa, ca doar ateriza avionul ![]() Ei n-aveau nicio treaba. La fel ca si copiii aia pana in 5 ani care desi pricep, pana nu zbieri la ei nu te asculta. Apoi in aeroport la fel. Cand stateam la coada la pasapoarte, chiar langa tejghelele alora de la politia de frontiera era mai mare gramada de gunoi ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
si atat ?? ne lasi cu ochii in soare popaduhu ???? Noi asteptam continuarea
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
Azi ceva intalnire?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
continuarea o sa vina. ca o sa stau aici 2 saptamani. dar azi atat am vazut
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cj98czh |
![]()
|
Asa a ramas ca ne vedem, am vb. cu George pe mess mai devreme si el zicea ca vine ... eu sper sa ajung in timp util ca am azi si maine austriecii pe cap ... daca nu va gasesc eu inauntru.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
nu-i de venit in tara asta
![]() asta asa, ca a 2-a impresie. This post has been edited by popaduhu: 10 Mar 2011, 10:45 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
Popaduhu, care e cea mai intalnita marca de masina acolo ???
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
cea mai rara este 100% una cu volan pe stanga
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
hmm... ricsa
![]() apoi sunt ceva motorete verzi cu 3 roti si cabina, tot un fel de ricse. apoi nu stiu, toyota pare sa fie cea mai intalnita, sau o fi singura pe care am recunoscut-o ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cat ii benzina ?
![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
B.A.M |
![]()
|
Daca benzina este buna la pret acolo poate aduci si tu ceva canistre.
Si sa ramanem in domeniu motorina cat este ca vreau si eu. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
habar n-am cat ii benzina, ca inca n-am vazut nici o benzinarie. si daca am vazut, inseamna ca nu mi-am dat seama ca-i benzinarie
![]() toyota e aici cum e la noi dacia + masinile nemtesti si frantuzesti la un loc:D cred ca am numarat 2 "mitsibushi" si 3 nissan, si vro 4 masini cu aceeasi stema, dar habar n-am cum le zice. oricum, cred ca-i destul de scumpa daca sunt masini cu gaz. si cu toate astea circula astia ca bezmeticii si o tin dintr-un blocaj in altul ![]() azi m-am dus la lucru cu ricsa. ca norocul ca am nimerit una cu motor electric ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda, astia iar au scumpit motorina... 5.3 la Petrom Manastur...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
am pus acum seara Motorina cu 5.26 pe Oasului ..
11 Mar 2011, 10:07: @Popaduhu: stau si ma gandesc ca poate e mai eficienta metoda din Dhaka cu claxonatul decat cu semnalizarea ... ca e cam acelasi sistem de orientare cu al liliecilor, despre care se stie ca e foarte eficient.. ar fi tare sa se aplice si la noi.. smecheri avem destui ![]() This post has been edited by Lagunianul: 11 Mar 2011, 10:07 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
https://cid-1fbf582e932cb3e2.photos.live.co...aspx/bangladesh
cateva poze facute de un coleg. apoi na... la noi cand te claxoneaza unu, te enervezi. aici astia cand vorbesc unul cu altul urla unu la altul. asa e normal aici ![]() claxonatul e ca si cum ar urla ![]() 12 Mar 2011, 13:46: noa am facut azi niste poze https://picasaweb.google.com/radu.pienar/Dakha2011Mar# This post has been edited by popaduhu: 12 Mar 2011, 13:46 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
cand am deschis link-ul tau ma asteptam sa vad gagici multe... dar se pare ca am vazut doar "troscolete"...
![]() Cred ca esti cel mai curajos de la munca... de te tot trimit la asiatici ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() stai sa vezi ca asta nu-i nimic. aici e totusi ok. o sa mearga niste colegi in nigeria si in ghana. ghana e ok. nigeria nu e ok ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 16:48 |