Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.399 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
foarte interesant. sa inteleg ca varianta manastur zorilor e in afara clujului ?
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Na faina treaba
![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.399 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu, varianta Clujului este administrata de CNDRAM ... sau cum dracu s-ar numii ... este drum european acolo ... si cica trebuie ... cu toate ca si eu am un semn de intrebare ... macar la Polus este clar ... esti trecut de tabla de iesire din localitate ... aca Cluj ... si pana la tabla de Floresti sunt cateva sute de metrii ... cica camera exact aici este pusa .. sa fie inafara ... stiu ei ce stiu .... 60% din cei care ies pe acolo merg la Polus, Praktiker, Metro, etc ....
This post has been edited by cj98czh: 18 Feb 2011, 12:52 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma la intalniri vom veni toti cu autobuzele sau pe jos
![]() [glumesc] |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Pai sa veniti.
Eu am rovinieta si am avut mereu bine eu mai merg pe la Bucuresti de aceea. Saptamana viitoare ceva intalnire? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa e planul, nu? ca am pierdut sirul deja
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Pai cam asa ar fi planul.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
100 de lei rovigneta pe an .. decat amenda mai bine conduc linistit.. cu 180
![]() Dar apropo: Pe o stradă din Scoția, se întamplă un accident rutier. Un turist iese de pe carosabil și dă cu mașina într-un pom. Omul se tîrăște afară din mașină și rămîne întins în iarbă. Un scoțian trece prin apropiere. Se duce la accidentat și întreabă: - Sînteți asigurat? - Da, răspunde acesta cu greu. - Aveți o asigurare și pentru persoanele aflate în mașină? - Daaaa.... - Aveți ceva împotrivă dacă îmi răvășesc puțin hainele și mă întind lîngă dumneavoastră? ... miercuri ? Intalnire ? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
M-a lovit norocul iar, am dat intr-o bordura de-am facut un cucui la un cauciuc pe fata... fix acum cand a revenit iarna...
Sper sa ma tina pana trece frigul, ca pe viitor va trebui set nou de iarna, e clar. Miercuri, intalnire, evident ![]() Apropo, colegul cu ATD la Laguna, 2 flashuri si tot nu ma recunosti? ![]() This post has been edited by renodood: 21 Feb 2011, 20:34 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Popaduhu..lasa ca si eu te-am flashuit si tu nimic ..batman batman
![]() ![]() Miercuri cine vine pana la urma ? ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
99% ca eu vin.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
eu am flash filter pe lunete
![]() ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
Si eu mai mult ca sigur ca ajung.
Sau mai bine zis cred ca voi fi acolo. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
poate ajung si eu.
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
saptamana trecuta ati zis ca de miercuri in 2 saptamani....faceti si saptamana asta?...sau doar saptamana asta?....sa stim si noi ce si cum...
|
--------------------
-
-
-
|
|
renodood |
![]()
|
Pai au trecut 2 saptamani de atunci, dupa calculele mele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ai dreptate :| ...nu pot sa cred....a trecut timpul peste mine...maine nu o sa venim...ca la noi pe forum se misca mai greu lucrurile...si ne trebuie mai mult timp....eventual la urmatoarea...distractie placuta
|
--------------------
-
-
-
|
|
popaduhu |
![]()
|
deci la voi pe forum a trecut numai o saptamana ?
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cj98czh |
![]()
|
Tince1290 - poti sa vi tu daca doresti
![]() ![]() ![]() Pana la urma ... ne vedem la 19:30 da? This post has been edited by cj98czh: 23 Feb 2011, 12:39 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
Eu vin sigur.
Alcineva? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cj98czh |
![]()
|
si eu + Viper (am comfirmare)
![]() renodood este nelipsit ... o sa ne strangem cativa ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
I am definetely looking forward for the nexxxt Wednesday
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Sa inteleg ca dupa ce absentati nemotivat ... aveti si reclmatii acu ....
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
Care era reclama aia de care povesteati data trecuta?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
asta era :
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
B.A.M |
![]()
|
Buna reclama.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand va fi urmatoarea intalnire ?
![]() ![]() Trebuie sa va fac cinste cu niste popcorn` ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
trafficante |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 May 10 ![]() |
voi urmarii cu un mare interes acest topic..deoarece fiind membru renault...si din cluj....vin si eu la intalnire:D
fixati data..ca eu vin! 100% This post has been edited by trafficante: 4 Mar 2011, 11:33 |
--------------------
opel
b
1996 cd
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu vad rostul ... atat timp cat tu, pe acest forum nu ai avut activitate decat pe partea de vanzare ... (doar cu vanzarea de masini te ocupi nu?
![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 4 Mar 2011, 15:42 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 06:50 |