Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Deci la 60 de litri cat are rezervorul meu * 5.00 Ron /litru cred ca da 300.00 Ron.
Eu cam asa calculez si merg undeva intre 1000-si cel mai mult 1246km. Maine ne vedem? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
bine... dar nu cred ca ajungi vrodata sa bagi 60 de litri.
ca daca ai ajunge, atunci tre sa ai noroc chior sa te opresti fix in benzinarie ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
asta ziceam si eu .. ca nu prea apuci sa faci plinul si nici nu se prea merita sa faci plinul ca sa cari motorina dupa tine..
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
ajung si eu maine.... sper sa trec pe la spalatorie inainte ca altfel nu cred ca recunoasteti masina
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
a mea din verde negru era gri
![]() a ta cum era ? din argintie era neagra ? ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-o spal, o aduc sa vedeti ce scroafa e
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Eu spun pas in legatura cu intalnirea de azi. Distractie placuta celor care mergeti!
|
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Shadower, nu stiu ce te mai obosesti .. oricum nu prea vii
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
si eu vin astazi
![]() Banc 3 prieteni aveau un obicei, ca mereu sa mearga la vanatoare in weekend. > Intr-o vineri, sotia unuia dintre ei ii zice ca weekend-ul asta nu il lasa sa plece. > Acesta ca sa nu inceapa un scandal ramane. Ceilalti 2 pleaca la cabana. Cand ajung il vad pe al treilea deja acolo: − Cum de esti aici? Cum ti-ai convins sotia sa te lase sa vii? − Pai eram acasa, stateam in fotoliul meu, cand vine sotia la mine imbracata doar in lenjerie intima, ma ia de brat, ma duce in dormitor, acolo numai lumanari, petale pe pat, se pune in pat, imi zice sa o leg cu catuse de pat, o leg, si apoi imi zice sa fac ce vreau eu. > Deci, iata-ma aici. This post has been edited by Leoayca18: 12 Jan 2011, 14:16 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
slab
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
scuze eu nu am putut ajunge
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.397 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu se accepta nimic ... toti sunteti pusi nemotivati ... la urmatoarea absenta se exmatriculeaza ... fara discutie ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
atunci sper sa ajung.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
B.A.M |
![]()
|
Ce liniste pe aici.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
S-a adaugat cineva la protestul contra scumpirii pretului carburantului ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
apoi daca protestul era sa nu bag benzina as usual... atunci am protestat
![]() aaa... si am schimbat filtrul de interior si acum nu se mai abureste. |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Era ceva treaba sa nu alimentezi 1 saptamana nici de la OMV nici de la Petrom parca.
Sau 1 luna, nu stiu. Inseamna ca e voie Rompetrol sau Mol sau ce ramane ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
B.A.M |
![]()
|
Nici eu nu am alimentat dar cred ca in 3-4 zile voi fi obligat sa alimentez.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
BAM tu cu plinul facut cred ca nu alimentezi curand
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
eu am facut plinul lunea trecuta si e aproape gol rezervorul.
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Traiasca dunlop-urile, am crezut ca raman inzapezit, dar am scos masina din zapada mai bine de jumate de roata...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
ma... cate-o data te blochezi cat de ciudati pot fi unii soferi.
Vineri seara mergeam spre A3. Si tineti minte ca era o vreme destul de câinoasa. Noa si mergeam eu cuminte in spatele unui cielo prin floresti. Eram deja in centru, ma apropiam de raiffeisen. Noa si unde nu se propteste unu in spatele meu si incepe sa dea flashuri. zic... plm... ce sa fac, sa-l calc pe ala din fatza ? plus ca pe dreapta era loc destul sa depaseasca, cum or facut si multi altii pana atunci ![]() Pun avariile, sa priceapa omu ca nu pot merge mai repede. Ala nervos, depaseste prin dreapta, se propteste in claxon si il claxonez si eu ca-i bou. Si, spre uimirea mea, boul face ceva ce nici intr-o 1000 de ani nu mi-ar fi trecut prin cap: intra intre mine si cielo care era inaintea mea. Evident ca era sa se bage in cielo si, pune o frina de era sa ma bag in el. ca doar o trebuit sa frineze serios, altfel il pupa pe ala. Apoi depaseste iar pe dreapta si se tot duce. Apoi cielo face stanga la raiffeisen si ma duc si eu. Sa mor io de nu aveam impresia ca ala era din alt film ![]() Nu pot sa inteleg ce era in capul lui. Nu l-o vazut pe ala cu cielo ? de ce-o trebuit sa intre intre mine si ala ? sa frineze ca un dobitoc ? ca nu cred ca avea chef de asigurari & stuff la cat era de grabit. n-am nici o explicatie cat de cat decenta, decat daca era o blonda in masina ![]() 24 Jan 2011, 11:36: sau pentru ca cielo era rosu(pe bune) si poate soferu alalalt era daltonist, cine stie ![]() da am ramas de-a dreptul frustrat ca n-am inteles de ce-o trebuit sa se bage in fața mea, de parca cielo ala era inexistent si chiar atunci brusc s-o materializat in fața lui de-o trebuit sa puna frina. This post has been edited by popaduhu: 24 Jan 2011, 11:36 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Trebuia sa`i iei nr sa`l dai la politie sau ceva...
Astia iti pun viata-n pericol, mai ales pe asa vreme... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
trebuia sa-l iau si numa sa stiu sa ma feresc alta data
![]() dar asa de repede s-o intamplat ca n-am apucat. |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
trebuia cand a inceput el sa depaseasca pe stanga sa te apropii de ala din fata sa nu poata intra .. si gata..
..exact la fel am patit eu cu un "jmecher" cu trei de "jm" in floresti .. cu un logan imi dadea flashuri de numa desi mergeam cu 70 in localitate... la fel sa ma depaseasca pe stanga.. dar l-am tinut in paralel pana a intrat iarasi in spatele meu ca ii venea coloana din fata.. si apoi l-am tinut cu 40 la ora pana la iesire din floresti spre gilau .. dupa care m-am dus.. m-a ajuns in Petrom in Huedin.. eu ieseam din benzinarie.. el intra.. i-am zambit ai mi-am vazut de drum .. dar vorba lui Renodood, ar fi misto sa putem sa ii dam cumva la politie pe baietii astia destepti .. 24 Jan 2011, 13:21: gen: http://www.libertatea.ro/stire/video-a-mer...lui-319491.html This post has been edited by Lagunianul: 24 Jan 2011, 13:21 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
dar nici prin cap nu mi-o trecut ca-i asa tembel incat sa intre inaintea mea...
chiar n-avea nici o logica daca se grabea asa tare oricum... io n-am treaba. daca vad ca se grabesc chiar ma trag pe banda de căruțe si ii las sa treaca. prima data am crezut ca o intrat in fața mea numai asa de-al dracului. dar la ce frina o pus, mi se pare ca numa atunci i-a picat fisa ca mai era o masina inaintea mea ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
stii cum e aia cu gradina Domnului .. era doar un exemplar mai nereusit
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 12:25 |