Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
skmetaly |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|||
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Hop si eu.
Nu am mai avut timp sa intru pe forum. ![]() 1) cj98czh 2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower 4) renodood 5) Viper RS - incert ... nu stie daca ajunge la timp din Viena 6) Leoayca18 (prezent ) si vin cu Loganul sau pe jos (cu autobus-ul)... 7) skmetaly - daca il primim biggrin.gif ................. normal ca da biggrin.gif 8) Tince1290 -Daciaclub 9) mikey_gtx- Daciaclub 10) SERGIULICA04FUX- Daciaclub 11) B.A.M Hai sa vedem batem recordul de 16 ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Cum era politica, noii veniti fac cinste?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lasa-ma ma oamenii in pace ca se sperie si nu mai vin
![]() Le spunem doar la fata locului ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
1) cj98czh
2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower 4) renodood 5) Viper RS - incert ... nu stie daca ajunge la timp din Viena 6) Leoayca18 (prezent ) si vin cu Loganul sau pe jos (cu autobus-ul)... 7) skmetaly - daca il primim biggrin.gif ................. normal ca da biggrin.gif 8) Tince1290 -Daciaclub 9) mikey_gtx- Daciaclub 10) SERGIULICA04FUX- Daciaclub 11) B.A.M 12) GaBiTa G- Daciaclub dar sta doar 40 de minute |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate cu cei care vin de obicei si nu se anunta batem recordul de participare
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
1) cj98czh
2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower 4) renodood 5) Viper RS - incert ... nu stie daca ajunge la timp din Viena 6) Leoayca18 (prezent ) si vin cu Loganul sau pe jos (cu autobus-ul)... 7) skmetaly - daca il primim biggrin.gif ................. normal ca da biggrin.gif 8) Tince1290 -Daciaclub 9) mikey_gtx- Daciaclub 10) SERGIULICA04FUX- Daciaclub 11) B.A.M 12) GaBiTa G- Daciaclub dar sta doar 40 de minute 13) Alin ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Vlad nu vine ? Am nevoie de un bec de semnalizare schimbat...
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pe fata sau pe spate?
Pe spate il rezolvam rapid ... pe fata daca este ca si le mine de mic locul ... ne chinuim un pic ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Daca trebuie vin eu cu bormasina si atunci sigur rezolvam.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
de pe dacia cam atat....a mai spuns cineva ca poate vine....da' nu e sigur....
o locatie mai exacta se poate sa-mi dati si mie....ca parcarea polusului e mare ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci, Parcarea polus, la 19:30, inspre terenul de fotbal, cam la 100-150 de m, unde vor fi multe Renaulturi si Dacii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Exista o mica sansa sa nu ajung azi, mai vedem.. pana una alta:
un clasic consacrat: ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
Tot nu depaseste balciul din arges
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
nici eu nu stiu daca pot ajunge azi
sunt foarte racit poate pana pe seara imi mai revin |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cj98czh |
![]()
|
aloooo centrala ... nu va dati acum la fund ....
Eu vin 100% .... BAM baga repede si acuma 0,5 litrii palinca ... dar asa la foc automat ... daca nu merge ... mai bagi 0,5 ... garantat pana deseara esti fresh ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
Cum stricati voi sansa de record...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
GaBiTa G |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 18 February 10 ![]() |
am si eu o intrebare daca am uitat din greseala capacul de la borcanul cu apa ce se poate intampla?
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE
- CJ 89 FRT
2012 GRANDTOUR
|
|
cj98czh |
![]()
|
Inafara ca iti arunca apa afara .... nimic..... pan nu se supraincalzeste motorul ....
![]() Oki, domnilor ... ramane sa ne vedem deseara in Parcarea Polus Center in zona terenului de fotbal ... mai exact in stanga lui cum om gasii loc de parcare.... Pt. cei care intarzie ... daca nu mai suntem la masini ne gasiti la FoodCourt ... ![]() This post has been edited by cj98czh: 8 Dec 2010, 16:17 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Deci ?? CUm a fost ??
Mie inca imi e ciuda ca nu am reusit sa ajung.. promit ca daca il prind pe Murphy ala cu legile lui, il bat de nu se ridica de jos.. Anyway.. poze, impresii, ?? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
O intalnire cu multi membrii
![]() ![]() ![]() ![]() Oricum ii invit pe aceasta cale (asa cum am facut-o personal la intalnire) pe colegii de pe daciaclub sa ni se alature si la intalnirile viitoare ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tince1290 |
![]()
|
a fost frumos...mie mi-a placut...noi oricum daca mai venim o sa fim probabil mai multi....ca ieri n-au putut veni 2 oameni de baza+1 ocazional....in fine...vedem..data viitoare promit sa fac eu poze
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
skmetaly |
![]()
|
Si eu aveam aparatul foto in masina si am uitat complet de el
![]() Va multumesc frumos de beculet, fac un Mc flurry data viitoare ( ca vad ca asa se obisnuieste pe aici ![]() ![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
B.A.M |
![]()
|
Eu inca nu i-am revenit .
Sper ca data viitoare sa pot ajunge. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
tocmai am ramas fara oglinzi ... misto asa.. cu tarani la oras ...
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
cum asa?
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
buna intrebare
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Deci, Riciule... Aici sha, care este, este noul cistigator al clipurilor pline de seva esentiala a chintesentei metafizice a internului EU al fiecaruia dintre voi:
http://romanika.eu/2010/12/06/interviu-cu-...ic-om-din-lume/ Si sa nu va puneti contra si impotriva acestui om, care este "nija majestate"... deci va rog putin restecp. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
L-am pus la Clipuri video .... dus cu capul rau
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 02:40 |