Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cf09dsm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 December 07 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna III
- CJ-90-DSM
2008 1.5 dci navi CF09DSM
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu pe 1 nu vin.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
venind azi spre cluj dinspre alba, 2 accidente am vazut.
amandoua proaspete. unul la iesirea din vintzu de jos, si altul pe ultimul deal inainte de intrarea pe A3 dinainte de turda. crazy ppl |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
In acelasi ton am vazut eu 3 carnete luate in fata mea pe traseul Oradea - Cluj. Dupa cum urmeaza: 1. Ma depaseste pe limita de 70 spre Gilau. Eu aveam 75, el probabil peste 100 ca a trecut de zici ca stateam pe loc.. bine ca nu m-am dat jos sa vad.. 2. Ma depaseste pe linie dubla continua in curba.. dupa curba politia sper ca i-a saltat carnetul... 3. Ma depaseste in sat pe linie continua si trecere de pietoni .. iarasi tras pe dreapta..iarasi sper ca a ramas fara carnet ![]() A fost imbucurator.. daca pot sa zic asa .. ![]() <span class='edit'>29 Nov 2010, 20:59:</span> a si era sa uit: 1. prima data Logan..cred ca era RS.. 2. Audi A4 ... sau 100 de ala butoias ..fumuriu .. 3. Golf 3 <span class='edit'>29 Nov 2010, 21:37:</span> Shadower tu de asta nu vii la intalniri?? Esti 'busy' ?? ![]() <span class='edit'>29 Nov 2010, 21:38:</span> ca sa nu mai zic de Pribilean ![]() This post has been edited by cmandrei: 30 Nov 2010, 15:30 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cf09dsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 December 07 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
deci? ... nu?... intalnirii de maine?
adica nu va venii nimeni? |
--------------------
renault
laguna III
- CJ-90-DSM
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
eu zic ca ne vedem la artificii
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Salut
Eu lucrez maine. Abia am venit de la Bucuresti. Deci maine nu cred ca pot veni nici eu. Este mai bine saptamana viitoare. Cred!!!!! Apropo am luat amenda de viteza la iesirea din Brasov. 120 ron in 24 de ore si 3 puncte penalizare. 26 de km / ora peste limita. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cf09dsm |
![]()
|
ok.
![]() |
--------------------
renault
laguna III
- CJ-90-DSM
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
BAM-ule, asa si eu, dar pentru 21 km peste limita. Ce sa`i faci daca eram grabit... Vezi la ce`i buna statia?
![]() Asa zic si eu, cel mai bine saptamana viitoare. Distractie faina azi! This post has been edited by renodood: 1 Dec 2010, 09:12 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
salutari....vad ca nu o duceti prea bine cu intalnirile....in sensul ca sunteti putini....asa ca am o propunere....nu dati cu pietre....cum suna o intalnire comuna cu forumul dacia?.....nu neaparat acuma....ca pp ca pe 15 e ultima intalnire a anului....si sa nu va simtiti deranjati sau ceva
![]() drumuri bune |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu este nici o problema, mie unul mi-ar face placere .. vin destul de des la intalnirile noastre marci din grupul VW, (unii sunt permanenti
![]() ![]() Eu unul propun sa o facem saptamana viitoare miercuri 8 dec. .. in saptamana 14 dec. eu sunt cam prins + ca sunt altii care pleaca sau se gandesc la vacanta .. Cat despre numar ... 6-8 suntem in mod normal .. recordul a fost de 16 daca tin minte ... dar daca ne "amenintati" ![]() ![]() Pe bune .. nu ar fi rau sa facem pt. Cluj intalnire Dacia-Renault-Nissan comune ... pana la urma sunt facute toate de acelasi producator ![]() Astept parerile voastre. Deci ... propunerea mea este pt. 8 Decembrie ore 19:30, parcarea Polus langa terenul de fotbal (locul obisnuit pt. cei ai casei ![]() Si daca tot facem ceva comun poate ne gasim 1-2 si cu aparat foto ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Eu n-am nimic impotriva
![]() PS: astept un comentariu marca George! |
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
noi de cele mai multe ori suntem 5....dar am fost si mai multi...de multe ori 6-7...maxim 10-12...noi ne intalnim de regula la iulius....dar e ok si la polus...abia mai schimbam decorul....ca la iulius mai sunt shmecheri care fac show si de multe ori patruleaza politia pe acolo...l
problema miercuri ar fi ca mai sunt si studenti printre noi ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate la noi in weekend este mai greu ... se cam pleaca si de aceea am ales o zi din timpul saptamanii ... si o ora la care in mod normal cam toata lumea si-a terminat activitatile zilnice ...
Tince1290 - vb. cu baietii si va rog scrieti aici sa vedem ce facem. OK, pai avem asa... pt. miercuri, 8 dec. 2010, ora 19:30, Polus Center 1) cj98czh 2) shadower (care asteapta comentariul marca George ![]() 3) ..... This post has been edited by cj98czh: 3 Dec 2010, 08:44 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Shadower , vezi ca vine careva cu o Solenza RS si te faci de ras
![]() ![]() ![]() Eu sunt pentru 8 Decembrie ! Iar ideea cu Dacia/Reno mi se pare super ok ![]() ![]() ![]() Asadar: 1) cj98czh 2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower ![]() 4) .... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
shadower |
![]()
|
George, lasa tu vrajeala asta... Mi-ai promis ca-mi faci cadou farul tau drept si uite ca a trecut Mos Nicolae si nu l-am primit
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Mos Niculaie e in 6.. inca nu a trecut.. da daca insisti poate te trezesti cu un far in brate .. ai grija numa ..
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
1) cj98czh
2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower ![]() 4) renodood 5) ... Bre, face scandal leoayca pentru ca i`ai luat locul ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
shadower |
![]()
|
Pai... stiu eu cand e Mos NicOLAE, dar pana in 8 cand ne vedem, trece... si tot nu l-am primit cadou
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Shadower sa inteleg din poza ca ai fost la offroad cu masina ??
3 Dec 2010, 11:04: Renodood, Leoayca si-a pierdut locul daca nu mai zice 'prezent' la intalniri ![]() This post has been edited by Lagunianul: 3 Dec 2010, 11:04 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
shadower |
![]()
|
Tu intelegi ce vrei
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
Hai gata cu prostiile ... cadourile vi le faceti la intalnire ... dar sa fim si noi de fata ... de acum numai ONTOPIC ... cine nu respecta 30 zile pauza!
miercuri, 8 dec. 2010, ora 19:30, Polus Center 1) cj98czh 2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower 4) renodood 5) Viper RS - incert ... nu stie daca ajunge la timp din Viena 6) ??? hai reno.ro .... daciaclub.ro ... bagati la completare.... Sper ca s-a inteles gluma cu cele 30 de zile ..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
daca e pauza de masa la KFC eu ma bag
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu ma ... este pauza de la serviciu ... concediu
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ahaaa...pai credeam ca faceti mai devreme....la 19 30 e ok pentru 3 din cei 4 studenti....cu al patrulea nu am vorbit inca...deci o sa ne adaugam si noi pe lista zilele astea
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
miercuri, 8 dec. 2010, ora 19:30, Polus Center
1) cj98czh 2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower 4) renodood 5) Viper RS - incert ... nu stie daca ajunge la timp din Viena 6) Leoayca18 (prezent ![]() ![]() ![]() 7) ?? Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua motive 1) N-au nevasta; 2) Au nevasta This post has been edited by Leoayca18: 3 Dec 2010, 18:40 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
vin si eu cu twingo-ul meu daca ma primiti
![]() ![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
cj98czh |
![]()
|
miercuri, 8 dec. 2010, ora 19:30, Polus Center
1) cj98czh 2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower 4) renodood 5) Viper RS - incert ... nu stie daca ajunge la timp din Viena 6) Leoayca18 (prezent ) si vin cu Loganul sau pe jos (cu autobus-ul)... 7) skmetaly - daca il primim ![]() ![]() 8) Tince1290 + inca 3 persoane pna acum .... asteptam mai multi ![]() ![]() Nu vad pe BAM, Pribilean, Vlad, Cornel, Bogdan, Cristi, Alin ... desteptarea oameni buni !!!!! ![]() Hai ca poate batem recordul acum la sfarsit de an ![]() This post has been edited by cj98czh: 3 Dec 2010, 23:24 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tince1290 |
![]()
|
1) cj98czh
2) shadower (care asteapta comentariul marca George ) 3) George (care i-a dat comentariul lui Shadower 4) renodood 5) Viper RS - incert ... nu stie daca ajunge la timp din Viena 6) Leoayca18 (prezent ) si vin cu Loganul sau pe jos (cu autobus-ul)... 7) skmetaly - daca il primim biggrin.gif ................. normal ca da biggrin.gif 8) Tince1290 -Daciaclub 9) mikey_gtx- Daciaclub 10) SERGIULICA04FUX- Daciaclub mai asteptam si pe altii sa raspunda pe forum...o sa-i adaug eu dupa ce confirma |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 02:49 |