Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Voi ce folositi in masina ca sa miroasa normal? am schimbat vreo 10 chestii in ultimele 3 luni si niciuna nu`i decenta...
AmbiPur era ok, dar e cam scump ptr un odorizant care tine 2-3 saptamani.. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(renodood @ 25 Sep 2010, 11:13) Voi ce folositi in masina ca sa miroasa normal? Defineste normalul ![]() Nu stiu ce folositi voi, dar si eu m-am saturat de porcariile din magazine, care la inceput miros prea puternic iar apoi incep sa puta - marca Paloma, de ex. Am gasit recent ceva "bradulet" ieftinel cu arom de cafea.. ala era suportabil. Mai nou folosesc ulei volatil cumparat de la Bamboo pe care il dau pe vechii braduleti - macar nu e un miros surpriza. Pasul urmator - o sa-mi ard tamaie in masina. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
ba, voi astia cu umezeli si uleiuri ar trebuii sa va faceti un topic privat
![]() ![]() Eu de-a lungul timpului am descoperit doar 2 chestii eficiente: 1. Braduletii OMV. Cei mai simplii si mai ieftini. Miros chiar ok, nu ti se face rau de la ceva miros de ala gretos. Costa 3 lei si ii schimb 1 data pe luna. 2. Am vazut la un amic in masina ascuns in buzunarul din spatele scaunelor un ambi pur mic si pus la minim sa pufaie din cand in cand. Minim adica doza minima la timpul cel mai indelungat. Cred ca daca lasa masina mai mult de 24 de ore parcata il oprea. Era excelent. Bineinteles ca a ales o aroma ok, lejera. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
noi suntem cu paloma... 4 lei cand e la oferta
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
renodood |
![]()
|
QUOTE(Lagunianul @ 26 Sep 2010, 14:58) ba, voi astia cu umezeli si uleiuri ar trebuii sa va faceti un topic privat ![]() ![]() Eu de-a lungul timpului am descoperit doar 2 chestii eficiente: 1. Braduletii OMV. Cei mai simplii si mai ieftini. Miros chiar ok, nu ti se face rau de la ceva miros de ala gretos. Costa 3 lei si ii schimb 1 data pe luna. faie din cand in cand. Minim adica doza minima la timpul cel mai indelungat. Cred ca daca lasa masina mai mult de 24 de ore parcata il oprea. Era excelent. Bineinteles ca a ales o aroma ok, lejera. Pai Aura nu vrea... ![]() De bradutii aia am mai auzit, trebuie sa-i incerc... QUOTE(Leoayca18 @ 26 Sep 2010, 17:08) Inghetata Paloma? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Daca vine si prietena lui Aura, ii dau si eu 3 lei si-un bradut... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
Atunci ii dau direct un bonsai...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
QUOTE(renodood @ 27 Sep 2010, 12:51) Poi tu asta intelegi din "Molid Zdravan" ? Bonsai ?? <span class='edit'>27 Sep 2010, 14:21:</span> apropo BAM .. sa stii ca noi am fost cuminti si dupa intalnire ti-am facut vanzare ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 27 Sep 2010, 14:21 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
salut
am revenit si eu in legatura cu fata de la magazin vreau nume si descriere daca exista reclamati ![]() ![]() azi am inplinit varsta de 27 de ani ![]() asa ca am capul putin aburit de la alcoolul de aseara incerc sa imi revin pentru intalnirea cu vecini din seara asta ![]() urmatoarea intalnire cand mai este? ca am cam chiulit de pe la intalniri anul asta cred ca trebuie sa ma revansez. vb |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
Era ceva psihologie care zicea ca daca vrei sa captivezi unei tipe interesul fie ii dai ce vrea, fie ii dai ce nu vrea, dar oricum, te va tine minte.
Nu vrea tufa, ii dau bonsai, cu cat mai ciudat bonsaiul, cu atat mai puternica amintirea pe viitor ![]() Bineinteles, ca bonsaiul e eufemism ptr intalnirea reno de miercurea ce vine, nu asta ![]() 27 BAMule? esti tanar, credeam ca esti mai mos ![]() La multi ani, toate cele bune ![]() This post has been edited by renodood: 27 Sep 2010, 15:13 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
QUOTE(B.A.M @ 27 Sep 2010, 15:11) salut am revenit si eu in legatura cu fata de la magazin vreau nume si descriere daca exista reclamati ![]() ![]() azi am inplinit varsta de 27 de ani ![]() asa ca am capul putin aburit de la alcoolul de aseara incerc sa imi revin pentru intalnirea cu vecini din seara asta ![]() urmatoarea intalnire cand mai este? ca am cam chiulit de pe la intalniri anul asta cred ca trebuie sa ma revansez. vb Pai la multi ani si sa ne traiesti 1000 de ani fara intrerupere ![]() Multi ani sanatosi si plini de voiosie ! Iar despre fata, putem sa iti dam doar dimensiuni.. e ok ? O recunosti ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.393 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Multi Ani BAM !!!! tot ce vrei tu sa se intample !!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
Cat timp nu vrea masina unuia dintre noi, eu zic ca merita omul...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 27 Sep 2010, 15:13) @BAM iti doresti te rog asta pentru mine ? : http://www.reno.ro/galerie/displayimage.php?pos=-4362 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
Vine cu dotari standard de dual airbags sau trebuie platit extra?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
La multi ani BAMule!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
ma... cum pot fi asa de aerian
![]() tocmai am aflat ca in weekend o fost formula 1 in singapore. ce fain era daca aflam cu vro 2 zile inainte ![]() aaa sa va povestesc: joi pe la ora 2 am avion din cluj spre buc, Tarom. noa din motive care ne scapa, avionul are o ora intarziere. apoi am primit loc intre geam si cel mai gras om pe care l-am vazut in ultimii 5 ani ![]() daca mai tineti minte cum eram anul trecut... noa ala era de vro 3 ori mai mare ca mine ![]() noa oricum, spre uimirea mea, nu m-am putut plange, ca omu cumva o reusit sa se faca mic si sa nu ma inghesuie deloc, asa ca tot respectul ![]() ok... ajung in buc, evident dupa ce a plecat urmatorul avion, spre istanbul, care era tot Tarom. Ma gandeam ca fraierii poate asteapta, dar n-o fost sa fie. Noa se chinuie ei sa imi gaseasca alta ruta si dupa ce astept aproape 2 ore imi zic ca nu se poate, si ca o sa merg maine la aceleasi ore la care as fi avut azi avion. Apoi m-or luat frumos si m-or dus la un hotel langa aeroport, totul platit de tarom. Noa... ce sa mai zic... n-o fost chiar asa de rau ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Lagunianul |
![]()
|
bine ca nu te-au cazat in aceeasi camera cu cel mai gras om .. ca va trebuia pat matrimonial
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
patrimonial
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Ce de balante pe aici...
La multi ani faini, Viper, si sa faci rost de Laguna aia ![]() This post has been edited by renodood: 28 Sep 2010, 10:33 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
chiar asa... stateam in balanta daca sa le urez balntelor de mai sus "La multi ani" sau "La multi ani"
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cornel_urian |
![]()
|
Salut,
Care va aveti cu fotbalul si aveti chef de o miscare de la 6? La terenul Polus. Azi fac cinste ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
De ziceai baschet era alta treaba...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 03:48 |