Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
auraslag |
![]()
|
||
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai ai ciocolata?
![]() Eu vin cu un iglu, ca mor aici ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Viitorul duster
![]() oare pot face drive test cu asa ceva? tocmai m`au sunat de la chevrolet sa merg sa incerc noul spark ![]() sper sa incap in el altfel e jale mare... ![]() 19 Aug 2010, 15:21: apropo, inception a meritat, chit ca a durat 2 ore 28 de minute ![]() This post has been edited by renodood: 19 Aug 2010, 14:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Indrazneata macheta dar asta numai SUV nu e...mai mult barca.
|
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
arata foarte bine duster-ul acela si cred ca se poate realiza
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate realiza dar pana acolo e cale lunga iar garda de sol e prea mica pentru un SUV. Oricum rau nu arata.
|
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
ce aglomerat este pe aici
au am intrat sa va salut plec pana in Olanda de maine ne vedem peste cateva zile mai precis pe 30.08.2010. poate prind intalnirea din saptamana aceea daca se tine normal |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sautare, se anunta ceva intalnire saptamana aceasta?
Vin sa va arat poze cu piciul care ma tine super ocupat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut Cristi,
Saptamana asta nu se tine, a fost miercurea trecuta asa ca se va tine miercurea viitoare cand eu din pacate sunt in concediu ![]() ![]() Dar oricum ar fi cazul sa mai apari ca esti pe picior de exmatriculare... si membrii noi nu te stiu.... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mda... rusine mie
![]() Cand ma mobilizez, uit sau ma iau cu altele... deh, de abia astept sa se termine ziua sa fug la piciulica ![]() Ieri am avut prima surpriza cu masina: m-a lasat bateria la Belis, fara nici un avertisment, si dupa ce o mutasem in parcare acolo cu vreo 2 ore inainte... Face ca naiba cand e gata, tacane si misca acele la indicatoare ca nebunele, zici ca cine stie ce s-a stricat... noroc cu un prietec care are un Logan si mi-a spus ca face fix la fel ... Joi am de mers la service, ca pe langa faptul ca am 3 coduri de la sistemul audio care nu merg niciunul (de la ei primite... merci Renault...), dupa ce am pus bateria noua mai am si un Check ESP pe bord.... (sper sa fie de la ceva setare pe care a pierdut-o cand am schimbat bateria, gen dimensiunea anvelopelor). Sa vedem. Cati mai suntem acum prin Cluj (sau deocamdata sa nu ma includ, ca nu prea am prezente? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
renodood |
![]()
|
In medie suntem 6 oameni, din ce stiu, si am fost prin mai cred ca vreo 12-14.
Depinde de sezon, unii se mai sustrag. Eu n`am ratat nicio intalnire de anul trecut ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Baieti, nu aveti careva in plus un set de suporti de numere cu forumul renault?le platesc
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
renodood |
![]()
|
Doar daca faci o comanda, ca banuiesc ca toti le au montate deja pe masina..
Ma gandeam sa fac si eu comanda, poate ne adunam cativa. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
renodood |
![]()
|
Apropo, oare o Laguna de genul asta se poate face??? http://www.220.ro/funny/Lada-Motor-1000-CP/DKOAbDSd8M/
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
renodood |
![]()
|
1 cal si-o capra putere?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Peste o luna voi deveni si eu membru de la Cluj
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
renodood |
![]()
|
Azi a suferit bestia o muscatura de asfalt, n-am vazut un canal si am dat cu masca de pamant... si surubul in care era prins era prea ruginit si s`a rupt, asa ca acum am masca putin stramba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
adica nu avea canalul capac ? sau cum... ca nu pricep.
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Avea, da am intrat peste si o sarit capacul
![]() Am auzit un buf, si dupa ce am iesit, o tarat masca pe jos, si o pocnit niste imbinari de plastic acolo... Mna, si acum nu e perfect aliniata. Fac ca tine, chinui laguna ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
hop si eu pe aici tosmai din olanda
saptamana viitoare se face intalnire? daca da cred ca voi veni si eu vb |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() O intalnire de 1 septemebrie 2010. Asa de inceput de toamna, de final de concedii ?? Cu poze, patanii, si alte nazbatii de prin concedii sau din alte parti ? Eu cu siguranta am ce povestii .. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
Eu vin, numai sa-mi indrept masca, ca mi-e rusine sa vin cu ea asa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
@renodood: ne imbatam si ti-o indreptam noi..
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
Lasa, ca m`a mancat in fund ieri s`o fixez... si am observat ca e contorsionata oricum, si e plastic, deci n`am ce`i face. Si din lateral arata ca un burete, atatea pocnituri are
![]() Ma rog, oi face`o eu sa arate ca lumea odata si`odata... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
renodood, eu nu-mi dau seama la ce piesa ii spui tu masca... La plasticul ala de sub spoiler? Nu ai vreo poza cu ea?
|
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
popaduhu |
![]()
|
masina lu' renodood are masca
Attached thumbnail(s) masca1scary.jpg ( Size: 157.63k ) Number of downloads: 316 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Ahaaam... Acum am priceput. Sa inteleg ca a ta nu o mai are de mult?
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
B.A.M |
![]()
|
deci maine intalnire?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 19:34 |