Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Vin direct umflate pe butuc, fara janta
![]() Eu as merge pe chinezeasca de data asta... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
adevaru e ca sunt ceva cauciucuri asa, poti sa zici ca-s direct pe butuc si fara aer
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Tweel |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Foarte tare...dar ar arata ciudat pe masina, plus ca nu cred ca poti pune capace originale Reno pe ele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
ba poti!.. cu destula banda adeziva ...
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
bine bunicule, te ascultam
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Fainute Yokohamele astea...la 150 niciun zgomot
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.384 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te indoiai de recomandarile mele?
![]() C-drive= comfort drive... sa le vezi ce bine tin pe viraje stranse ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
Nu m-am indoit deloc
![]() Numai ca am ajuns asa de obisnuit cu galagia Vredesteinurilor de pe spate incat am uitat cum e sa fie tacere la viteza ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Iata si cel mai tanar si mai simpatic membru.. in cap de masa asa cum i se cuvine
![]() Vlad, apropo de ceea ce ziceai, ca ai fost salvator astazi pentru multi... tu ai franat asa pe eroilor sa nu il iei din plin pe 'soferul' cu seria 7 ?? Cel de care am trecut eu mai la limita asa ?? 19 May 2010, 20:49: inca una si ma duc .. This post has been edited by Lagunianul: 19 May 2010, 20:49 Attached thumbnail(s) DSC02158.JPG ( Size: 533.17k ) Number of downloads: 249 DSC02160.JPG ( Size: 538.82k ) Number of downloads: 256 DSC02159.JPG ( Size: 479.63k ) Number of downloads: 238 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
noa n-am putut sa vin, dar am o poveste
![]() de data asta cu leoaica. Ieri, adica marti pe la 8 seara ma intreaba Leoayca de ce nu-s la intalnire. Si, precaut, ca oricum face Lagunagiul misto de mine de cate ori are ocazia, zic: pai m-am prins ca azi ii marti si nu m-am dus ![]() Si ea foarte mirata: azi ii marti ????? i-am promis ca o zic pe forum si uite ca m-am tinut de cuvant ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.384 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
George multumesc de poze
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Azi am fost si eu la intalnire.... v-am vazut pe google earth
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Lagunianul @ 19 May 2010, 21:46) Vlad, apropo de ceea ce ziceai, ca ai fost salvator astazi pentru multi... tu ai franat asa pe eroilor sa nu il iei din plin pe 'soferul' cu seria 7 ?? Cel de care am trecut eu mai la limita asa ?? Exact ![]() ![]() Cand plecam deodata tot felul de chestii dintr-astea se intampla ![]() |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
renodood |
![]()
|
Cand am iesit eu, am vazut ca George era in dubii daca sa intre sau nu prin mine
![]() Nu mai plec primul veci ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
nu eram in dubii mai, dadeam prioritate..
Vlad, nu stiu cum s-a oprit ala in spatele tau, dar in momentul cand s-au auzit franele, eu in oglinda retrovizoare am vazut un nor mare de praf .. faza cea mai tare a fost ca dobi ala cu seria 7 care ai vazut ca de fapt era la plimbare ..a venit in spatele meu si imi dadea blitz.. da` nu voia sa depaseasca sau ceva.. in fine.. noi sa fim sanatosi .. 20 May 2010, 07:45: Cosmin, micutul a facut senzatie si fara echipament ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 20 May 2010, 07:45 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ce sa fac daca a mostenit si unele din "calitatile" mamei
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Viper, da` tu ce google earth instant ai mai ?
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
eu am google underground
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
@popaduhu: tu te uiti la femei sub fuste/rochite adica ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
hihi
nici macar nu ma obosesc ![]() cu reno.ro scap si de grija asta ![]() http://www.reno.ro/galerie/displayimage-lastup-9-1.html |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
va supraveghez cu camerele video de la polus asa ca fara burnout-uri si intoarceri cu frana de mana.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Prin Mures n-ai ceva camere de supraveghere sa vezi ce mai face si masina mea?
![]() A stat saraca 3 saptamani in curte la Renault Tg Ms - nu ma intrebati de ce a trebuit sa fie prezenta masina ca sa poata ei trimite comanda in Franta, ca nush! ![]() ![]() Deja visez noaptea cum ca i-au schimbat cauciucurile, ca moare motoru in mers, d-astea..horror! Amu mai sta vo 1-2 saptamani intr-un alt service, ca sa ii fac o oareshce revizie : discuri spate, tiranti axiali, placute spate, bbs, bps, ulei, filtre... si ITP-ul care a expirat de aproape 2 luni... Daca se face intalnire pe 2 iunie, count me in, cu tot cu chocolatele promise ![]() This post has been edited by auraslag: 20 May 2010, 19:43 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
Atunci e urmatoarea, daca ma ajuta calculele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
salut am revenit pe meleaguri clujene
si sper sa ajung si eu la urmatoarea intalnire apropo azi am facut 5.5 ore de la buc la cluj pe valea oltului de ce oare nu este sarbatoare in fiecare zi cand plec eu si cand vin ca asa bine am mers. mai vb |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
Eu am facut 7 ore, tot azi, dar in Cielo, si pe la Predeal
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cj98czh |
![]()
|
BAm - recordul meu este de 4,35 ore.... plecat intr-o duminica dimineata pe la 10... 5,5 ore fac normal
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@renodood: daca nu te ajuta calculele, te ajuta Popaduhu..
![]() La capitolul recorduri pot sa zic ca am facut o singura data 5 ore jumate intr-o duminica de la Buc la Bv., faza cea mai tare e ca a fost prima mea zi de condus. Adica mi-am luat carnetul martea, sambata seara am mers cu trenul la buc si duminica am venit cu masina. De atunci nu am mai scos 5 ore jumate. Dar a fost atata de gol drumul mai ales pana la brasov ca ma bucuram cand vedeam masini de zici ca am umblat 40 de zile prin desert ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
Pai Cielo'ul lui taica`meu are 75 de cai, din care 45 cred ca sunt adormiti, 20 subnutriti si 10 chinuiti
![]() 7 ore e rezonabil pentru cat poate masina aia... in schimb cel mai bun record l`am avut Cluj-Alba Iulia, aproximativ 1 ora ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:06 |