Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Destul de repede chiar
![]() EDIT : Acum vad ca ora forumului e cu 1 ora in urma fata de normal. This post has been edited by renodood: 8 Oct 2009, 01:52 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
lasa ca trebuie sa se schimbe ora imediat.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
daca era si cu o zi in urma avea si Popaduhu o scuza
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
am o scuza
sunt eu cu o zi inainte ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
aveti idee ce e cu pretul asta??
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...de&pageNumber=1 ![]() asta sa ii fie pretul de piata la o laguna 3 1.5 dci? kilometrajul e de vina? |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este doar ca este luata de un roman... probabil cu km mult mai multi sau lovita...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Totusi, e adusa de dealer. Ar trebui sa ofere si garantie pe ea.. si daca a fost lovita sau are mai multi km, sigur trebuie sa se vada la test.
|
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Care dealer??? CO & GM INTERAUTO S.R.L. sunt o firma specializata in adusul si comercializarea de masini... indiferent de marca.... cu alte cuvinte bisnitari....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
mno pai o fi luat-o romanu de noua... o fi busit-o bine, o fi vandut-o asa busita, aia or reparat-o... si acum cer 10k euro. oare se poate asa ceva ?
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
auraslag |
![]()
|
Mai strang opinii
![]() Is curioasa daca este careva care CREDE ca masina e in regula, dat fiind "obiceiurile stramosesti" ale bisntarului roman... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
cj98czh |
![]()
|
Te bate gandul? Cert este ca o fi pusa pe mobile.de masina se afla in Romania si este adusa din Franta...
Sfatul meu... daca tot vrei L3... ia motorul de 2.0 dCi sau un benzinar care sa faca fata caroseriei.... 1.5 dCi mi se pare o gluma proasta pus pe caroseria aia.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
mie si motoru de 1.8 16v ce il am pe masina mea mi se pare cam glumet...
din cauza cuplului. era sa ma pacalesc odata pe strada aia inclinata care coboara in vikingi ![]() cu dizelu n-aveam nici o treaba... daca lasam ambreiajul, mergea masina in sus ![]() cu benzinarul dupa ce-am scapat-o de 2 ori in jos (noroc c-am parcat suficient de departe de ala din fata) m-am panicat un pic ca raman acolo pana pleaca ala din fața ![]() mnoa... o fost prima data cu laguna asta pe strada aia ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Real men drive torque
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
popaduhu |
![]()
|
acum... mai ii o faza la dizel care-mi place.
daca urci o panta cu viteza 1 sau 2 (cel mai bun exemplu in borhanci unde-i rau drumu) se tureaza singur ca sa nu moara cu cat creste panta. numa la dizel am vazut faza asta. Oricum, daca ii rece motorul, tre sa il calci ![]() 12 Oct 2009, 17:16: voiam sa zic ca urci fara sa calci acceleratia This post has been edited by popaduhu: 12 Oct 2009, 17:16 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cj98czh |
![]()
|
Incearca si cu benzina cu incredere ca tot la fel reusesti... poate nu cu a 2-a dar cu 1-a 100%
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
poate altele-s mai destepte... a mea moare
![]() nu in sensul sa o calc in podea... in sensul ca tre sa controlez acceleratia, un pic acolo cat sa stea pe la 1000 de ture altfel da ochii peste cap ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Am lipsit , pentru ca am fost plecat iar din tara, ce se aude cu cauciucurile? ati dat comanda?
Eu as vrea 2 pe fata , de iarna, niste japoneze ca m`a convins Czh ... ![]() This post has been edited by renodood: 13 Oct 2009, 05:57 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu zic ca singura sansa sa luam niste gume bune la pret decent e sa cerem o oferta pentru toti de la diversi comercianti de anvelope. Asa cu siguranta ne lipim de ceva discount.
Daca lista de acum cateva pagini mai e valabila eu pot sa cer la fratemio, Cosmin unde are el relatii si sa vedem. Poate ne facem si cu un montaj gratuit pe langa discount. Dar numai daca reusim sa comandam toti odata din acelasi loc. Ce ziceti ?? Ne mobilizam ?? 1. Lagunianul - 4 gume iarna 205/55/r16 91v. 2. 3. 4. 5. ... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
George... preturile anvelopelor aduse de amicul meu au toate montaj si echilibrare gratuita.... asta era scris... in plus la 2 anvelope cumparate se ofera un spalat exterior gratuit, iar la 4 anvelope un spalat int.+ext.
Daca sunt doritori scrieti marca si modelul si cer referinte de pret... preturile de mai sus erau cu comanda pana in 10 octombrie.... dar daca doreste careva ceva cer pret exact pe produs... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
Fara discutie, vreau 2 pe fata, si sa nu depaseasca 350 Ron bucata, deci merg pe mana ta aici , Czh.
![]() Am vb deja cu Czh , cred ca raman la Dunlop ... This post has been edited by renodood: 13 Oct 2009, 12:01 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cj98czh |
![]()
|
renodood - japoneze la 350 nu sunt... ai PM cu ce posibilitati ar fi.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
vine iarna azi erau 3-4 grade afara mai avea un pic si ingheta.
oare ce sa fac sa trec la gumele de iarna? sau mai astept |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
Eu trec pe iarna, cum primesc unda verde de la Czh
![]() Miercuri iesim cu sania sau la ski nautic ? ![]() Urasc cand ploua, era sa ma pupe vreo 2 in fund ca lumea vad ca nu prea stie ca atunci cand ploua nu poti conduce ca pe uscat... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
eh, iarna.. mai este pana la iarna.. cred ca mai este pana acolo ..
la cum sar capacele de la canalizari prin cluj, impinse de apa, ma gandesc sa imi pun si scut de otel ![]() Ok, CZH reverific lista ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
Ce ziceai de iarna, George?
![]() Uite ca ninge, deci e clar momentul ptr cauciucuri de iarna noi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Salut lume... Io raman la ce am zis in lista initiala...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
renodood - ai PM
Alin, ma anunti ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
eu mai astept pana schimb gumele
am inteles ca se va incalzi insa pe la inceputul luni viitoare pe cand vreau sa plec la buc cred ca voi face schimbul. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
De azi calaresc Dunlop Winter Sport
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:55 |