Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
ViperRS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|||
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
ce bine ma gandeam ca voi fi singur
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
sper sa ajung si eu...
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu nu mai pot veni
cine ma poate ajuta cu o cazare buna pe transfagarasean |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
E Transfagarasan ...
@popaduhu: tu esti asta de aci ?? http://groparu.ro/noi-aventuri-cu-politia-romana/ |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Leoayca18 @ 28 Jul 2009, 18:15) @Leoayca: Depinde din ce parte mergi pe transfagarasan... Presupun ca dinspre Sibiu, totusi, nu dinspre Valea Oltului. Ei, si-aci e mai nasol un pic... Ca nu tin minte sa fie ceva gazari pana sus, la cota 2000 (sau cit naiba e acolo), la cabana aia chiar din varf, Balea Lac (daca bine tin minte). Numa ca e cam aglomerat. Uite-aci. Pentru alte gazari in zona, da cu clicku da maus aci. @Lagunianul/popaduhu: cre' ca el ii... ![]() @popaduhu: cum ii acuma in Malaiezia ? Ma tot "ameninta" astia de la firma ca o sa ajung si io pe-acolo, da inca nu stiu. deocamdata, vor merge alti 2 colegi de-ai mei. Prin august pe undeva. This post has been edited by alin.selicean: 29 Jul 2009, 07:26 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
foarte tare @popaduhu
hai cu politia romana la puscarie dar pana la urma cine vine in seara asta la POLUS ? sau se amana? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
dap, eu is. toata ziua. si toata noaptea.
deci cum am ajuns io in malaezia: in primu rand o mi-or anulat avionul, apoi mi-or schimbat ruta (am luat 4 avioane in loc de 3) si asa de fain erau puse avioanele ca eu aterizam cam cand incepea timpul de imbarcare pentru urmatorul avion:D ma si mir ca n-am pierdut nici unu ![]() si la sfarsit mi-or uitat bagajul prin budapesta ![]() deja cand se mai intampla cate una de-asta, ma pufneste instant risul ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
B.A.M |
![]()
|
baieti nu ne prea strangem
de aceea eu cred ca raman acasa sa vad meciul nu sau anuntat decat fro 2 3 asa ca eu zic mai bine sa o amanam, |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
@alin
cum sa fie... cald ca dracu ![]() dar fiindca nu mai ploua asa mult (din cate am inteles ii chiar seceta) ii mai suportabila caldura, ca-i umezeala din aer mai mica. si ardeiu-i iute asa cum tre sa fie ![]() ieri seara cum imi era foame, si am mai gasit un restaurant deschis in zona (din cate ziceau colegii mei care sunt aici, mancarea ii foarte iute) am luat ceva peste(adica fish) destul de iute, dar cand am cerut si portia regulamentara de ardei mici verzi si iutzi ca dracu, deja se uitau chelnerii la mine ca la extraterestru ![]() pun pariu ca or pus intre ei pariu daca o sa fiu in stare sau nu sa pap tot ![]() si or pierdut ![]() ce sa zic altceva... just for fun macar o data du-te la barul The Beach. ii celebru ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
B.A.M |
![]()
|
toata lumea este cumva in concediu?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
popaduhu |
![]()
|
creca si concediul e in concediu
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
Concediu ? Ce concediu mai , ca e criza.. eu abia astept sa bag un KFC ..desi sincer as prefera sa ne adunam toti intr-o sambata de gratar cu mici si bere.. sau macar cat mai multi daca nu toti
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
criza, briza, barza, varza, vierzure, manz, concediu
![]() KFC la gratar:D |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In weekend eu sunt 99% la plecat asa ca zic PAS... dar pe miercuri m-as baga la o intalnire... asa ca... cine este pentru???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
la mine concediu e din 14-28 august. pana atunci sunt in zona.
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
B.A.M |
![]()
|
eu vin
dar sper ca se vom fi cativa. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
daca vine BAM si eu vin sigur
![]() Miercuri 5 august 2009, ora 19:30, parcare polus, partea dreapta: 1. CZH 2. BAM 3. Lagunianul 4. Criza 5. 6. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
B.A.M |
![]()
|
nu ma uit la meci si tot vin
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
popaduhu |
![]()
|
@Lagunianul:
iar te-ai pus pe locul 3 ? vezi ca iar face Leoaica18 ca in intro-ul de la MGM ![]() (pentru cine nu stie/nu isi aminteste, MGM intro: |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stiu ca am fost dat disparut, dar Miercuri vin si eu, mai ales daca se lasa cu un KFC
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
Lagunianul |
![]()
|
@BAM: ne putem uita la meci in polus.. este unde ? era intr-o vreme..
@Popaduhu: imi place sa ma risc ![]() @Criza: ne lasi ??? 1 Aug 2009, 16:42: Uite ce face un tanar membru reno.. eu zica daca il prindeti sa il raportati.. http://www.trilulilu.ro/victormihai/1c768303983db6 ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 1 Aug 2009, 16:42 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
@Lagunagiul: apreciem faptul ca iti place sa traiesti on the edge
![]() dar ce-ar fi sa pui Criza pe locul 3... poate se enerveaza Leoaica si scapam de ea ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
djsigma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 January 09 From: Cluj ![]() |
QUOTE(popaduhu @ 29 Jul 2009, 09:26) dap, eu is. toata ziua. si toata noaptea. deci cum am ajuns io in malaezia: in primu rand o mi-or anulat avionul, apoi mi-or schimbat ruta (am luat 4 avioane in loc de 3) si asa de fain erau puse avioanele ca eu aterizam cam cand incepea timpul de imbarcare pentru urmatorul avion:D ma si mir ca n-am pierdut nici unu ![]() si la sfarsit mi-or uitat bagajul prin budapesta ![]() deja cand se mai intampla cate una de-asta, ma pufneste instant risul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane hatchback
02.07.1999
- CJ-12-JGK
|
|
popaduhu |
![]()
|
nu esti primul de la care aud ca ungurii se tin de prostii cu bagajele... drept ca n-am mai fost demult cu malev. de obicei era carpat-air. chiar m-am mirat cand am vazut ca mereg cu malev.
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
B.A.M |
![]()
|
din pacate in polus nu avem unde vedea meciul.
dar putem sta conectati la internet ca sa aflam rezultatul. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
La sfatul lui Popaduhu:
1. CZH 2. BAM 3. Criza 4. Lagunianul 5. Lagunagiul 6. ... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
@popaduhu: oricum lui nu-i pasa daca vin sa nu... el oricum e ocupat... cu altele
![]() nu va chinuiti atata, sunt prea bine dispusa sa ma "aprind", nu scapati asa usor de mine This post has been edited by Leoayca18: 2 Aug 2009, 23:34 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(djsigma @ 1 Aug 2009, 22:14) eu cu astea ma ocup..si sa te bucuri ca esti un caz fericit pt ca nu ai lipsuri ![]() ![]() ![]() cu ce anume mai exact te ocupi ? Is in preajma unui concediu si m-ar ajuta niste sfaturi pe teme turistice. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am intalnit Duminica un posesor clujean de Twingo, sper ca nu de pe aici, care, probabil de prea "putin" alcool consumat la iarba verde si nefiind lasat sa depaseasca pe unde vrea in Floresti, s-a gandit sa arunce niste bere pe geam (bine ca nu a aruncat si cutia)... Ceva numar cu DCS daca imi amintesc bine... Ii urez numai de bine si sper sa nu il mai intalnesc pe strada
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 11:02 |