Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Leoayca18 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
da este anuntata vreo intalnire??
din cate stiu eu sunt de regula miercurea dar din 2 in 2 saptamani... cel putin cam asa a fost pana acuma.... s-a tinut saptamana trecuta... deci cel mai probabil va fi saptamana viitoare... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ok
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 22 Jul 2009, 15:47) Ma, doctori s-ar gasi. Da is pieton pana ii pe masa de operatie si ma cam arde... Pe de alta parte, as duce-o intr-un loc si sa-i faca tot, sa nu trebuiasca sa ma tot plimb cu ea de la un "cabinet medical" la altu si sa platesc manopere peste manopere. Asa ca daca stiti vreun astfel de "cabinet medical", dau o bere... Mentionez ca are buba si la cutia de viteze (scapa ulei pe la simeringu cautator), deci trebe data jos si schimbata piesa si apoi pusa inapoi (cutia ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Lagunianul @ 22 Jul 2009, 09:51) ..interesant ce zici tu acolo Kevin. 700 lei e oferta ?? BAM zicea de 230.. Sau sunt mai multe feluri de upgrade ? Poate si verifica upgrade-uri gata facute ? 700 lei oferta vs 230 euro oferta.... fa tu calculele! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
@Kevin: Am inteles.. daca nu puneti valutele in care discutati
![]() ![]() @alin: ti-am tot zis de Teckton.. iti fac aia tot ce vrei acolo ..si tunning daca vrei .. in sensul ca iti lipesc vreo 2 abtibilduri ca la aia de pe forumu "preten" ... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
In toamna cand ma intorc in tara le fac si eu o vizita...deja mi-e dor de lagunita
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
io ma intreb daca s-o repar, sau s-o dezmembrez
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai casco?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
nup
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
Atunci este nsol... oricum fa un calcul... cat te costa reparatia...si cat te costa o alta masina.... + cat ai mai lua din dezmembrarea masinii tale... vezi cum iesi mai bine..
Airbaguri puscate ai? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
numa tabla ii indoita. mai exact partea stanga - prag, usa spate, puntea (bucsile) arata rau...
nu stiu pe dedesupt cat ii de ok. in rest tot ii intact. motor, airbags, stopuri, geamuri, nu s-o stricat nimic. 24 Jul 2009, 09:02: si coltul stanga fata ii un pic turtit, ca nu sta capota chiar bine. 24 Jul 2009, 09:02: data viitoare cumpar masina care stie sa inoate ![]() This post has been edited by popaduhu: 24 Jul 2009, 09:02 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
Trebuie vazut daca nu s-a descentrat... daca ai noroc si nu atunci intreaba de un deviz de reparatie... oricum nu strica sa te uiti si in germania la cat ai lua una + taxa + 600 euro ca sa o aduci.... si vezi cum iesi mai bine... dar decat sa iei de aici mai bine dam o fuga pana acolo dupa ea si macar stim ca sansele sa fie manarita sunt mult mai mici ca aici..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
mda...
o sa iau si deviz de reparatie, oricum mai am de mers la politie (de-acolo banui ca il iau, nu ?) la o laguna ca a mea taxa ii cam 1100 euro. cum vezi daca ii descentrata ? faza tare: imi face dosar penal pentru vatamare corporala (ca noa, am o clavicula rupta ![]() ![]() apoi se trece la contraventie. deci cum ar fi sa ma dau in judecata ? ![]() pana una alta, 2 saptamani ma duc iar in malaezia ![]() apoi mai vad ce fac. |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
ba, hard to believe faza cu dosarul penal.
De cat sa mergi dupa o laguna pe dincolo mai bine iti dau laguna mea. E putin mai mare si e albastra nu visinie da te descurci tu.. oricum, asta incape mai greu in santuri ... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
serios
deci asta cica-i procedura. ieri l-am sunat pe politist, zicea ca dosaru ii la parchet ![]() 24 Jul 2009, 14:02: hihi nu-mi subestima capacitatea de a baga ceva mare intr-un sant mic ![]() 24 Jul 2009, 15:09: cat despre laguna ta, numa daca o cumpar ![]() altfel nu prea imi vine, dar mersi ![]() This post has been edited by popaduhu: 24 Jul 2009, 15:09 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
penal (puscarie) inseamna ca ai omorat pe cineva... nu mai ai dreptul sa conduci veci etc. (cel putin asta stiu eu)
Poate te-au bagat astia intr-un alt accident, verifica! glumita: sau le-ai spus ca ai incercat sa te omori si nu ai reusit? This post has been edited by Leoayca18: 24 Jul 2009, 15:27 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
zicea ca dosar penal pentru vatamare corporala
![]() 24 Jul 2009, 15:29: nu tre sa omori pe nimeni. si daca umblii cu masina fara premis(adica nu ai deloc, si nu ca l-ai fi uitat acasa), sau neinmatriculata (ca de exemplu numere rosii expirate) primesti cadou un dosar penal This post has been edited by popaduhu: 24 Jul 2009, 15:29 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
@popaduhu: nici nu as lasa masina pe mana unui sofer cu antecedente serioase ca ale tale
![]() ![]() Eu zic sa zici mersi ca nu ai rupt tricoul cu UNIX ca sa vezi atunci vatamare corporala de la Leoayca18 ![]() apropo, de la ce vine 18 ?? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
@Lagunianul: de la ce crezi tu ca vine?
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
de la haiducii lu' 18 cai
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi 82 CP |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Satu Mare zice ca s-ar putea sa fie pompa servo dar poate fi si altceva care s-ar putea sa nu fie atat de costisitor
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
kevin-ray |
![]()
|
Pompa servo am schimbat-o recent...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi 82 CP |
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
sar putea sa fie ceva electric
parerea mea |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
eu am avut asa la ambreaj... era un arc sarit sau lipsa. cel care tragea pedala inapoi. Dar se poate sa fie si pompa.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
saptamana asta ceva intalnire?
cine se baga? 1 B.A.M. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
eu voi incerca, dar raman sub semnul intrebarii...
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:34 |