Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
kevin-ray |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din pacate eu maine spun pas... plec in delagatie... asa ca distractie placuta celor care vor merge..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
asta da nume de macaronar... Giorgetto
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
@kevin: din ceea ce am scris eu acolo se intelege ca am mai multa incredere intr-un Reno 5 decat intr-un passat.. mai ales ca nu sunt fan liniutse.. am vazut destui fani liniutse rupand santurile la primele curbe mai periculoase:) ...
mai important decat sa ai multi cai sub tine e sa stii sa ii folosesti si sa ii stapanesti ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
sper sa ne strangem vreo 15 si sa mergem la aia de la unix sa ne faca la toti teste.cred ca dau faliment.Ne vedem la 19:30.Pana atunci numai bine
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
numai sa putem ca este cam coada mereu
eu am facut verificarea in prima zi si a iesit ok 15 Jul 2009, 14:42: uite postul cu numarul 100 ![]() ![]() This post has been edited by B.A.M: 15 Jul 2009, 14:42 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Urmatorul cred ca iti va fi considerat 100
![]() Nu stiu daca o sa ajung la intalnire ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
hmm
o lasi pe Leoaica sa se bata singura pentru locul 3 ? ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
ce sa mai batea lagunianul si leoayca pt locul 3 dar niciunul nu a aparut la intalnire
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
se pare ca nici eu n-am avut cum sa ajung... si singurul nr. de telefon pe care-l am e a lui Lagunianul... si l-am sunat (defapt a vb. cu surioara mea - ca eu conduceam
![]() toate astea se intamplau pe la ora 20,30 si eram prin marasti... imi pare asa de rau ca n-am ajuns... |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
norby_puma |
![]()
|
era aproape 10 cand am plecat de acolo
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
offf, ata ete... daca nu am si alte nr de telefon...
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
asa ca birfa
Leoaica nu stie ce-i aia MGM ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
Leoayca18 nu stiu daca m-ai sunat sau nu dar stiu sigur ca eu aveam telefonul deschis. Poate nu ai format numarul corect.
B.A.M. sa ne zici si noua cum a fost la reprezentanta si ce au zis aia de acolo. |
--------------------
Renault
Megane II.2
2006/1.5DCI
- SM-XX-BUW
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@leoayca: eu i-am zis la sora ta ca sigur se sta pana la ora 22.
Macar v-ati adunat cativa ? A fost ok ? ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
ne-am adunat cativa. vro 6 daca bine-am numarat.
@BAM: TopUp in mintea mea parca ii un pleonasm, adica top ii already up ![]() si desi la lucru am auzit de TopUp cativa ani buni de zile(referitor la cartelele prepaid de mobil), pana n-am fost in Anglia acum in iarna nu m-am dumirit ce drac vrea sa insemne (adica sa reincarci cartela) sa duci sus-ul mai sus ![]() englezoi tembeli:D mai au englezoii si alte expresii ca atunci cand le aud am impresia ca mi-o facut cineva lobotomie, da nu-mi vin acum in minte ![]() practic daca ii sa faci o analogie, atunci cand sapi o groapa in Anglia zici Bottom Down ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
Ajunsesem la timp de la munca acasa special sa ajung la intalnire, dar a intervenit ceva in ultimul moment si a trebuit sa-i dau prioritate.
Am aflat, ulterior, ca s-a stat pana la 22. Am ajuns acasa pe la 23... Cu siguranta va exista si o data viitoare! Am discutat si cu popaduhu si am nr. lui de telefon. Acum am doua alternative sa aflu date de la intalnirea propriu-zisa. |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@leoayca: vezi ca cu Popaduhu poate nimeriti la ceva intalnire martea
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
las ca si marti ii mai bine decat deloc
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
va intalniti numa voi 2 sa faceti schimb de tricouri
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
[quote=Leoayca18,15 Jul 2009, 22:11]
se pare ca nici eu n-am avut cum sa ajung... si singurul nr. de telefon pe care-l am e a lui Lagunianul... si l-am sunat (defapt a vb. cu surioara mea - ca eu conduceam ![]() toate astea se intamplau pe la ora 20,30 si eram prin marasti... imi pare asa de rau ca n-am ajuns... [/qu 22:35 ultimele 2 masini plecate de la Polus ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
@Lagunianul: am facut deja schimb de tricouri si de nr. de telefon (nu-ti face tu griji pentru noi). Am sa-l sun doar miercurea pe la 19,30, dupa ce studiez forumul.
p.s.: multumesc de sugestii ![]() @alin_djmax: acuma ce vrei sa fac? Astept nr. voastre de tel. si perioada in care puteti fi contactati: leoayca18@yahoo.com - sa fiu sigura ca le voi receptiona. Astefel nu voi mai fi nevoita sa-l deranjez pe Lagunianul... ![]() This post has been edited by Leoayca18: 16 Jul 2009, 11:26 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Interesanta intalnirea ... s-au organizat curse (la cerere) de masini cu FURIA GTI (surpriza serii ), s-au facut schimburi de ulei (...) , s-a papat bine ... asa ca la mai mare !
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
concluzie de la service renault
![]() au depistat pe unde picura si anume busonul de golire ulei de sub baia de ulei .au pus un fir de aztbest(sper ca am scris cum trebuie) ca sa etanseze sa strans la loc mai bine, si au completat cu un litru de ulei. toate bune si frumoase pana sa plec si anume trebuia sa ma duc la caserie si sa achit o factura de 50 ron ce cuprindea litrul de ulei folosit. normal ca am refuzat categoric pentru ca nu am avut nici o vina ca un mecanic incompetent nu a putut face o reparatie cum trebuie. pentru cei care nu cunosc subiectul la revizia de 20000 acel buson de la baie a fost scos cu tot cu caneluri si a trebuit majorat si inlocuit (atunci eu am platit si busonul si saiba de aluminiu si manopera). acesta este postul cu nr 100 ![]() servisarea de la renault se dovedeste din nou a fi proasta ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@BAM : astia de la reno cluj is cei mai tari din tara si nu inteleg care e problema ta, sincer .. au propria lor scoala de mecanica, toti mecanicii sunt de fapt rectori si decani .. si pur si simplu nu conteaza nici macar legile fizicii ca ei sunt mai presus..
..eu zic sa zzici mersi ca nu te-au pus sa schimbi baia de ulei, farul stanga fata si tetierele spate sau ca nu te-au lasat fara garantie la masina zicand ca uleiul nu curge niciodata in jos .. (apropo de TopUP) .. In rest sunt de treaba ... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin_djmax |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Adica te duci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Intre timp tu vii pe forum si ![]() ![]() Bineinteles ca ei zic ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deci numa paguba cu reno cluj astia , bre ... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
@Lagunianul: bestial postul tau...
chiar ar fi trebuit sa trec pe acolo cu o mica probl. .... odata am fost la ei si am nimerit tocmai in pauza lor de masa, ora 10,30... |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
de data asta am belit laguna...
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 22:46 |