Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
misu37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut
Vin si eu miercuri. Lagunianul: Te rog sa imi aduci miercuri suportii pt numere. Numai bine! Lol char la tanc....hmm era sa ii dai deja ![]() This post has been edited by misu37: 30 Jun 2009, 12:06 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.6 16v-benzina
- CJ-11-BKX
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
... Misu37 mai sus ziceam ca ai disparut.. eu zic ca la tanc ai aparut
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
misu37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
bine ca am fost pe faza
![]() Ne vedem miercuri.....si pt faza asta berea va fi putin calda ![]() This post has been edited by misu37: 30 Jun 2009, 12:07 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.6 16v-benzina
- CJ-11-BKX
|
|
Lagunianul |
![]()
|
lol:)) ...lasa ca vin cu cuburi de gheata la mine
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
@bam: ca dupa o vizita la dentist
@Lagunianul: sa te scot din ceața: raportul masa / putere X5: 6.1 = 2180 / 355 (cu 75l benzina si cu 68 kile sofer, motorul 4.8i) RS: 5.85 = 1347 / 230 Asta daca am nimerit bine masa si caii la rs (1204 era la reno pe site, fara benzina, fara sofer) Deci la deal un cal de la X5 trage 6.1 kg iar un cal de la RS trage numa 5.85 ![]() 30 Jun 2009, 13:52: oricum, poate ca nu avea ala chiar motorul 4.8i care din ce-am vazt ii cel mai tare de pe x5. This post has been edited by popaduhu: 30 Jun 2009, 13:52 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
popaduhu - tu fa bine si azi stai acasa... sau daca mergi de azi in polus dute cu cortul
B.A.M. - la ce mai mergi la dentist... ne strangem miercuri, te anesteziem si facem noi experimente pe tine .... da hai cu masina de gaurit, cleste am eu. Hai ca glumesc... daca ti-e frica sa ne zicem ca mergem sa te tinem de manutza ![]() hai ca ne vedem maine ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2
2006/1.5DCI
- SM-XX-BUW
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
promit ca nu ma duc in polus azi
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
@popaduhu: era vorba de inteligenta vs putere
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Eh, ce mi-i bormasina cu acumulatori, ce mi-i freza si burghiu dentar... (sau cum s-o chema
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
popaduhu |
![]()
|
aaaaa...
ok. hai sa-ti zic de unde vine faza cu oameni inteligenti si oameni puternici: aveam un amic ce lucra la o firma de depanat calcuri. si intr-o zi vine la el unu care nu stiu cum o reusit sa bage intr-un hard disk IDE o mufa de hard disk SCSi (care ii mai mare, si are numar diferit de dinti) deci... ala o fost puternic ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
djsigma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 January 09 From: Cluj ![]() |
se pare ca o sa fie ceva lume maine
![]() |
--------------------
renault
megane hatchback
02.07.1999
- CJ-12-JGK
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Mi-as dori sa vin si eu. Poate ma invata si pe mine careva, sa schimb un bec de far
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Doar sa-ti doresti nu este suficient
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
dap bec de firma buna romaneasca de 8 ron si inca merge.
30 Jun 2009, 16:03: nu cred ca becul este problema This post has been edited by B.A.M: 30 Jun 2009, 16:03 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
mda, ma gandesc ca o fi vreun scurt pe undeva...
am pus becuri "bune" (daca bun inseamna neaparat scump), si tot degeaba. Sa vedeti ce fain m-am prefacut surprinsa ca TOCMAI s-a ars, cand m-a oprit politia!... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Imi amintesc foarte bine momentul cu acel X5, dar nu stiu ce motor avea... Cand am plecat de langa el eram in a 4-a daca nu ma insel si in sus le-am schimbat doar la 4500-4800 rpm
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu-i rau...
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
apoi nu stiu cum ii motorul tau, dar daca ii sa ma iau dupa ala de 1.8 16valve de pe laguna, atunci puteai si mai mult
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
prezent si eu maine cu citroen c2 din pacate ca laguna e inca in service.deci la 19 30 parcare polus?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
shadower |
![]()
|
@popaduhu - nu stiu exact la ce te-ai referit cand ai vorbit de motorul de 1.8 16v de pe Laguna...
|
--------------------
RENAULT
Megane
|
|
popaduhu |
![]()
|
aia e ca nu mai stiu ce motor ai.
atat mai tin minte ca aveai 230 de cai si pe benzina. motorul cu pricina 1.8 se simte cel mai bine pe la 5000 de ture, schimbi la 6000. de-aia ziceam ca daca seamana motoarele, atunci mai aveai destule rezerve ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
shadower |
![]()
|
Motorul este 2.0T
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma .... si voi... ce mi 1.8 16v ce mi 2.0 T ... oricum Skoarba poate mult mai mai mult.... asta ca sa nu zic de Megane... nu aveti nici o sansa ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
adica sare mai mult la trambulina ?
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
acum am cuplat... nu pot veni ca merg in iulius la film: 3D ice age
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
djsigma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 January 09 From: Cluj ![]() |
la 19:30 e intalnirea ? sper sa ajung si eu ..doar k dak nu pot vb bine sa stiti ca vin de la dentist
![]() |
--------------------
renault
megane hatchback
02.07.1999
- CJ-12-JGK
|
|
popaduhu |
![]()
|
o sa te intelegi de minune cu BAM care vine si el de la dentist
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
sper sa pot vb azi sar putea sa imi scoata o masea
ne vedem mai pe seara |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
cj98czh |
![]()
|
daca nu poti vb. nu este nici o problema... ne scrii sau ne intelegem prin semne...
![]() Ne vedem acolo, din nou s-a anuntat multa lume sper sa si vina...cei anuntati... dar cine stie poate batem recordul .... din nou... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 11:24 |