Renault Nissan va lansa modelul compact Tiida
![]() ![]() ![]() |
Renault Nissan va lansa modelul compact Tiida
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tiida asta, cel putin sedanul (hatchback-ul e ceva mai calitativ fact in zonele necomune cu sedanul), are o combinatie ciudata de solutii ieftine si solutii scumpe. Problema e ca cele scumpe se vad mai putin.
De ex. solutie scumpa geamul triunghiular mic din fata, cu tweeter deasupra lui, care a dat o solutie relativ scumpa si al usa si forma ei in zona (forma care nu prea permite oglinzi decat cu reglaj electric u si manual) P1010740_resize.jpg ( Size: 340.9k ) Number of downloads: 996 P1010738_resize.jpg ( Size: 364.06k ) Number of downloads: 877 DE asemena usa spate cu niste forme dubioase si cauciucuri triunghiulare care raman pe caroserie. La fel si la hatchback, dar acolo e ditamai dreptunghiul de plastic: P1010757_resize.jpg ( Size: 365.01k ) Number of downloads: 829 P1010778_resize.jpg ( Size: 359.66k ) Number of downloads: 820 Spatiul la roata de rezerva e ca ala de la symbol. Se observa o insonorizare care lasa cam de dorit in zona. Rog sa priviti cu atentie si acoperirea urechii de la incuietoare. E un decupasj in plasticul negru si in zona urechii e un cauciuc pur si simplu. Este singurul model la care am vazut acel cauciuc in zona P1010768_resize.jpg ( Size: 448.27k ) Number of downloads: 803 Incuietoarea de pe porbagaj arata absolut pitoresc, zici ca e zavorul cetatii Sucevei: P1010766_crop.jpg ( Size: 187.46k ) Number of downloads: 416 O alta solutie ieftina care disoneaza sunt stergatoarele, cand toti producatorii trec pe aerotwin si asimilate: P1010749_resize.jpg ( Size: 391.76k ) Number of downloads: 403 Dar si niste solutii mai atente: - carenajele sinelor scaunelor (uitati-va si la prinderea inferioara de la centura de sigurnata, e facuta ingrijit) P1010773_resize.jpg ( Size: 342.87k ) Number of downloads: 397 - Praguri false, autocolante de protectie pe praguri, chedere duble la toate usile (antipraf si pentru zgomot la inchidere) P1010772_resize.jpg ( Size: 337.33k ) Number of downloads: 413 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(grosse inkultur @ 6 Oct 2007, 13:47) Cred ca Nissan a dat in sindromul Skoda: au luat o platforma de la Renault, au pus un exterior cu design ciudat (mi-e greu sa identific imaginea de marca) si o vand scump de tot. Calitatea pare buna la prima vedere dar la inspectia atenta (vezi postul lui Klaus caruia nu-i scapa nimic) ies la iveala ieftinelile. Puncte "tari": - ESP standard doar pe Tekna si Tekna plus (adica peste 17.700.-Euro DDP). o caracteristica a multor marci in romania. nu sunt multe masini de clasa mica (sau compacta-- ca nu m-am lamurit in ce clasa e) cu esp standard. - Varianta de baza se livreaza doar cu motorul de 1.6 110CP care e Euro 4 (hmm..) eu zic ca e bine. sa nu uitam ca sunt masini ca skoda octavia cu motor de 80 cp, seat leon de 85 cp, ford focus cu 80 cp. Iar ca e euro4 nu inteleg daca e rau sau bine. eu zic ca e bine. - Volanul nu este reglabil in profunzime. - Aerul conditionat lipseste la versiunea de baza - in schimb, varianta de baza are Bluetooth ![]() - 4 airbag la varianta de baza - cam obsolete. acelasi lucru ca mai sus. sunt destule masini la concurenta care au chiar mai putine airbaguri in serie. - motorizarile sunt slabute. relativ la ce? Nu pot sa pozitionez marca si modelul in nici o categorie: nu nici sportiva, nici sigura, nici fiabila, nici eleganta, e prea putin din toate astea. cred ca e un fel de joc Renault-Nissan: unii se fac ca vand in Asia-Pacific-US, altii se fac ca vand in Europa, fara sa se straduiasca intr-adevar, pentru a nu se concura. Nu stiu de ce, nu prea reusesc sa vizualizez un client de alta marca trecand la Nissan Tiida - concurenta are preturi mai bune. Poate aia cu Almera vor face buy-back. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Imi pare rau pentru designul Tiida , deoarece concept-carul arata chiar bine.Produsul actual nu stiu in ce masura va avea succes.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
@aphophis:
- ma astept ca o masina lansata in 2007 sa aiba ESP la variante medii (nu la entry-level dar nici numai la top level). - o singura motorizare la varianta de baza, asta era problema. 110CP sunt OK. Euro4 nu e suficient pentru un model lansat in 2007. - airbagurile sunt putine pentru Renault-Nissan. Pentru alte marci e OK. - motorizari slabute relativ la asta: ai 3 motoare: benzina 1.6 si 1.8 si diesel 105CP (sau asa ceva). Nu vad o gama care sa acopere prea multe pretentii. Nu vad unde e evolutia fata de Primera (ca si generatie, nu ca si clasa). Ma asteptam la mai multe in pretul cerut de ei, asta e tot. Cred ca alti producatori ofera cel putin acelasi lucru la pretul asta. This post has been edited by grosse inkultur: 6 Oct 2007, 22:36 |
--------------------
Mini
Cooper
- nb-10-grf
2008
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Am studiat sedanul într-un showroom Nissan.
Eu nu aș cumpăra așa ceva, e o mașină tare ciudată, cu un profil lateral care-mi zgârie ochiul și ușor disproporționată (portbagajul ăla parcă nu-și are locul acolo). Pe banchetă nu au loc 3 persoane normale, cel mult 2 adulți și 1 copil. Per total mașina îți face impresia că s-a jucat cineva cu piese de la mai multe mașini și a ieșit Tiida... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.806 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(grosse inkultur @ 16 Oct 2007, 08:22) Asa ca avem Tiida si Laguna 3, se pregateste noul Megane si Primera. Tida este o greseala de masina. Se vede cu ochiul liber cum Renault isi bate joc de Nissan. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.140 Joined: 11 February 04 ![]() |
Acuma, fiecare om cu parerea lui, Hâc!
Mie personal imi place Tiida, e confortabila, mare, design cuminte, motoare bune. Numele Tiidami se pare ales cu curul, dar nu e cel mai grav lucru, parca suna mai bine Almera sau Tilda. Maxima e eventual concurent de Vel Satis, nu pt Laguna3. Probabil Primera va fi mai mare decat Laguna 3, mai confortabila, cu motoare mai mari. Fosta Primera mi-a placut prin solutiile de design, inclusigv bordul Enterprise, dar nu s-a incadrat in buget. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 16 Oct 2007, 08:41) Acuma, fiecare om cu parerea lui, Hâc! Deci sa inteleg ca tie iti place o corcitura Renault-Nissan ? Sa stii ca si Loganu este mare... Dar ca sa dai 15.000 Euro pe o masina cu solutii tehnice luate de pe Logan, mi se pare o greseala. Capota macar ai ridicat-o sa vezi motorul ?Mie personal imi place Tiida, e confortabila, mare, design cuminte, motoare bune. Numele Tiidami se pare ales cu curul, dar nu e cel mai grav lucru, parca suna mai bine Almera sau Tilda. This post has been edited by IRONICK: 16 Oct 2007, 07:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu zic ca masina are si solutii tehnice scumpe pentru a lua ochii la client. Dar sunt de suprafata, gen calitate tapiterie, ..
IMG_7286a.jpg ( Size: 191.2k ) Number of downloads: 299 IMG_7287a.jpg ( Size: 190.64k ) Number of downloads: 237 IMG_7288a.jpg ( Size: 220.75k ) Number of downloads: 203 IMG_7289a.jpg ( Size: 222.78k ) Number of downloads: 217 IMG_7290a.jpg ( Size: 210.58k ) Number of downloads: 193 IMG_7291a.jpg ( Size: 197.64k ) Number of downloads: 203 IMG_7292a.jpg ( Size: 224.47k ) Number of downloads: 240 IMG_7293a.jpg ( Size: 161.96k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce detalii...hmm, poze facute de un pasionat.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
aphophis |
![]()
|
@IRONICK
fara suparare , de ce ar trebui sa ma intereseze cum is aranjate diverse chestii in compartimentul motor? mai ales ca nu stiu cati proprietari de masini mai stau sa surubareasca la masina lor noua.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai, asa, la o prima aruncare de privire:
Suportul motor lasa de dorit. Este unul hidroelastic pe cauciuc si lichid, nu e hidraulic. De asemenea bieleta antirotire este sus, nu jos, si in lateral (langa suportul motor). S-ar putea sa nu fie chiar asa de eficienta cum ar trebui. Conductele de AC sun plasate defectuos, in zona de caldura motor. Scade usor eficienta AC-ului. Instalatia electrica nu e facuta cu mare grija... Ba mie mi se pare ca-s niste ieftinataturi pe ici pe colo. Desi mufele de conectare a UCE-ului sunt destul de binisoare calitativ. La suspensie se vede o suspensie McPherson, cu bascula cam anemica si o bara antiruliu destul de serioasa. Asta inseamna ca se cam simt gropile din Romania. Dar cu planetare cu greutati acustice (de echilibraj si mase inertiale). Lucru pozitiv pentru placeera de condus la drum lung. Deci spre ex, mie acele poze imi spun niste lucruri, chiar dinainte de a conduce masina. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
Trebuia sa il lasi sa creada ca-i Mercedes ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
aphophis |
![]()
|
http://www.drivearabia.com/news/2008/08/21...rade/#more-1585
tiida 2009, nu sunt modificari majore, dar arata binishor , mai ales sedanul tiida-hb-sedan.jpg tiida-sedan.jpg 2009-nissan-tiida-hatch-rear.jpg |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Alexandru.. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 July 08 ![]() |
Buna ziua in legatura cu comentariile legate de tiida,Am facut un test drive cu 1,5dci.Motorul nici nu se aude inauntru.Suna frumos,pe gropi denivelari se comporta exceptional.
Ca sa zici ca loganul este mai bun decat un nissan chiar tiida find ar trebui sa fi pe jumate nebun. Chiar va rog sa puneti niste poze cu loganul.Chiar si cu cel nou.La cel vechi la spoilerul fata sa vede ditamai gaura la curbura spoilerului la faru de semnal.Semnalele nu vin aliniate pe aripa.Zici ca a fost lovita. La compartimentul motor capitonajul din spatele motorului care ar trebui sa fie standard este optional deci lipseste. Usile sunt atat de usoare in cat zici ca sunt din carton. Spatele masini la imbinarile spolerului la colturi zici ca este lovita. Capitonajul portbagajului este optional. Antifonarea interiorului lasa de dorit se aude motorul incat ai senzatia ca este in dreapta ta Calitatea materialelor din interior lasa de dorit.Plasticele si tot interiroul iti lasa un gust amar al calitati.Zici ca sunt plastice reciclate.In concluzie Tiida la 18 800 de euro versiunea de varf.Nici nu se compara cu loganul.De acea pretul mic 10 000 euro full option logan lasa de dorit.O masina ieftina si proasta in acelasi timp. 19 Sep 2008, 09:37: Tiida are un design exeterior minunat. Seamana cu mercedes clasa S.Si Tiida e mai maricica.Si un spatiun interior fbun. This post has been edited by Alexandru..: 19 Sep 2008, 08:37 |
--------------------
Renault
Clio
2002/1,4 8V/full
|
|
klaus |
![]()
|
Multa lume necajita...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Alexandru.. @ 19 Sep 2008, 09:30) Antifonarea interiorului lasa de dorit [...] calitatea materialelor din interior lasa de dorit [...] logan lasa de dorit Clar ca lasa de dorit. Tida asta este o masina deosebita, pacat ca nu se vinde.This post has been edited by IRONICK: 19 Sep 2008, 08:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Seamana cu un Mercedes clasa S, realizat cam asa :
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
0511_tokyo_019 2006_mercedes_benz_s_class_bluetec_hybrid rear_side_view.jpg
cu asta? ![]() ![]() Sau poate vroiai sa spui ca seamana putin cu clasa R de la Mercedes.Acolo esti mai aproape de adevar. r-class-rear.gif This post has been edited by DrK: 19 Sep 2008, 09:52 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Nuuu maaaii pooot... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ceva interesant, nu vreau sa sune a reclama, este doar ce am auzit de la ei: la serus vor aduce in curand un lot de tiida diesel, fabricatie 2007, 0 km, nevandute in germania, la preturi de 10-11 mii de euro...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 19 Sep 2008, 11:32) Nuuu maaaii pooot... habar nu ai, dinamism rasat se numeste ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce va veni fratilor sa dezgropati uratenia asta de "masina"?
![]() @Alexandru,lucrezi la Nissan si n-ai vanzare? Auzi seamana cu clasa "S"...... ![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
De unde stiti voi la ce S s-a referit omul? Poate la S din 1980...... Sau poate doar incearca sa-si faca curaj sa cumpere uratenia aia de masina.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sau un S proaspat iesit dintr-un malaxor
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 05:23 |