Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

renault 5, dragoste la prima vedere

doruletz75
post 3 Feb 2008, 23:42
Post #1

Membru

Group: Members

in urma cu 3 luni am zarit pe o strada din bucuresti o masina prafuita numita renault 5 care era de vanzare dupa mai multe discutii cu propietarul am cumparato dar nu pt mine, ptr prietena mea care nu are permis dar o sa il ia in curand sper smile.gif asa si am inceput sa o repar una alta ca la o masina din 86 cu 240 mii km , am dat zvon prntr-e prietenii vechi care se ocupa de dezmembrari si am luat o masina la 200euro din germania ma duc saptamana viitoare sa o dez. acolo si sa o car acasa bucati problema este ca dupa ce o sa o fac nu cred ca o sa io mai dau radmasa.gif daca ma afla ma omoara .........smile.gif ma uitam acum pe net si am gasit tot in germania un 5 turbo daca asta dau taxa jos ma duc sa iau una ce masini bune nu stai cu stres ca o gasesti zgariate , gasesti locuri de parcare nu le inchizi , FOARTE TARE eu am o laguna si cand ma duc la cora o parchez la mama dracu sa nu fie printr-e masini ca sa mi-o loveasca vre-un prost asa ca sa mai lasam figurile de romani si sa ne axam pe masini de mic litraj ca in bucuresti nu se mai poate o sa ajungem ca la ROMA eu unul m-a convins . Misto '' BUBURUZA ''' dabia astept sa o fac, si sa merg de 1 MAI la mare in vama pe plaja .......

This post has been edited by doruletz75: 3 Feb 2008, 23:43

--------------------
renault laguna - B 75 DRU 2000
Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Adi R5
post 7 Feb 2008, 22:34
Post #2

Membru autentic

From: A R A D

te asteptam cu poze..si de pe plaja... smile.gif

--------------------
Renault Espace 2007
+
MuciX
post 7 Feb 2008, 23:46
Post #3

sunt un om bun

From: când în când

S-o stapaniti sanatosi, s-o faci repede si sa pui poze

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 06:01
Dacia