Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Scaun copii cu sistem isofix, întrebări și răspunsuri

padre
post 6 May 2011, 23:20
Post #91

Il padrino

Group: Members
From: Bucuresti

Nu e chiar asa, si nu inteleg sincer de ce... si eu am un istoric destul de vechi si bun cu amazon UK si US.
Am introdus in basket scaunul din link-ul tau si am incercat sa il comand (ma rog, sa ajung pana la ultimul ecran wink.gif inainte de comanda) si nu a mers, mi-a zis ca nu poate livra la adresa mea. Scaunul asta este livrat de alt magazin, nu de amazon, dar mie mi-a dat mesajul ca nu-mi livreaza husele de scaun care sunt livrate direct de amazon! Ciudat, le-am dat mail, sunct curios daca-mi raspund... eu tocmai le-am pus un order de 300 lire azi.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sage
post 23 May 2011, 15:45
Post #92

Membru

From: la birou in Bucuresti

Salve,

A ajuns scaunul de vreo 10 zile deja, dar am asteptat un prim drum pentru a-l instala si a povesti impresiile initiale.
Livrearea s-a facut prin Cargus la mine la usa! Imi pare rau ca nu am retinut exact ziua livrarii si nu sunt acasa unde am actele, dar cred ca a durat 10-12 zile.

Scaunul Britax Duo Plus este foarte solid si foloseste materiale de calitate. Este placut la atingere si se regleaza usor si inteligent pentru dimensiunile copilului. Din punctul asta de vedere ma felicit pentru alegere si il invidiez pe fi-miu ca are un super scaun sport.

Instalare este teoretic facila. Spun teoretic pentru ca practic m-au trecut toate transpiratiile si am injurat de toti mortii si ranitii pana l-am fixat.
Dar vina era a mea. Sistemul e gandit sa agate cu usurinta "urechile isofix". Mie nu-mi iesea pentru ca trebuia pur si simplu sa tin scaunul intr-un unghi un pic ridicat. Odata ce am priceput asta l-am prins perfect.
La desfacere aceeasi poveste. Am tras de butoanele laterale 10 minute ca sa realizez ca puneam presiune intr-o zona gresita. Odata inteles l-am scos foarte usor.
Are instructiuni. Dar ca orice instructiuni pentru un lucru foarte usor ele sunt prea vagi si neclare. smile.gif

Asadar, il recomand cu caldura pentru cei ce il pot cumpara la un pret decent dintr-o tara cu preturi decente.

--------------------
Renault Laguna Navi Dynamique 180 CP/Megane Estate GT 2011/2018
Jurnal de Laguna III - 180 CP http://www.reno.ro/index.php?showtopic=219603&st=0
+
gabinicu77
post 23 May 2011, 19:28
Post #93

Membru incepator

From: Tg.Mures

Cateva fotografii ar fi bine venite, daca se poate. Eventual si dimensiunile, in special interioare, m-ar mai interesa.

--------------------
Renault Megane II 1.6 16v 2009 Luxury edition
+
Sage
post 24 May 2011, 10:55
Post #94

Membru

From: la birou in Bucuresti

Salve,

Fara suparare, dar ajunge sa-l cauti pe net si o sa gasesti cam tot ce-ti doresti. Dimensiunile interioare, daca nu le gasesti am sa ti le ofer eu imediat ce ajung sa-l masor. Dar cred ca sunt cat se poate de standard. In plus, acest topic, daca ai ocazia sa-l citesti integral, este jumatate dedicat lui Britax.

In legatura cu tipul de produse pe care poate fiecare sa le comande pe Amazon.co.uk, am avut o conversatie azi cu padre si ne-am lamurit.
Concluzia: Logica lui Amazon ne scapa si este o chestiune de noroc pana nu primim vreo informatie oficiala. Asa ca la unii merge si la altii nu... La unele produse se poate si la altele nu...
Bafta!

--------------------
Renault Laguna Navi Dynamique 180 CP/Megane Estate GT 2011/2018
Jurnal de Laguna III - 180 CP http://www.reno.ro/index.php?showtopic=219603&st=0
+
padre
post 25 May 2011, 20:46
Post #95

Il padrino

From: Bucuresti

da, intre timp nu m-am putut abtine si am sunat la amazon.co.uk... nu mi-au putut explica de ce la mine nu se livreaza dar la altii da, mi-au promis ca verifica si incearca sa faca sa mi se poata livra si mie.
am descoperit insa ca pot comanda ce ma interesa de pe amazon.de... ceea ce ma face sa cred ca e o problema in sistemul lor.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
kretzu77
post 29 Mar 2012, 08:28
Post #96

n00b

Salve lume.

Am ajuns si eu la capitolul bebe, ISOFIX &stuff.

Singura mea problema este ca sistemul de pe masina mea nu este din ala cu urechi, ci cu prindere in portbagaj (Symbol 2006).

Am cautat scauna cu prindere din aia de mi-au sarit ochii si nu am gasit. Aveti idee unde sa gasesc un astfel de scaun?.

Multam

LE: Am aflat cu stupoare ca trebuie sa montez o bara in spatele banchetei (la Dealeri costa in jur de 650 lei).
PLM (Pacatele Lui Moise)

Aveti idee de unde as putea sa iau aceasta bara mai ieftin?

Multam

This post has been edited by kretzu77: 29 Mar 2012, 08:41

--------------------
Toyota Corolla E15/Prius 3 2008 1.4D-4D/2012 Hybrid
Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
+
valikris2002
post 29 Mar 2012, 16:37
Post #97

Membru autentic

From: roman,neamt

pai ori are simbol isofix ori nu are? ce bara sa mai cumperi, sistemul pe masina e format din 2 inele fixate pe caroserie in care se cupleaza mufele scaunului isofix (din cate stiu eu e ceva standard pe toate masinile, eu nu am gasit scaune cu isofix care sa fie diferite), apoi mai exista si al treilea punct de ancorare aici fiind 2 variante de scaune cu centura care se ancoreaza undeva in spatele banchetei difera de la masina la masina locul sau in fata scaunului sub forma de picior are o denumeri ceva cu t........, care impiedica scaunul sa se rastoarne. Daca l ai ancorat cu isofix si cu al treilea punct de fixare, mai tine si de protectia laterala a scanului, poti sa tragi de el cat vrei nu se misca, doar bebele ca are miscurici in scaun si nu vrea sa stea in el 04.gif

--------------------
megan sedan manager 1.5 dci, 85 cp - - 26-10-2007
+
andurs
post 30 Mar 2012, 09:28
Post #98

membru

From: Iasi

Symbolul nu are isofix. Eu am scaun normal (din asta), care se prinde cu centura masinii si pe care-l folosesc cu succes de vreo 6 ani de zile (am 2 copii, diferenta de 3.5 ani intre ei biggrin.gif ). Pentru copilul cel mare (aproape 6 ani acum) am unul din asta. Se prinde copilul cu tot cu scaun cu centura masinii.
E bine sa-i inveti cu scaun special de mici, de cand se nasc. Cu ai mei asa am facut si stau si la drumuri lungi (+1000 km) in scaunele lor in spate, iar eu cu sotia in fata. Nu mai zic ca si prin oras, la drumuri de 5 min, tot asa i-am obisnuit: fiecare in scaunelul lui cu centura pusa.

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
kretzu77
post 30 Mar 2012, 13:33
Post #99

n00b

Sa-i chis in freza. Adevarat, nu am inele in care intra barele isofix.
Pentru a avea isofix trebuie sa iau o chestie care se monteaza in spatele banchetei din spate si care are acele inele.

Cariuciorul meu are scoica pentru auto; problema este ca degeaba scrie ca e pana la 12 kg., ca ii ies picioarele prea mult in afara si nu pot sa o montez (se monteaza numai cu spatele la sensul de pers si loevste cu picioarele in spatarul banchetei)

Deci trebuie sa cauta scaune care se prind numai in centura (fara isofix) sau cumpar bara isofix de la faimosul Renault.

Multam de ajutor.

--------------------
+
Diac
post 30 Mar 2012, 14:31
Post #100

Membru autentic

From: Bucuresti.

Foloseste centurile fara problema. Exista scaune foarte bune care se prind si in centuri si stau destul de fixe. Am avut o scoica Graco cu baza independenta care se prindea foarte bine cu centurile masinii.

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail - HAN/AIZ/DIA 2005/2017 Influence/Tekna
Alexandru.
+
kretzu77
post 30 Mar 2012, 19:32
Post #101

n00b

Asa o sa fac. Am cautat bara aia suplimentara pentru isofix de la Renault si nu am gasit-o mai ieftina la SH. Oricum vreau sa-mi schimb masina in 1-2 ani si nu prea se merita sa dau 650lei la reprezentanta.
Multam

This post has been edited by kretzu77: 30 Mar 2012, 19:32

--------------------
+
Diac
post 3 Apr 2012, 09:45
Post #102

Membru autentic

From: Bucuresti.

Am vazut la un targ de copii un scaun auto care se rotea in jurul axei sale si astfel puteai pune mult mai usor copilul. Era cu prindere clasica, fara isofix.

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail - HAN/AIZ/DIA 2005/2017 Influence/Tekna
Alexandru.
+
mars
post 17 Jun 2012, 07:35
Post #103

meow or never

Group: Moderatori

Daca vreti scaune Romer ieftine, comandati pe amazon.de. Au cam acelasi pret in EUR cum au pe amazon.co.uk dar GBP.

Eu am comandat doua Kidfix (15-36 kg, Isofix) la 99 EUR fiecare. Cu transport cu tot ies sub 1.000 lei, in conditiile in care la noi unul singur sare la vreo 1.200 lei.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 13:08
Dacia