Starcraft 2, Pentru iubitorii jocului si nu numai...
![]() ![]() ![]() |
Starcraft 2, Pentru iubitorii jocului si nu numai...
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Developer walkthrough: http://download.gametrailers.com/gt_vault/...vwt_gt_h264.wmv
(520MB) |
--------------------
-
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Jocul copilariei mele....
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
vreun demo de jucat exista?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nope...d-abia a fost anuntat ca se lucreaza..insa pentru fanaticii genului e in sfarsit o veste buna. Nici macar nu a fost anuntat cand va fi lansat, asa ca nici vorba de demo...
Oricum, e singurul joc in fata caruia as pierde nopti si zile (alaturi ce Civilization)... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Oficial nu s-a anuntat data lansarii dar pe unele site-uri de profil se spune ca va fi lansat in luna octombrie sau ianuarie ( daca nu apar amanari ).
Oricum astept jocul asta de vreo 6-7 ani si sper sa nu ma dezamageasca |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Orele mele de franceza din liceu.... Uite cum mi-aduc amite de ele
![]() |
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am pus mana pe un demo despre protoss.... BESTIAL. De abia astept jocul. E printre putinele pe care le-am cumparat oficial, merita si ultimul leu.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 22:40 |