Inlocuitor polita portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Inlocuitor polita portbagaj
twingooo |
![]()
|
||
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|||
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
baieti, mercic de idei.
Flo...@madkat, voi tine cont de idea ta de a nu monta definitiv capetele fixe. ![]() ![]() daniel, buna faza cu vergelele ![]() R19/16v & mihye : va multumesc pentru originalitate ![]() OFFTOPIC : mai avem putin si ii ajungem pe motociclistii din"OCC" de pe Descopery in "proiecte" ![]() |
--------------------
renault
twingo
2001/1.2 16v Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+ silviu |
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Din pacate o jaluzea nu izoleaza fonic portbagajul de habitaclu, eu aud fara placa zgomotul produs de tot ce arunca rotile din spate in aripi.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Mihye, la mine fara placa nu se aude asa tare zgomotul produs de roti. Improvizatia o fac pentru a masca ce am in portbagaj. In prezent stingatorul, trusa medicala si triunghiul sunt sub scaunele din fata, pentru ca in portbagaj se vad
![]() Pentru izolare fonica m-am gandit la alt "proiect". Detalii mai ... la vara ![]() |
--------------------
renault
twingo
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea e ca, cu putina indemanare, o faci foarte usor dintr-un pal subtirel. Daca esti cu adevarat hotarat, poti sa ii faci si relieful. Comanzi separat "balamalele" si chingile de ancorare de hayon et voila
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihye |
![]()
|
@R19 E foarte 3D polita de twingo, aproape imposibil de reprodus.
@yhf Inteleg perfect! Eu am confectionat din polita de dacie break (o sa pun o poza) , nu puteam tine nimic in portbagaj inainte. Dar si vad diferenta deoarece fratele meu are polita originala, nu se compara... Sub scaunele din fata nu e bine sa pui ceva pt ca sunt firele de la airbagurile laterale! This post has been edited by mihye: 27 Mar 2007, 16:42 |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Orice ati bricola voi nu se va comapra cu piesa originala... dar intr-adevar este scumpa...
Daca o faceti din pal, va fi grea si va trage hayonul in jos, si este foarte posibil sa faca zgomot destul de mare la denivelari. Daca pui jaluzeaua aia, nu o vei putea folosi ca spatiu de depozitare. Dar fiecare face cum isi permite. Daca vreti sa va simtiti mai bine, aflati ca la R19 reperul respectiv face intre ~250e si ~550e, in functie de gradul de echipare al masinii. ![]() Solutia cea mai buna este, probabil, cea oferita de mihye, polita de la break fiind probabil dintr-un material similar. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ar fi de adaptat de la masini autohtone - mai indicata mi se pare solenza - e mai eleganta (cu culoarea nu stiu insa) si mai bine facuta, si mai usoara decat cea de break - iar ca bani este o fractiune din pretul originalei de twingo
varianta cea mai ieftina ar fi polita de supernova - dar "profilatiile" ar putea sa incurce destul de tare - pentru ca va trebui "ajustata" |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
yhf |
![]()
|
Multumesc tuturor,
Pentru moment o sa pun jaluzeaua. Dupa concediu voi incerca sa-mi achizitionez una originala. Buburuza este masina pentru oras, servici si plimbari scurte. De cateva ori, dupa cumparaturi, a trebuit sa opresc pentru cateva minute, sa parasesc masina si aveam portbagajul plin. Va inchipuiti ce stare aveam pana reveneam la masina. Asa ca a trebuit sa gasesc o solutie rapida si ieftina. Sunt prea tipicar si tin la originalitate, doi dintre voi ma cunosteti si-mi cunoasteti si cealalta masina. Deci, jaluzeaua nu va ramane definitiv. ![]() This post has been edited by yhf: 27 Mar 2007, 21:01 |
--------------------
renault
twingo
|
sandurenault |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 7 March 07 ![]() |
Tableta portbagaj cod ren:7701207841 costa 210 lei(ron) mi-am pus in ianuarie ,numai originala renault o gasesti!
|
--------------------
renault
scenic
- SB10REN
2001
|
|
mihye |
![]()
|
TVA inclus?
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
sandurenault |
![]()
|
polita orig renault cod 7701207841 costa aprox 210 ron mi-am cumparat
|
--------------------
renault
scenic
- SB10REN
2001
|
|
sandurenault |
![]()
|
cu tva,dar pt comanda trebuie placuta ovala a masinii
|
--------------------
renault
scenic
- SB10REN
2001
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
imi schimb si eu polita din PAL ce-o am acum cu una standard, pentru a avea functionalitatea originala a banchetei (plus ca asta din PAL nu se ridica o data cu hayonul) pt cea din PAL - un anunt de vanzare la bursa |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
polita de care vorbeam mai sus e disponibila gratis
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut,
am daca vrei o polita cu 2 difuzoare sony x-plode 6'x9' la 120lei daca te intereseaza, sunt din cluj, tel 0744734724 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
yhf |
![]()
|
Sal.
Multumesc, insa am vandut masina din iunie 2008 .... de prost . ![]() |
--------------------
renault
twingo
|
tatarus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 October 08 ![]() |
salut.are cineva poze cu politza originala?sau schema cu sistemul de pridere ca as vrea sa o confectionez am confectonat una am prinso insa nu imi placa ca nu o pot bascula cum vreau eu.si acm greoaie cu boxe pe ea..
|
--------------------
renault
twingo
- provizoriu
1993/3 usi
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Cauta la dezmembrari ! http://www.dezmembrarimasini.ro/cauta-piese/
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:38 |