Ceasuri r21
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri r21
TZU |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2012 / 1.5 dci
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Vezi daca din modulul de aprindere electronica pleaca toate firele, ca altfel e cam greu de luat semnal pentru turometru...in rest, nu e greu de facut.
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
TZU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 June 07 ![]() |
Mersi mult b06fcn, dar mi-ar fi de folos niste amanunte despre acest modul, unde e pozitionat si cum verific?
Aaaa... si inca ceva parca pt turometru iti trebuie si cititor "senzor" pe volanta, din cate stiu eu, ai ideie de lucru asta? ![]() |
--------------------
renault
laguna
2012 / 1.5 dci
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
aceeasi chestie a facut-o un prieten la 21 lui.Semnalul pt. turometru se ia din modulul de aprindere de pe aripa stanga.treaba a facut-o un electrician asa ca mai mult nu stiu nici eu.Eu zic ca un electrician care stie ce face te rezolva in max o ora.Atata ca trebuie sa scoti ceasul vechi afara si ai de desfacut o gramada de suruburi.spor la treaba!
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 20:52 |