Audi A1 - pentru 2009, info.
![]() ![]() ![]() |
Audi A1 - pentru 2009, info.
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nu arata rau masina da nici super,parerea mea este ca e prea futurista.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Va fi concurent pentru 107/C1/Aygo/Twingo/Panda sau pentru Clio/G.Punto/Corsa? Mi se pare cam mare, si atunci nu stiu cum se compara cu A2...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cui i se adreseaza aceasta masina ? Fetele cu bani (sau cu prieteni/soti bogati) au Q7.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stai linistit, alexe.. pot astia sa faca si un cac at .. si daca ii pun sigla de audi tot se vinde super bine
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai ce pot sa spun, in general si eu as prefera cele 4 cerculete in loc de orice altceva din aceeasi clasa, dar cine isi ia 107/C1 sau Aygo isi ia ca vrea o masina relativ ieftina si economica pentru oras, nu sunt convins ca A1 intra in acele standarde desi pot spune ca arata simpatic.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
claus>>nu se stie..poate sa sa aiba succes precum A2...
|
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În acceași categorie cu Seria 1 de la BMW, dar parcă mai frumos...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt destul de sigur ca au invatat ceva din "succesul" pe care l-au avut cu a2.. (care a2, in afara de pretul nu tocmai reusit.. e o masina foarte interesanta.. caroserie de aluminiu, motoare mici, consum mic.. pe mine m-a impresionat acum vreo 2 ani <parca> un a2 .. 1.2 tdi.. se misca foarte ok, consuma extrem de putin.. si era si suficient de spatios )
si, da alexe.. normal ca e de preferat o marca premium.. depinde doar cat ne putem permite sa platim pentru treaba asta ![]() seria 1 .. e cam in aceeasi "categorie" cu a3ul normal (sportback mi se pare mai mare puutin decat 1 ) |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Arata prea tare, ca un Q7 mai mic si care merge la sala, hihi.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumos exemplar
![]() Cred ca va concura cu Volvo C30 si cu BMW seria 1. Nu cred ca are treaba cu 107/C1/Aygo/Twingo ... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie chiar imi place cum arata...cred ca va fi un "warm hatch" de succes.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
daca ar arata ca in fotgrafia de mai sus, mi-as cumpara si eu unul, dopat serios cu toate ca sunt sigur ca as gasi o varinata japoneza sau o frantuzeasca poate chiar mai buna pe mult mai putini bani...
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 04:21 |