Garnitura trapa, Incepe sa intre apa cand ploua
![]() ![]() ![]() |
Garnitura trapa, Incepe sa intre apa cand ploua
R1der |
![]() ![]()
|
||
![]() Ride For a Life Time Group: Members Posts: 184 Joined: 13 March 07 From: In spatele tau ![]() |
|
||
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|||
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
esti sigur ca e de la garnitura?
am avut si eu probleme similare cu trapa la un opel astra mai vechi si de fapt se infundasera drenele care sunt puse in plafon pentru a redirectiona infiltratiile cu apa - daca se intampla... This post has been edited by Turkish: 3 Dec 2007, 13:03 |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
R1der |
![]()
|
![]() Ride For a Life Time Group: Members Posts: 184 Joined: 13 March 07 From: In spatele tau ![]() |
ce am eu e o trapa de tot rahatul d-aia ordinara
nu imi amintesc sa aiba drene PS: tu esti cel cu Kawa din Sinaia ![]() |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
daca garnitura nu este distrusa, sau deformata, ai niste suruburi de reglaj al "strangerii" tocmai in acel "device".
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
R1der |
![]()
|
multam de info, o sa ma uit cand o fi soare din belsug afara
![]() |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
R1der |
![]()
|
hmmm nu am descoperit nimic insa garnitura e muci
chiar nu are nimeni habar unde se pun trape in Bucuresti? |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
poate AICI
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
R1der |
![]()
|
Revin cu topicul asta pt ca in continuare nu am reusit sa cam fac nimic cu trapa.Am pacalit-o sa nu mai pice insa in cele din urma a cedat.Nu are nici drene, nu are nici reglaje.Ce are: garnitura praf si probabil si chederul.NU mai vreau cautari pe net ci vreau ceva concret daca ma puteti ajuta.Mai precis unde in Bucuresti se vand chedere, garnituri sau "device-uri" cu care sa imi repar trapa.
|
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Draga R1der,azi am bantuit prin cateva magazine cu materiale de constructii si mi-am amintit de topicul de fata cand am vazut niste mosoare cu niste garnituri autoadezive.Se vand la metru,sunt de diferite dimensiuni si in sectiune au forma de D,L.P,I,etc.Ca aspect seamana cu cauciucul siliconic sunt foarte moi,profilele convexe sunt destul de elastice si sunt foarte usor de manevrat.In principal aceste garnituri sunt folosite in constructii pentru diverse etansari.Nu poti sa-ti incropesti din acest gen de tuburi o garnitura la trapa aia "plangacioasa"?Eu am folosit asa ceva!Mi-am vopsit vechea masina care avea si ea la randul ei trapa.Cand am demontat trapa din plafon garnitura ce etansa rama trapei fata de caroserie s-a detriorat complet!Am inlocuit-o cu succes cu o garnitura sub forma de D.Partea plana(si autoadeziva totodata) am fixat-o pe rama si partea bombata in contact direct cu caroseria.Nu a intrat strop de apa!Bine,la mine garnitura interioara a trapei era buna.Poate ai norocul sa gasesti un profil(sau,de ce nu,o combinatie de profile) care sa se "pupe " cu garnitura trapei tale.
P.S. Daca nu ma insel cred ca am vazut acest fel garnituri si in Practiker. Bafta! ![]() This post has been edited by marian-j: 27 Sep 2008, 10:01 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
R1der |
![]()
|
La alea o sa m-am uitat azi fara sa citesc topicul
![]() Cred ca o sa bag vreo 2-3 km sa fiu sigur dar numai dupa ce vremea nu va mai fi potrivnica.Oricum acum sunt ud leoarca pt ca am fost la ceva cumparaturi si va dati seama ![]() ![]() |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
a rezolvat cineva problema asta? momentan am si eu aceeasi problema... am incercat si cu purfix d asta de care zice marian insa la asa zisele colturi cand trebuie curbata face riduri si nu etanseaza cum trebuie... plus ca daca dau chederul original jos ramane un profil de genu _|_| si e f complicat sa adaptezi ceva acolo..ceva idei?
app si e eu tot trapa oridnara am ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R1der |
![]()
|
am incercat eu cu de toate si nimic
|
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
eu am rezolvat...am demontat tot ce se putea si am pus din belsug silicon incolor si nu mai are nici pe naiba
chit ca sta masina inclinata sau dreapta nu mai ploua deloc...eu vroiam sa o anulez insa se pare ca am reusit sa o salvez |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:14 |